Desertas stiklinėse "Pina colada"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Desertas stiklinėse "Pina colada"
Autorius apie receptą: Ypatingai gardus ir gaivus desertas, kuris papuoš tiek šventinį stalą, tiek pradžiugins kitomis progomis. Ypatingai gardus ir gaivus desertas, kuris papuoš tiek šventinį stalą, tiek pradžiugins kitomis progomis. Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų konservuotų ananasų
400 mililitrų kokosų pieno (naudojau liesesnį 5-6% riebumo)
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų kokoso drožlių
50 gramų cukraus
38 gramai vanilinio pudingo milteliai
pagal skonį vanilės ekstrakto
Papuošimui:
pagal poreikį uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pudingo miltelius sumaišome su 100 ml kokosų pieno ir cukrumi.
2.
Likusius 300 ml kokosų pieno užverdame ir nukeliame nuo ugnies. Į užvirusį kokosų pieną įmaišome pudingo miltelių masę ir maišydami užverdame. Sudedame kokosų drožles, vanilės ekstraktą ir atvėsiname.
3.
Grietinėlę išplakame su elektriniu plakikliu ir sumaišome su atvėsusia pudingo mase.
4.
Ananasus gerai nusausiname ir supjaustome kubeliais.
5.
Sluoksniuojame desertą: ant stiklinės dugno dedame ananasus, tuomet pilame kremą ir kartojame.
6.
Puošiame uogomis ir tiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital