Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
200 gramų | sausainių (naudojau Gaidelis 7 grūdai pusrytainius, vanilės skionio) | |
90 gramų | sviesto (ištirpinto) | |
1 sluoksnis: | ||
300 gramų | graikiško jogurto | |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
50 gramų | cukraus (arba kitokio saldiklio, pvz. ksilitolio ar klevų sirupo, žr. patarimus) | |
1 vienetas | citrinų | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
2 šaukšteliai | želatinos (su mažais kaupukais) | |
3 šaukštai | vandens | |
2 sluoksnis: | ||
400 gramų | šaldytų uogų (arba šviežių, naudojau perpus šaldytas avietes ir juodus serbentus, bet tinka ir kitokios) | |
90 gramų | cukraus (arba kitokio saldiklio, pvz. ksilitolio ar klevų sirupo, žr. patarimus) | |
200 gramų | graikiško jogurto | |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
2 šaukšteliai | želatinos (su mažais kaupukais) | |
3 šaukštai | vandens | |
Papuošimui: | ||
2 saujos | uogų | |
šiek tiek | cukraus pudros | |
šiek tiek | mėtų |