Nekeptas tortas "Vaisių gaiva"

AUTORIUS:
Aliona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Nekeptas tortas
Nekeptas tortas
Nekeptas tortas
Nekeptas tortas
Nekeptas tortas
Nekeptas tortas
Nekeptas tortas
Nekeptas tortas
Nekeptas tortas
Autorius apie receptą: Viens, du - ir yra! Pats paprasčiausias ir labai skanus tortas. Kai turi mažai laiko, bet norisi kažko skanaus, šis puikus receptas tikrai pagelbės. Pagamintas išradingai! Viens, du - ir yra! Pats paprasčiausias ir labai skanus tortas. Kai turi mažai laiko, bet norisi kažko skanaus, šis puikus receptas tikrai pagelbės. Pagamintas išradingai! Aliona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
410 gramų vyniotinio (2 pakelių)
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo (ar riebesnės)
4 vienetai kivių
2 vienetai apelsinų
3 pakeliai želės (1 vnt 77 gr, du po 80 gr)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš vakaro paruoškite 1 pakelį (mažesnį) želė pagal instrukciją, tik naudokite 300 ml vandens visam pakeliui. Kai želė bus sustingęs, supjaustykite kubeliais.
2.
Supjaustykite vyniotinį ir jo riekelėis išklokite visą kepimo formos dugną (kaip parodytą nuotraukoje). Jeigu norite, galite naudoti ir apvalią torto formą.
3.
Želė gabaliukus sudėkite ant vyniotinio riekelių.
4.
Du pakelius paprastos želė užpilkite karštu vandeniu (tik tiek, kad apsemtų) ir išmaišykite, kad žele milteliai ištirptų. Leiskite atvėsti.
5.
Grietinėlę (kuo šaltesnę) supilkite į dubenį ir plakite elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu iki kol masė sutirštės, išlaikys formą ir taps tiršta bei puri. Pabaigoje maža srovele supilkite želę, sumaišytą su vandeniu, ir gerai išmaišykite.
6.
Paruoštą masę dėkite ant torto pagrindo. Išlyginkite paviršių ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
7.
Tortui apstingus jo viršių papuoškite pjaustytais vaisiais (jie tinka patys įvairiausi). Skanaus!
Patarimai:
Vaisius rinkitės pagal sezoną. Galima gaminti pvz. su braškėmis ar kitomis uogomis.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Fėja
2019-05-01 20:51
Sveiki. Kaip manote ar nebūtų galima į grietinėlę įmaišyti šiek tiek švelniosios varškytės? Kažkaip turėtų derėti, o gal geriau maskarponės? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital