Tortai be orkaitės - 42 burnoje tirpstantys receptai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2023-08-19
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Nekepti tortai
@Shutterstock

Karšta vasara, orkaitės kaisti nesinori, o kaip būtų smagu pasimėgauti gardžiu kąsneliu puikaus torto... Tikras išsigelbėjimas yra tortai, kuriems nereikia jokios orkaitės!

Paruošti paprasta, ilgai virtuvėje sukiotis nereikia, o kokie žavingi ir skanūs pavyksta. Nuostabiai tinka vasariškiems smaližiavimams.

 

Gaivus ir vasariškas mango tortas - galima ruošti su mangų tyre, konservuotais ar šviežiais mangais. Jei norite mažesnio galite produktų imti per pusę mažiau.

Receptą rasite čia.

Šis pyragas tikrai vertas jūsų dėmesio - jis labai skanus, gaivus, žavingai atrodantis. Žinoma, jį galima ruošti ir su kitomis mėgstamomis uogomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Puikus ir gaivus Tiramisu primenantis tortas su nuostabiomis uogomis - čia jos tinka pačios įvairiausios, o galima naudoti ir konservuotus vaisius! Saldus ir kremiškas sūrio pertepimas tirpsta burnoje su kiekvienu kąsneliu... Torto nereikia kepti, todėl sutaupysite laiko ir nereikės suktis prie viryklės!

Receptą rasite čia.

Šio deserto skonis tiesiog alsuoja vasara! Gaivus, kremiškas, sutirpstantis burnoje. Šis desertas braškinis, bet receptu drąsiai improvizuokite - pvz. braškes keiskite vyšniomis, šilauogėmis, avietėmis ar mėgiamais vaisiais kaip persikai ar mangai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Nuostabiai skanus ir žavingai atrodantis tortas, kurį pagaminsite vos per 30-40 minučių. Tortas kremiškas, tačiau tuo gaivus, ką jam suteikia graikiškas jogurtas ir uogos. Labai tinka ruošti su rūgštesnėmis uogomis kaip kad avietės, juodieji serbentai ar vyšnios, bet drąsiai rinkitės ir kitokias savo mėgstamas, uogos tinka tiek šviežios, tiek šaldytos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Lengvas kaip debesėlis, minkštutis, tekstūra kažkuo primenantis tiramisu, o skoniu - ledus. Mums šis tortas yra NEREALUS, numylėtas ir gamintas ne kartą ir ne du. Taip vadinamas, nes skoniu ir tekstūra primena eklerus, bet pagaminamas iš paprastučių, taupių ingredientų. Tortas labai kremiškas ir švelnus, tiekiame tiesiai iš šaldytuvo!

Receptą rasite čia.

Šio torto labai švelni tekstūra dėl filadelfijos sūrio ir šokolado. Skanus migdolų miltų ir riešutų sviesto derinys nepaliks abejingų. O pagrindinas ruošiamas be sausainių.

Receptą rasite čia.

Varškės tinginio variacijų yra begalės, bet ši yra viena mūsų pačių mėgstamiausių. Jogurtas ir vyšnios suteikia gaivos, migdolai ir vanilė - skonio intrigos, o saldumo kiekį recepte drąsiai galite koreguoti savo nuožiūra mažindami cukraus kiekį. Vyšnios tinka ir šaldytos bei, žinoma, tinka ir kitokios uogos, tiek šaldytos, tiek šviežios, taip pat švieži ar konservuoti vaisiai, pvz., persimonai, persikai, mandarinai, mangai. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Tinginys su šviežiomis vyšniomis, nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Šis tortas “Zebriukas” yra ne tik gardus, bet ir įdomesnis nei įprastas. Neriebus, bet sotus ir labai labai skanus. Galima šaldyti šaldiklyje ar šaldytuve. Uogos šiam tortui tinka tiek šviežios, tiek šaldytos.

Receptą rasite čia.

Tai pietinėse JAV valstijose mėgstamas ir dažnai gaminamas desertas, angliškai vadinamas Banana split cake. Jį, kaip nostalgišką, prisimena daugybė pietinėse valstijose užaugusių amerikiečių. Čia susijungia Amerikoje populiaraus ledų deserto Banana split skoniai pyrage! Pyragas itin mėgstamas, nes paruošiamas labai greitai, patiekti galima baveik iš karto ar palaikyti šaldytuve, o jo tekstūra lengva, kreminė ir švelni.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Gaivus ir labai skanus jogurtinis tortas vasariškoms vaišėms! Galima ruošti su vyšniomis, bet labai skanu ir su avietėmis, mėlynėms, ar kokių tik uogų turite!

Receptą rasite čia.

Šis internete garsus tortas yra tikrai labai skanus ir super paprastai pagaminamas. Kituose receptuose jam dažnai naudojami atskirai iškepti trupiniai, bet šis daromas greičiau ir vietoje jų naudojam sausainiai. Šis torto receptas bazinis, tad juo drąsiai galite improvizuoti, pvz. į kremą papildomai įspausti citrinos sulčių ir/ar įtarkuoti žievelės, ant apatinio kremo sluoksnio papildomai užtepti rūgštesnės uogienės, dalį sausainių pakeisti smulkintais riešutais ar kaip tik sugalvosite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis tortas yra nerealus. Lengvai pagaminamas, egzotiško skonio, turtingas įvairių tekstūrų ir skonio kontrastų. Pats aktyvaus gaminimo laikas tilps į valandą ar dar mažiau, tereikės papildomai luktelėti, kol sluoksniai sustings. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Skanutėlis tortas su želė gabaliukais. Kuo įvairesnių spalvų želė pasirinksite, tuo dailesnis ir puošnesnis Jūsų tortas bus. Skanumėlis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šokoladinis sausainių pagrindas, šokolado gabaliukai labai švelniame varškės kremo sluoksnyje ir uogos - tobulas derinys! Tortas nėra pernelyg saldus, todėl patiks mėgstantiems gaivesnius desertus. Paruošimas užtruks vos pusvalandį, reikės tik trupučio kantrybės, kol tortas sustings ir galima bus ragauti! Puošiame uogomis, šviežiais ar konservuotais vaisiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai skanus, labai gaivus ir vasariškas tortas be orkaitės! Jį paruošti šiek tiek užtruks (kol sustings sluoksniai), bet skonis tikrai to vertas! Beje, ruošti galima ne tik su vyšniomis, bet ir kitokiomis mėgstamomis uogomis ar vaisių gabaliukais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Gaivus tortas be kepimo! Mes jį labiausiai mėgstame su konservuotais persikais, bet galima rinktis ir kitokius vaisius ar uogas - braškes, šilauoges, konservuotus mandarinus ar kitus mėgstamus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Tortas, kai tingisi ar nėra laiko kepti biskvitą, o norisi kažko saldaus ir gaivaus. Tortą galima ruošti su pirktiniais plikytais sausainiais arba jų išsikepti namuose.

Receptą rasite čia.

Gaivus, saldus ir lengvas - puikus tortukas! Švelnus kreminės varškės sluoksnis tiesiog tirpsta burnoje, braškės maloniai gaivina... O geriausia, kad šio torto nereikia kepti! Vietoje braškių galima naudoti ir kitokais uogas ar vaisius, pvz., konservuotus mangus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Be galo paprastai paruošiamas nekeptas sausainių tortas su gaiviu grietinėlės ir kondensuoto pieno kremu. Konservuoti persikai šiam tortui suteikia puikaus skonio balanso, bet galima rinktis ir kitokius mėgstamus vaisius ar uogas.

Receptą rasite čia.

Gaivus, spalvingas ir visai nesudėtingai paruošiamas tortas, kuriam net nereikia kaisti orkaitės! Pagrindui ypač tinka šokoladiniai sausainiai, bet tiks ir klasikiniai, mėlynės tinka ir šaldytos arba galima keisti kitomis uogomis

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Pagaminti - paprasčiau nebūna! Užtruksite vos 30 minučių, o rezultatas nustebins... Tortas sotus, todėl juo mėgautis galėsite gausi šeimyna!

Receptą rasite čia.

Labai gaivus, labai dailus ir spalvingas varškės ir želė tortas! Puošti tinka ne tik braškės, bet ir kitokios uogos, pvz., vynuogės.

Receptą rasite čia.

Chocotorta – tai Argentinoje super populiarus sausainių, karamelizuoto pieno ir kreminio sūrio desertas. Ruošiant neužtruksite, tereikia kelių ingredientų. Jeigu norite daugiau kremo ir mažiau sausainių – tepkite kremą storais sluoksniais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Šis varškinis tinginys be galo skanus - toks beveik tortas, o pagaminamas akimirksniu. Braškės jam suteikia gaivos, o maskarponė - kremiškumo ir tirpimo burnoje pojūčio. Jei palaikysite šaldiklyje, primins ledų tortą! Žinoma, ruošti galima ne tik su braškėmis, bet ir vyšniomis, avietėmis ar kitomis vasarinėmis uogomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Pristatome puikų varškės tortą, kurį smagu ruošti ir dar smagiau ragauti! Želė rinkitės mėgstamo skonio, jei norite, galite puošti vaisiais, uogomis ar plakta grietinėle.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Nuostabiai kremiškas, labai karamelinis ir labai skanus tortas. Jam net nereikės orkaitės! Jei Jūsų ir Jūsų artimieji mėgsta karamelinius skanėstus, šį tortą ypatingai rekomenduojame. Papuošti galima ne tik karamelizuotu kondensuotu pienu, bet ir riešutais, tirpintu šokoladu ar visai nepuošti!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Kremiškas, švelnus, su malonia braškių gaiva ir vasariškai spalvingas tortas savo skoniu ir išvaizda pakerės visus smaližius!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ritos receptai

Kokosas ir ananasas - tobulas derinys. Gaivus, puikaus skonio tortas. Švelnus ir purus lyg debesėlis.

Receptą rasite čia.

Šis tortas labai kremiškas, bet tuo pačiu ir gaivus. O turint mintyje, kaip žavingai jis atrodo ir kad pagaminsite per 30-40 minučių, jis tiesiog tobulas šventei ar kai norisi nustebinti artimuosius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Kremiškas, švelnus ir labai labai skanus nekeptas jogurtinis maskarponės tortas. Aušra tortą puošė braškėmis, bet labai skanus ir papuošimų!

Receptą rasite čia.

Tortuką paruošite labai labai greitai, tuomet kelios valandos (o geriau pernakt) šaldytuve ir galima skanauti! Beje, jam reikės vos kelių ingredientų, kuriuos, tikėtina, rasite šaldytuve. Šis tortas visai nedidelis, apie 17 cm skersmens pagrindu, jei norite didesnio, atitinkamai didinkite ingredientų kiekį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Labai skanus ir ypač lengvai pagaminamas varškės vyniotinis, skoniu labai primenantis nostalgiškąjį Kuršėnų vyniotinį. Puiki idėja vasaros vaišėms! Šis puikus ir tuo, kad jam nereikės kepti biskvito, todėl pavyks net ir pradedantiesiems virtuvėje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Lengvas, gaivus, vanilinio skonio tortas. Tortas labai patiks mėgstantiems Matcha arbatą!

Receptą rasite čia.

Labai greitas ir nesudėtingai pagaminamas tortas, reikės tik trupučio kantrybės, kol jis pastovės ir sustings, o visi nuostabūs skoniai persipins tarpusavyje.

Receptą rasite čia.

Gaivus, tobulas vasarai, vaisinis tortas jūsų degustacijai - gaivus, kreminis ir nepaprastai skanus.

Receptą rasite čia.

Skanus torto gabalėlis, kvapnios arbatos puodelis - tobulas derinys... Šiam tortui pagaminti nereikės orkaitės, bet turėsite įjungti viryklę. Šis sūrio tortas sužavės savo skoniu, paprastumu.

Receptą rasite čia.

Viens, du - ir yra! Pats paprasčiausias ir labai skanus tortas. Kai turi mažai laiko, bet norisi kažko skanaus, šis puikus receptas tikrai pagelbės. Pagamintas išradingai!

Receptą rasite čia.

Skanutėlis karamelinis tinginys, kurį paruošite be galo paprastai ir net nereikės kaisti viryklės. Jo skonis mus kažkuo nukelia į vaikystę ir pažadina pačius jaukiausius prisiminimus. Recepte šis tinginys stingdomas silikoninėje kekso formoje, bet drąsiai naudokite bet kokią turimą (jeigu ji ne silikoninė, prieš tai išklokite kepimo popieriumi) ar tiesiog formuokite rankomis kaip klasikinį tinginį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Tobulas braškinis tortas, kuris puikiai tiks šventėms ar tiesiog tam momentui, kai norisi skanaus kąsnelio prie kavos ar arbatos puodelio. Puikus būdas panaudoti turimas braškes.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Skanutėlis ir nesudėtingai pagaminamas varškės sūris - pyragas, puikiai tinkantis vasaros pusryčiams ar gaiviam desertui! Rinkitės kelių skirtingų spalvų želė, taip desertas bus dar puošnesnis!

Receptą rasite čia.

Skanus ir gaivus tortas, tirpstantis burnoje su kiekvienu kąsneliu! Recepte naudojama uogienė, bet ją galite drąsiai keisti ir trintomis uogomis, o cukraus kiekį koreguokite vis paragaudami, taip tortą paruošite tobulo saldumo, būtent tokio, kokį mėgstate. Pagrindui galima naudoti naminį ar pirktinį biskvitą, arba sutrupinti 200 gr paprastų arbatinių sausainių ir juos sumaišyti su 90 gr tirpinto sviesto ir šia mase, paspaudžiant šaukštu, iškloti torto formos dugną bei padėti į šaldytuvą stingti, kol ruošite kremą.

Receptą rasite čia.

Dar vienas pasakiškai skanus Oreo sausainių tortas, kurį taip pat galima ruošti ir su kitokiais šokoladiniais sausainiais su kreminiu pertepimu. Tortas ypatingai puošnus ir tokiu vaizdeliu tikrai nustebinsite šeimos narius!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Šis tortas puikus - tobulai kremiškas, gaivaus citrininio skonio ir labai nesudėtingai pagaminamas. Gardžiai valgomas ir tų, kurie šiaip jau skeptiškai vertina veganiškus desertus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Pyrago skonis šiek tiek primena desertinį varškės sūrį, bet baltasis šokoladas jį padaro dar gardesniu! Pyragas švelnios, kreminės konsistencijos su labai gaiviais ir spalvingais želė gabaliukais. Kiekvienas kąsnelis tiesiog tirpsta burnoje. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital