Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
200 gramų | sausainių (pvz. „Gaidelis“ ar digestive tipo) | |
100 gramų | sviesto (82,5 %) | |
1 sluoksnis: | ||
450 gramų | maskarponės sūrio (kambario temperatūros) | |
400 gramų | mango tyrės (naudojau "Rūdolfs", arba gerai prinokusių mangų ar konservuotų) | |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (atšaldytos) | |
200 mililitrų | kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, pagal skonį) | |
90 mililitrų | vandens (želatinai išbrinkinti) | |
24 gramai | želatinos (naudojau „Dr. Oetker“) | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šaukštas | citrinos žievelės | |
1 šaukštelis | vanilės pastos (arba ekstrakto) | |
2 sluoksnis: | ||
200 mililitrų | kokosų kremo (naudojau „Santa Maria“ 24% riebumo) | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (atšaldytos) | |
40 gramų | kondensuoto pieno, saldinto | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
50 mililitrų | vandens (želatinai išbrinkinti) | |
8 gramai | želatinos | |
3 sluoksnis: | ||
300 gramų | mango tyrės (naudojau "Rūdolfs", arba gerai prinokusių mangų ar konservuotų) | |
100 mililitrų | vandens | |
60 mililitrų | vandens (želatinai išbrinkinti) | |
20 gramų | kondensuoto pieno, saldinto | |
15 gramų | želatinos | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
Papuošimui: | ||
pagal poreikį | mango vaisiaus | |
pagal poreikį | šilauogių | |
pagal poreikį | mėtų |