Nekeptas tortas su varškės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Nekeptas tortas su varškės kremu ir uogomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus tortas, kuriam pagaminti užtrunku mažiau negu pusvalandį. O jeigu norisi dar prabangesnio skonio, visą arba dalį varškės galite pakeisti maskarponės sūriu, bet Labai skanus tortas, kuriam pagaminti užtrunku mažiau negu pusvalandį. O jeigu norisi dar prabangesnio skonio, visą arba dalį varškės galite pakeisti maskarponės sūriu, bet man labai skanu ir tiesiog su varške. (...daugiau) Galina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
160 gramų šokoladinių sausainių (Selga ar pan.)
90 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų kreminės varškės
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
6 šaukštai cukraus
70 mililitrų vandens
50 gramų šokolado
20 gramų želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Viršui:
šiek tiek grietinėlės, 35% riebumo
šiek tiek braškių (arba kitų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šokoladinius sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su tirpintu sviestu. Paspausdami šaukštu juos paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos torto formos (naudojau 21 cm skersmens) dugno. Padėkite į šaldiklį arba šaldytuvą, kol ruošite kremą, jog torto pagrindas sutvirtėtų.
2.
Kremui želatiną užpilkite vėsiu vandeniu ir palikite išbrinkti. Išbrinkusią ištirpinkite garų vonelėje ir palikite atvėskite. Kreminę varškę išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tada plona srovele nuolat maišydami pamažu supilkite želatiną. Grietinėlę išplakite iki standumo ir atsargiai įmaišykite į varšės masę drauge įmaitydami ir smulkiai sutarkuotą šokoladą.
3.
Kremą supilkite ant sausainių pagrindo. Palikite šaldytuve sustingti bent kelioms valandoms arba pernakt
4.
Puoškite plakta grietinėle ir braškėmis.
AUTORIUS: Galina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis