Gaivi panakota su konservuotais persikais

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Panakota su persikais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivus, nesudėtingai paruošiamas, pavasariškai lengvas ir labai skanus desertas su pienu, grietinėle ir vaisiais. Jis skanus ir be persikų arba juos galima pakeisti kitokiais Gaivus, nesudėtingai paruošiamas, pavasariškai lengvas ir labai skanus desertas su pienu, grietinėle ir vaisiais. Jis skanus ir be persikų arba juos galima pakeisti kitokiais vaisiais ar uogomis! (...daugiau) Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 mililitrų pieno
100 gramų cukraus (ar pagal skonį)
2 šaukštai želatinos
Patiekiant:
300 gramų konservuotų persikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti 50 ml šalto pieno ir palikti išbrinkti apie 10 minučių.
2.
Dubenėlį su išbrinkusia želatina statyti ant puodo su verdančiu vandeniu taip, kad mažesnio dubenėlio dugnas nesiliestų prie vandens. Kaitinti, vis maišant, kol želatina ištirps. Labai svarbu, kad skystis su želatina neužvirtų! Ištirpusią želatiną palikti šiek tiek atvėsti.
3.
Likusį pieną su grietinėle ir cukrumi kaitinti, maišant, kol cukrus ištirps. Neužvirinti. Kai cukrus ištirps, nuimti nuo kaitros, palikti šiek tiek pravėsti.
4.
Į pieno - grietinėlės mišinį, nuolat maišant supilti tirpintą želatiną.
5.
Išpilstyti į taures. Palikti atvėsti iki kambario temperatūros, tuomet dėti į šaldytuvą galutinai sustingti kelioms valandoms ar pernakt.
6.
Prieš patiekiant, persikus supjaustyti mažais gabalėliais ir išdėlioti į taures.
AUTORIUS: Kotryna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Jurgita
2024-03-28 20:54
Ar cukraus neperdaug? ATSAKYTI
Vilma
2024-03-29 13:34
Skonio reikalas, jei saldžiai nenorite, dėkite mažiau. ATSAKYTI
Eglė
2021-11-19 21:59
Labai geri ir skanūs desertai ATSAKYTI
Liudmila
2020-05-18 15:49
Labai skanu buvo, mano vaikams labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital