Greitas nekeptas varškės pyragas su žele gabaliukais ir baltu šokoladu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Greitas nekeptas varškės pyragas su žele gabaliukais ir baltu šokoladu
Autorius apie receptą: Labai skanus, kreminis pyragas su želė gabaliukais! Ingredientai skirti 20 cm ilgio kekso formai. Labai skanus, kreminis pyragas su želė gabaliukais! Ingredientai skirti 20 cm ilgio kekso formai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų kreminės varškės
200 mililitrų grietinėlės
50 gramų balto šokolado
16 gramų želatinos
šiek tiek vanilės esencijos
šiek tiek cukraus
3 pakeliai želės (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš anksto paruošti želė pagal nurodymus ant pakuotes, naudojant pusę nurodyto vandens kiekio. Palikti šaldytuve sustingti.
2.
Grietinėlę supilti į prikaistuvį, berti želatiną ir palikti 10 minučių, kad išbrintų. Išbrinkusią kaitinti ant nedidelės ugnies, vis maišant, kol ištirps. Išjungti kaitinimą, dėti laužytą šokoladą, maišyti kol ištirps, atvėsinti. Sumaišyti su varške, vanile, cukrumi.
3.
Supjaustyti sustingusią želę nedideliais gabalėliais ir įmaišyti į varškės masę.
4.
Kekso formą iškloti maistine plėvele ir supilti varškės masė. Palikti stingti šaldytuve.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Irena
2022-08-09 12:56
Kiek procentų turi būti grietinėlė ? ATSAKYTI
Agnė
2022-08-09 16:12
Manau turėtų būti puikiai su 34 procentų :) ATSAKYTI
Sonata
2020-08-14 22:44
O jei su želatinos lakštais, kaip tada reikėtų daryti? ATSAKYTI
Austėja
2020-08-18 09:18
Juos taip pat reikia išbrinkinti ir ištirpinti. Daugiau apie gaminimą su želatiną galima pasiskaityti čia. ATSAKYTI
Valerija
2018-05-26 10:52
kremine varske , paaskinkit :) suplakta ar kaip kitaip ? ATSAKYTI
Ieva
2018-05-30 10:22
Kreminė varškė būna pirkti, taip ir vadinasi, arba galima tiesiog per sietelį ar blenderiu sutrinti, tokiu atveju reikėtų rinktis drėgnesnę, iš stačiakampių pakelių (panašių į sviesto), nes maišeliuose ji sausesnė būna. ATSAKYTI
Janina
2018-01-21 06:59
Labai skanu, aciu uz receptus ATSAKYTI
Irma
2017-05-16 06:54
Nerealiai skanus tortas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital