Greitas tiramisu su braškėmis (be kiaušinių)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Tiramisu su braškėmis
Autorius apie receptą: Tiramisu su uogomis – kur kas lengvesnis ir gaivesnis už tradicinį itališką desertą. Ingredientų sąraše čia nėra kavos, alkoholinių gėrimų ar žalių kiaušinių, tad Tiramisu su uogomis – kur kas lengvesnis ir gaivesnis už tradicinį itališką desertą. Ingredientų sąraše čia nėra kavos, alkoholinių gėrimų ar žalių kiaušinių, tad saldėsis puikiausiai tinkamas ir vaikams. Į plakamą maskarponės ir grietinėlės kremą būtinai įmaišykite kelis šaukštus trintų braškių – kremo skonis bus dar gaivesnis ir vasariškesnis! (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Sirupui:
125 gramai vandens (0.5 stiklinės)
2 šaukštai cukraus
0.5 vieneto citrinų sulčių
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo (1 stiklinės)
65 gramai cukraus pudros (0.5 stiklinės)
3 šaukštai braškių (trintų)
0.5 vieneto citrinų (reikės žievelės ir sulčių)
Įdarui:
300 gramų braškių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas citrinų sulčių
Pagrindui:
200 gramų biskvitinių pirštelių
Papuošimui:
šiek tiek braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruoškite visus reikiamus ingredientus.
2.
Paruoškite sirupą: dubenėlyje sumaišykite visus sirupui skirtus ingredientus, kol cukrus ištirps. Atidėkite į šalį.
3.
Paruoškite kremą: į didelį plakimo dubenį sudėkite maskarponę, miltelinį cukrų, trintas braškes, nutarkuotas citrinos žieveles. Išspauskite pusės citrinos sultis. Trumpai išplakite elektriniu plakikliu, kol gausite tolygios tekstūros plakinį. Neperplakite. Toliau plakdami, pamažu į plakinį supilkite riebią grietinėlę. Padidinkite plakimo greitį ir plakite, kol gausite tvirtas kremo putas.
4.
Paruoškite braškes: supjaustykite braškes riekelėmis, sumaišykite su cukrumi ir citrinų sultimis.
5.
Susluoksniuokite: kepimo formos dugną plonai aptepkite kremu. Vienu sluoksniu išdėliokite biskvitinius sausainius, prieš tai kiekvieną jų trumpai pamirkę sirupe. Užklokite braškių griežinėliais. Aptepkite braškes maždaug puse turimo kremo, paviršių išlyginkite.
6.
Išdėliokite dar vieną sluoksnį sirupe trumpai pamirkytų sausainių. Galiausiai aptepkite likusiu maskarponės kremu, paviršių išlyginkite.
7.
Palaikykite susluoksniuotą tiramisu šaldytuve bent kelias valandas ar per naktį. Prieš patiekdami ant viršaus išdėliokite braškių puseles.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital