Tradicinis Gian Lucos šeimos tiramisu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Tradicinis Gian Lucos šeimos tiramisu
Tradicinis Gian Lucos šeimos tiramisu
Autorius apie receptą: Tradicinis šeimos tiramisu - pavyksta labai skanus, puikus pasirinkimas, kai norisi deserto, o ypač patiks mėgstantiems kavą. Tradicinis šeimos tiramisu - pavyksta labai skanus, puikus pasirinkimas, kai norisi deserto, o ypač patiks mėgstantiems kavą. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų kiaušinių
1 kilogramas maskarponės sūrio
400 gramų biskvitinių pirštelių (“Damų piršelių”)
400 mililitrų kavos
10 šaukštų cukraus
pagal poreikį kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atskiriame baltymus nuo trynių ir į masę beriame 10 šaukštelių cukraus.
2.
Plakame, kol masė taps tąsi ir balkšva. Iš lėto įmaišome maskarponės sūrį. Išplakame baltymus iki standumo. Baltymų masė turi būti tokia standi, jog apvertus dubenį aukštyn kojom, baltymai iš jo neišbėgtų.
3.
Atsargiai įmaišome baltymus į maskarponės, trynių ir cukraus masę, iki vientisos kremo konsistencijos.
4.
Ant dugno dedame 1 cm storio sluoksnį kremo, pabarstome kakava ir dedame kavoje pamirkytus sausainius. Vėl dedame kremą, kakavą, sausainius.
5.
Tiramisu palaikome 6 val. šaldytuve ir pabarstome kakava. Skanaus!
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital