Nekeptas tortas su varškės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 132)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 132)
Nekeptas tortas su varškės kremu ir uogomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus tortas, kuriam pagaminti užtrunku mažiau negu pusvalandį. O jeigu norisi dar prabangesnio skonio, visą arba dalį varškės galite pakeisti maskarponės sūriu, bet Labai skanus tortas, kuriam pagaminti užtrunku mažiau negu pusvalandį. O jeigu norisi dar prabangesnio skonio, visą arba dalį varškės galite pakeisti maskarponės sūriu, bet man labai skanu ir tiesiog su varške. (...daugiau) Galina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
160 gramų šokoladinių sausainių (Selga ar pan.)
90 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų kreminės varškės
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
6 šaukštai cukraus
70 mililitrų vandens
50 gramų šokolado
20 gramų želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Viršui:
šiek tiek grietinėlės, 35% riebumo
šiek tiek braškių (arba kitų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šokoladinius sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su tirpintu sviestu. Paspausdami šaukštu juos paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos torto formos (naudojau 21 cm skersmens) dugno. Padėkite į šaldiklį arba šaldytuvą, kol ruošite kremą, jog torto pagrindas sutvirtėtų.
2.
Kremui želatiną užpilkite vėsiu vandeniu ir palikite išbrinkti. Išbrinkusią ištirpinkite garų vonelėje ir palikite atvėskite. Kreminę varškę išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tada plona srovele nuolat maišydami pamažu supilkite želatiną. Grietinėlę išplakite iki standumo ir atsargiai įmaišykite į varšės masę drauge įmaitydami ir smulkiai sutarkuotą šokoladą.
3.
Kremą supilkite ant sausainių pagrindo. Palikite šaldytuve sustingti bent kelioms valandoms arba pernakt
4.
Puoškite plakta grietinėle ir braškėmis.
AUTORIUS: Galina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (21)
Karolina
2020-05-21 21:38
Kokį šokoladą naudojate, pienišką ar juodą? ATSAKYTI
Asta
2020-05-22 14:04
Aš dėjau juodą, kai gaminau šį tortą, bet turėtų tikti ir pieniškas. Tik pienišką prieš tarkuodami palaikykite šaldytuve arba kameroje, kad geriau tarkuotųsi, netirptų nuo rankų šilumos. ATSAKYTI
Aiste
2020-04-22 19:29
Sveiki. Sakykite, kaip jums is grietineles gavosi tokie standus papuosimai? Kaip kloti kepimo popieriu, kad tortas atrodytu toks lygus is sonu? Aciu! ATSAKYTI
Ingrida
2020-04-23 10:11
Grietinėlę reikia labai standžiai išplakti ir uždėti prieš pat patiekiant :) Kad kraštai būtų lygūs, būna tokios specialios acetato juostos, bet galima ir tiesiog plėvele apsuktu formą labai gražiai, irgi turėtų gražiai pavykti :) ATSAKYTI
Elzbieta
2020-04-18 19:06
Noriu daryti pyragą 26 cm skardoje. Sakykit kaip reiktų pakeist proporcijas? ATSAKYTI
Agnė
2020-04-19 17:57
Galit šiek tiek didint arba tiesiog ploną toruką daryti :) ATSAKYTI
Renata
2020-04-15 01:38
Sveika.kokiu santykių maišyti paprasta varškė su maskarpone?ačiū labai ATSAKYTI
Aistė
2020-04-15 09:16
Galima 1:1 - imti pusę varškės ir pusę maskarponės :) ATSAKYTI
Renata
2020-04-14 02:09
O naudojant paprastą varškę, kiek jos reikia? ATSAKYTI
Agnė
2020-04-14 09:30
Su paprasta varške taip pat 500 gramų :) Tik patarčiau rinktis drėgnesnę, kvadratiniuose pakeliuose :) ATSAKYTI
Lijana
2020-04-12 00:09
Pagal receptą darant konsistencija puiki bet visiškai "be skonio", antrą kartą darant bandžiau dėti kondensuoto pieno ir daug vaisių, bananai, kiviai, braškės, buvo daug geriau ATSAKYTI
Aistė
2020-04-12 11:23
Skonio reikalas, man kaip tik patinka švelnus varškės - grietinėlės - cukraus derinys :) Su vaisiai skamba irgi labai skaniai! ATSAKYTI
Gabija
2020-04-10 18:50
nustabus!!!!!!!!
ATSAKYTI
Marija
2019-12-31 18:12
Labai skanus tortas!!! ATSAKYTI
Sigita
2019-05-04 09:51
Sveiki, o kremui tinka ta pati purškiama grietinėlė iš flakono? Ar tik ant viršaus apdailai ją geriau užpurkšti:)? ATSAKYTI
Rimantė
2019-05-04 13:42
Ne, kremui purškiamos tikrai nerekomenduočiau, ji greitai skystėja, nelaiko formos, o ir pagal sudėtį tikrai geriau rinktis paprastą grietinėlę ir ją išplakti namuose :) ATSAKYTI
Ašš
2019-04-19 07:59
Kiek ml vandens reikia užpilti ant želatinos? ATSAKYTI
Ieva
2019-04-19 09:19
70 ml vandens - parašyta prie kremo ingredientų :) ATSAKYTI
Ašš
2019-04-19 23:06
Oi tiksliai, nepastebėjau☺️ Ačiū☺️ ATSAKYTI
2018-08-31 08:14
O kokia yra kreminė varškė? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital