Nekeptas kokosinis varškės tortas su ananasais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Nekeptas varškės tortas
Nekeptas varškės tortas
Nekeptas varškės tortas
Autorius apie receptą: Kokosas ir ananasas - tobulas derinys. Gaivus, puikaus skonio tortas. Naudojau 18 cm skersmens apvalią atsegamą torto formą. Kokosas ir ananasas - tobulas derinys. Gaivus, puikaus skonio tortas. Naudojau 18 cm skersmens apvalią atsegamą torto formą. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 sluoksnis:
250 gramų konservuotų ananasų (naudojau Del Monte)
100 mililitrų konservuotų ananasų sirupas
100 mililitrų vandens (šalto)
10 gramų želatinos
2 sluoksnis:
400 mililitrų kokosų pieno (naudojau Bionaturalis)
300 gramų varškės
70 gramų cukraus pudros
20 gramų kokoso drožlių
20 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį suberkite želatiną, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 20 minučių, kad išbrinktų. Po to garų vonelėje pašildykite išbrinkusią želatiną, kol ištirps ir taps skysta iki vientisos masės. Atvėsinkite.
2.
Ananasus išimkite iš skardinės, sirupą supilkite į stiklinę.
3.
Į ​​maisto smulkintuvą sudėkite ananasus, supilkite sirupą ir susmulkinkite iki vientisos masės. Po to supilkite želatiną ir gerai išmaišykite.
4.
Į atsegamos torto formos apačią įklokite kepimo popierių, sudėkite paruoštą ananasų masę. Iš išorės formą apvyniokite aliuminio folija ar maistine plėvele, nes man truputį ištekėjo ananasinis sluoksnis arba tiesiog į pačios formos vidų įklokite maistinę plėvelę.
5.
Padėkite 30 minučių į šaldymo kamerą arba pusantros valandos į šaldytuvą, kad sluoksnis apstingtų.
6.
Kokosiniam sluoksniui į dubenį suberkite želatiną, užpilkite 100 ml kokoso pienu ir palikite 20 minučių, kad išbrinktų. Po to garų vonelėje pašildykite išbrinkusią želatiną, kol ištirps ir taps skysta iki vientisos masės. Atvėsinkite.
7.
Į ​​maisto smulkintuvą sudėkite varškę, cukraus pudrą, supilkite likusį 300 ml kokoso pieną ir viską išplakite iki vientisos masės. Po to supilkite želatiną ir gerai išmaišykite.
8.
Suberkite kokoso drožles ir viską sumaišykite. Varškės masę užpilkite ant ananasų sluoksnio ir statykite tortą į šaldytuvą stingti mažiausiai 5 valandoms, o geriausiai per naktį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Renata
2024-02-16 10:21
Kokią varškę dėjote? Riebią, paprastą ar desertinę? ATSAKYTI
Vilma
2024-02-20 10:58
Tinka paprasta mėgiama varškė. ATSAKYTI
Ingrida
2022-03-04 18:01
Gaminau, tikrai skanus, lengvai pagaminamas, gaivus. Tik būtinai pirkite kokybiškus konservuotus ananasus, nes "pigiuškos" neduoda nei vaizdo, nei skonio. ATSAKYTI
Gitana
2021-04-07 06:00
Kas mėgsta varškę, tai labai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital