Tinginukų Kuršėnų vyniotinis be orkaitės

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Tinginukų Kuršėnų vyniotinis be orkaitės
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Tinginukų Kuršėnų vyniotinis be orkaitės
Tinginukų Kuršėnų vyniotinis be orkaitės
Autorius apie receptą: Labai skanus ir be proto lengvai pagaminamas varškės vyniotinis, skoniu labai primenantis nostalgiškąjį Kuršėnų vyniotinį. Už įkvėpimą šiam skanumynui didžiulis Labai skanus ir be proto lengvai pagaminamas varškės vyniotinis, skoniu labai primenantis nostalgiškąjį Kuršėnų vyniotinį. Už įkvėpimą šiam skanumynui didžiulis ačiū Audronei ir šiam jos receptui. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
20 vienetų biskvitinių sausainių (Damų pirštelių)
300 gramų varškės 9%
200 gramų sviesto
150 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Imu po vieną biskvitinį sausainį ir labai trumpam pamerkiu į pieną (piene nelaikau - tik pamerkiu ir iškart traukiu). Dedu ant maistinės plėvelės, suformuodama stačiakampį iš 10 sausainių į ilgį ir 2 į plotį.
2.
Į dubenį dedu varškę, kubeliais supjaustytą minkštą kambario temperatūros sviestą ir kondensuotą pieną. Rankiniu elektriniu trintuvu viską sutrinu iki visiškai vientiso, glotnaus kremo.
3.
Trečdalį kremo atsidedu vyniotinio viršui aptepti, o likusį kremą tolygiai paskirstau ant sausainių. Palieku 10-15 min pastovėti, kad sausainiai dar paminkštėtų nuo kremo.
4.
Imu už toliau nuo manęs esančio maistinės plėvelės šono ir versdama į save suformuoju vyniotinį. Nesijaudinkite, jeigu "sukant" sausainiai kažkur įtrūks - viršų užtepsime kremu.
5.
Vyniotinį dedu į šaldytuvą 2-3 valandoms (arba nakčiai), kad sustingtų. Sustingusio viršų ir šonus aptepu atsidėtu kremu.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gitana
2020-02-02 22:47
Pavyko iš pirmo karto, skonis tikrai panašus, gaminsiu tikrai dar ne karta ATSAKYTI
Ana
2019-12-26 20:36
Gaminau ir labai patiko ir man, ir sveciams. Skanus ir greit padaroma. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital