Desertinis varškės sūris su žele gabaliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Desertinis varškės sūris su žele gabaliukais
Autorius apie receptą: Skanus ir lengvai pagaminamas varškės sūris, puikiai tinkantis pusryčiams ar kaip desertas. Skanus ir lengvai pagaminamas varškės sūris, puikiai tinkantis pusryčiams ar kaip desertas. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų liesos varškės
250 gramų grietinės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 mililitrų vandens
3 šaukštai želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
3 pakeliai želės (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš anksto pasiruoškite želė (paruoškite ją pagal instrukciją, tik vandens pilkite mažiau, kad želė būtų tvirtesnė). Sustingusią supjaustykite gabalėliais.
2.
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 30 min., kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje, atvėsinkite.
3.
Sudėkite varškę ir grietinę į blenderį ir sutrinkite iki purios baltos masės. Tada sudėkite kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų, išplakite. Įmaišykite ištirpintą atvėsusią želatiną ir viską gerai išmaišykite.
4.
Supilkite masę į formą ir suberkite želė gabalėlius. Pastatykite sūrį į šaldytuvą, kad sustingtų, geriausia per naktį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
mįslė
2018-11-26 16:21
Pasidalinkite, kaip su tais tyriais gaminote. Iš kur žinoti, koks kiekis želatinos reikalingas masei sustingdyti. Čia pati didžiausia želė tortų su ,,balta mase'' problema. ATSAKYTI
bet
2018-11-11 21:00
zelatinos sis kiekis per didelis :) turi buti daugiau varskes :) antra karta gaminau is vaisiu tyriu (melyniu,avieciu, kyvi) daug kartu skanis nei is pakeliu :)ir varskes apie 700g k.p.300 grietines 250g ATSAKYTI
Bandymas
2018-10-13 22:37
Zele siam varskes kiekiui per didelis :) neaiskus zelatinos kiekis 3saukstai tai? Pagaminau, ragaus ryt, ;) ATSAKYTI
Greta
2018-04-26 21:24
Aciu uz recepta, gavosi laabai skanus! ATSAKYTI
Aleksandras
2017-11-16 21:16
Skanu! ATSAKYTI
Jurgita
2017-10-19 21:55
Ka daryti, kad lengva butu isimti is formos gamini? ATSAKYTI
Greta
2017-10-20 14:27
Kelioms sekundėms formą į karštą vandenį pamerkite, tuomet "atlips" nuo formos :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital