Varškės tinginys su braškėmis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Varškės tinginys su braškėmis
Varškės tinginys su braškėmis
Varškės tinginys su braškėmis
Varškės tinginys su braškėmis
Autorius apie receptą: Gaivus, lengvai paruošiamas varškės tinginys su braškėmis - visi smaližiai liks sužavėti. Jei norisi, papildomai galima pagardinti baltu šokoladu, kakava ar kitais Gaivus, lengvai paruošiamas varškės tinginys su braškėmis - visi smaližiai liks sužavėti. Jei norisi, papildomai galima pagardinti baltu šokoladu, kakava ar kitais mėgstamais priedais. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų varškės (sausesnės, geriausia iš maišelių)
400 gramų sausainių (Gaidelio tipo)
200 gramų braškių
200 gramų sviesto
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužome nedideliais gabalėliais, kaip ir tradiciniam tinginkiui.
2.
Braškes švariai nuplauname, nusausiname ir nuskabome uodegėles. Supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Varškę pertriname per sietelį (arba sutriname elektriniu trintuvu) ir sumaišome su minkštu kambario temperatūros sviestu, šaukštu gerai ištriname. Įmaišome saldintą kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų.
4.
Į varškės masę sukrečiame sausainius ir braškes, gerai išmaišome.
5.
Norimą formą (pvz. kekso formą arba apvalią formą) išklojame kepimo popieriumi ir sukrečiame varškės masę. Šaukštu paspaudžiame, kad neliktų tarpų.
6.
Tinginį dedame į šaldytuvą bent 4-5 valandoms (o dar geriau - nakčiai), kad sustingtų.
7.
Pjaustome ir gardžiuojamės!
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital