Nekeptas sūrio tortas su šilauogėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas sūrio tortas su šilauogėmis
Autorius apie receptą: Labai švelni tekstūra, dėl filadelfijos sūrio ir šokolado. Skanus migdolų miltų ir riešutų sviesto derinys, be sausainių. Labai švelni tekstūra, dėl filadelfijos sūrio ir šokolado. Skanus migdolų miltų ir riešutų sviesto derinys, be sausainių. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
150 gramų migdolų miltų
75 gramai riešutų sviesto
Kremui:
400 gramų filadelfijos sūrio
100 gramų balto šokolado
Viršui:
75 gramai filadelfijos sūrio
50 gramų šilauogių
1 šaukštas cukraus (ar kito saldiklio)
1 šaukštas citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Migdolų miltus sumaišykite su riešutų sviestu. Paskirstykite žiedo formoje (16 cm), lengvai paspauskite.
2.
Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, sumaišykite su 400 g sūrio iki vientisos masės ir užpilkite ant pagrindo.
3.
Į puodą suberkite šilauoges, cukrų, citrinos sultis ir sutrinkite šakute. Dėkite į priskaistuvį ir kaitinkite ant nedidelės ugnies, maišydami kol uogienė pradeda tirštėti. Paruoštą uogienę pertrinkite per sietelį.
4.
75g sūrio sumaišykite su 1šaukštu paruoštos uogienės ir taip pat užpilkite ant torto ir palikite šaldytuve per naktį. Skanaus!!!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital