Desertinis varškės sūris su žele gabaliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 102)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 102)
Desertinis varškės sūris su žele gabaliukais
Autorius apie receptą: Skanus ir lengvai pagaminamas varškės sūris, puikiai tinkantis pusryčiams ar kaip desertas. Skanus ir lengvai pagaminamas varškės sūris, puikiai tinkantis pusryčiams ar kaip desertas. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų liesos varškės
250 gramų grietinės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 mililitrų vandens
3 šaukštai želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
3 pakeliai želės (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš anksto pasiruoškite želė (paruoškite ją pagal instrukciją, tik vandens pilkite mažiau, kad želė būtų tvirtesnė). Sustingusią supjaustykite gabalėliais.
2.
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 30 min., kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje, atvėsinkite.
3.
Sudėkite varškę ir grietinę į blenderį ir sutrinkite iki purios baltos masės. Tada sudėkite kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų, išplakite. Įmaišykite ištirpintą atvėsusią želatiną ir viską gerai išmaišykite.
4.
Supilkite masę į formą ir suberkite želė gabalėlius. Pastatykite sūrį į šaldytuvą, kad sustingtų, geriausia per naktį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (40)
L
2024-04-13 14:04
Kiek vandens pilti į želatiną? 150ml? Galima vietoj vandens- pieną? ATSAKYTI
Agnė
2024-04-15 14:17
Taip, 150 ml, galima. ATSAKYTI
Konditeris
2024-02-20 19:07
Sveiki! Galbūt kas jau bandęs šį receptą galėtų parašyti kiek šiai porcijai tiksliai dėjote želatinos gramais? :) Svarstau dėti ~40g, internetuose v. š. konvertuoja į maždaug 13.3g ATSAKYTI
Ignė
2024-04-15 14:18
Taip, turėtų būti apie 45 g. ATSAKYTI
Liucija
2023-07-12 18:22
O įdomu, čia toks kaip iš parduotuvės gaunasi? ATSAKYTI
Ieva
2023-12-18 15:43
Tikrai labai panašus. ATSAKYTI
Vita
2022-12-24 19:58
Ar galima vietoj želatino granuliu naudoti želatino lapelius? ATSAKYTI
Diana
2022-12-25 14:46
Tikrai taip! ATSAKYTI
violeta
2023-12-18 15:09
O jei desiu lapeliais tai kiek mazdaug gramu reikia deti? ATSAKYTI
Laima
2023-12-18 15:50
Apie 12 vnt lapelių, reikėtų žiūrėti pagal tikslią instrukciją ant pakelio ir masės kiekį. Kadangi dažniausiai ant 0.5 kg masės reikėtų 6 lapelių, tai čia masės gaunasi apie 1 kg, tai atitinkamai reikėtų daugiau lapelių. ATSAKYTI
Zaneta
2022-04-16 12:33
jei deciau konservuotu ananasu? reiktu turbut didint zelatinos kieki? argeriau nedet, nes nestengs?
ATSAKYTI
Diana
2022-04-17 18:20
Jei labai gerai ananasus nuvarvinsite, želatinos kiekio galite ir nedidinti ATSAKYTI
Mėgėja
2022-03-17 17:42
O galiu įdėti šviežių braškių? ATSAKYTI
Diana
2022-04-17 18:20
Tikrai galite, tik tokiu atveju dėkite truputį daugiau želatinos ATSAKYTI
Pradžiamokslis
2021-02-19 13:27
O kondensuotas pienas sutirštintas ar kitoks? ATSAKYTI
Ieva
2021-02-19 14:01
Kondensuotas = sutirštintas :) Bet ne karamelizuotas, t.y. ne Rududu :) ATSAKYTI
Aurelija
2021-02-13 18:32
Beje Valentino dienos progai gaminau į širdelės formos silikonines formeles, todėl buvo ne tik skanu,bet ir gražu! Iš silikoninių formelių šis desertas labai lengvai išsiima.. ATSAKYTI
Aurelija
2021-02-13 18:18
Labai gerai gavosi! Dėkoju už receptą! ATSAKYTI
Viktorija
2020-10-26 19:54
Gavos puikiai. Dėkui už lengvą ir skanų receptą ATSAKYTI
Natalija
2020-10-14 08:42
Tai kad viskas aiškiai parašyta kada ir kaip dėti produktus. Skaityti reikia atidžiai. Labai skanus gavosi super ačiū. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital