Desertinis varškės sūris su žele gabaliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Desertinis varškės sūris su žele gabaliukais
Autorius apie receptą: Skanus ir lengvai pagaminamas varškės sūris, puikiai tinkantis pusryčiams ar kaip desertas. Skanus ir lengvai pagaminamas varškės sūris, puikiai tinkantis pusryčiams ar kaip desertas. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų liesos varškės
250 gramų grietinės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 mililitrų vandens
3 šaukštai želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
3 pakeliai želės (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš anksto pasiruoškite želė (paruoškite ją pagal instrukciją, tik vandens pilkite mažiau, kad želė būtų tvirtesnė). Sustingusią supjaustykite gabalėliais.
2.
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 30 min., kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje, atvėsinkite.
3.
Sudėkite varškę ir grietinę į blenderį ir sutrinkite iki purios baltos masės. Tada sudėkite kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų, išplakite. Įmaišykite ištirpintą atvėsusią želatiną ir viską gerai išmaišykite.
4.
Supilkite masę į formą ir suberkite želė gabalėlius. Pastatykite sūrį į šaldytuvą, kad sustingtų, geriausia per naktį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (21)
Viktorija
2020-10-26 19:54
Gavos puikiai. Dėkui už lengvą ir skanų receptą ATSAKYTI
Natalija
2020-10-14 08:42
Tai kad viskas aiškiai parašyta kada ir kaip dėti produktus. Skaityti reikia atidžiai. Labai skanus gavosi super ačiū. ATSAKYTI
Jūratė
2020-07-14 14:41
Šita moteris kur parašė,ji rašė arba alchoholinio šampano išgėrus arba nežinau,nieko nesupratau,ką čia ji parašė supratau,kad sūris su želė gabaliukais ir,ko reikia,okaip daryti nieko nesupratau. ATSAKYTI
Aurelija
2020-07-14 16:55
Tai, kad viskas labai aišku, kuri čia dalis jums neaiški? :) ATSAKYTI
Jūratė
2020-07-14 17:58
Visos dalys neaiškios ATSAKYTI
saule
2020-07-14 10:14
Receptas turetu buti parasytas aiskiai. Labai neaisku, kaip ir kiek deti, varske apskritai pamirsta?! ATSAKYTI
Agnė
2020-07-14 10:19
Reikėtų atidžiau skaityti, nes viskas parašyta :) ATSAKYTI
Ieva
2020-07-18 14:41
Viskas labai aiškiai parašyta. ATSAKYTI
Giedre
2020-07-13 20:14
Kaip ir kada varske deti neparasyta recepte? ATSAKYTI
Elžbieta
2020-07-14 17:09
Juk 3 žingsny parašyta :) ATSAKYTI
2019-12-20 20:29
Pasigaminome viskas labai puikiai isejo, tik as naudojau 2 pakelius zele nes tik tiek turejau, bet ir gerai nes 3 butu buve per daug.
Zelatinos dejau 3 nubrauktus valgomus saukstus, viskas puikiai isejo, ti dar i visa varskes mase ikraciau aguonu.
Pyliau i silikonine "babkos" forma. Viska sluoksniavau :varskes mase, tada zele gabaliukai ir vel varskes mase ir t.t. aciu ATSAKYTI
Raimonda
2019-08-29 22:55
Kai ipyliau zelatinos man viskas greitai sustengo gavosi tokia kose kai dejau zeles gabaliukus taip turi but? ATSAKYTI
Eglė
2019-08-30 08:03
Patikslinkite klausimą, nelabai suprantu, kas nutiko :) ATSAKYTI
2019-12-20 20:36
Arba jusu paruosta varskes mase buvo salta pvz jei iki zelatinos ipylimo laikete saldytuve. Arba zelatinos turejote pasiruosusi per daug pvz kupini 3 saukstai kurie prilygtu 6 saukstam zelatinos kai turetu buti nubraukti 3 saukstai tik, as karta su siuo atveju pasimokiau nes nera tiksliai ir issamiai nusakomas receptas. ATSAKYTI
mįslė
2018-11-26 16:21
Pasidalinkite, kaip su tais tyriais gaminote. Iš kur žinoti, koks kiekis želatinos reikalingas masei sustingdyti. Čia pati didžiausia želė tortų su ,,balta mase'' problema. ATSAKYTI
bet
2018-11-11 21:00
zelatinos sis kiekis per didelis :) turi buti daugiau varskes :) antra karta gaminau is vaisiu tyriu (melyniu,avieciu, kyvi) daug kartu skanis nei is pakeliu :)ir varskes apie 700g k.p.300 grietines 250g ATSAKYTI
Bandymas
2018-10-13 22:37
Zele siam varskes kiekiui per didelis :) neaiskus zelatinos kiekis 3saukstai tai? Pagaminau, ragaus ryt, ;) ATSAKYTI
Greta
2018-04-26 21:24
Aciu uz recepta, gavosi laabai skanus! ATSAKYTI
Aleksandras
2017-11-16 21:16
Skanu! ATSAKYTI
Jurgita
2017-10-19 21:55
Ka daryti, kad lengva butu isimti is formos gamini? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital