Nekeptas jogurtinis tortas su plikytais sausainiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Nekeptas jogurtinis tortas su plikytais sausainiais
Nekeptas jogurtinis tortas su plikytais sausainiais
Nekeptas jogurtinis tortas su plikytais sausainiais
Nekeptas jogurtinis tortas su plikytais sausainiais
Autorius apie receptą: Mano šeimos labiausiai mėgstami yra jogurtiniai tortai. Šis torčiukas - puikus sprendimas, kai tingisi ar nėra laiko kepti biskvitui, o tortui vistiek jo norisi. Man tada gelbsti Mano šeimos labiausiai mėgstami yra jogurtiniai tortai. Šis torčiukas - puikus sprendimas, kai tingisi ar nėra laiko kepti biskvitui, o tortui vistiek jo norisi. Man tada gelbsti pirkti plikyti sausainiai, bet žinoma nieks sausainių nedraudžia išsikepti ir namuose (aš visada naudoju pirktus). Jogurtą ir želę rinkitės savo mėgstamiausius. Man skaniausia su braškių skonio žele ir jogurtu. Uogas rinkitės taip pat savo mėgstamas. Norėjau daryti su braškėmis, bet niekur jų neradau. Gaminau su šilauogėmis, bet torto skonis tikrai visiškai nenukentėjo...Torčiuką dariau 21 cm skersmens formoje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 mililitrų jogurto (mėgstamo skonio)
200 gramų plikyti sausainiai
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu ar naminio)
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų vandens (virinto)
77 gramai braškių želė (1 pakelio)
1 saujelė uogų (mėgstamų)
3 šaukštai želatinos
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas citrinos žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainukus įpjauname ir patepame Rududu. Sudedame į tortinę.
2.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti. Išbrinkusią želatiną ištirpiname garų vonelėje, atvėsiname.
3.
Į jogurtą sudedame cukrų, citrinos žievelę, supilame sultis. Išmaišome. Išplakame grietinėlę iki standumo. Po truputį įmaišome į jogurto masę. Želatiną įmaišome į jogurto masę. Jogurtą supilame ant plikytų sausainių. Jeigu jie labai kyla į viršų, šiek tiek prispaudžiame prie tortinės dugno. Tortą dedame į šaldytuvą stingti.
4.
Pasiruošiame želė: užpilame norimo skonio želė 400 ml karšto vandens. Gerai išmaišome ir leidžiame atvėsti. Ant sustingusio torto išdėliojame uogas ir atsargiai užpilame želė. Tortą dedame į šaldytuvą ir paliekame, kol sustings.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Agne B
2018-12-04 15:56
Viršutinius storus žele sluoksnius darau "saugiu" būdu :D . 1) Žele darau kiek tirštesne nei pagal instrukciją 2) žele ne tik atvėsinu, bet net ir leidžiu pradėti stingti. Apstingusią žele išmaišau, kad būtų gan tolygi masė ir tą marmalą tolygiai paskirstau ant torto 3) Pabaigiu plaukų džiovintuvu pašildydama paviršių-žele aptirpsta ir išsilygina-tada šaldytuvan. Ne visad gaunas tobula lyguma ir skaidruma, bet aš neperfekcionistė :) ATSAKYTI
.
2018-08-25 12:08
Man šis tortas nesigavo. Supylus želė - ji nutekėjo po tortu, o ryte išėmus is šaldytuvo - želė buvo apačioje torto, o je viršuje tarp uogų. Sakykite, kodėl taip galėjo atsitikti? ATSAKYTI
Raimonda
2018-08-26 09:52
Sunku įsivaizduoti, kaip želė galėjo nubėgti po tortu... Ar naudojote formą? Ar prieš tai palikoti sustingti jogurto sluoksnį? Ar atvėsinote želė? Ar atsargiai pylėte atvėsintą želė ant sustingusio jogurto sluoksnio? Jei viską padarėte, taip tikrai neturėjo nutikti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital