Jogurtiniai skanumynai - net 39 puikūs jogurtinių skanėstų receptai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2023-03-11
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Jogurtiniai tortai pyragai
@Shutterstock

Gaivūs ir kremiški, minkšti pyragai ir tortai, patys skaniausi kepiniai ir desertai su jogurtu!

Atrinkome net 39 nuostabius LaMaistas.lt ir projekto SkoniuBlogas.LaMaistas.lt dalyvių skanėstus, kurių paruošimui nereikės daugybės laiko, o ruošiame juos su jogurtu! Skanaus!

 

Neišpasakytai minkštas, drėgnas ir labai gaivaus skonio keksas, kurį įsimylėsite nuo pirmojo kąsnelio! Šis keksas nustebins savo puikiu skoniu ir dailia išvaizda. Tiesiog tobulas kepinys.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Nuostabiai skanus ir žavingai atrodantis tortas, kurį pagaminsite vos per 30-40 minučių. Tortas kremiškas, tačiau tuo gaivus, ką jam suteikia graikiškas jogurtas ir uogos. Paruošimui tinka avietės, juodieji serbentai ar vyšnios, bet drąsiai rinkitės ir kitokias savo mėgiamas ar turimas šaldiklyje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Drėgnas, sultingas, sodraus skonio pyragas smaližiams. Vietoje natūralaus jogurto galite naudoti graikišką jogurtą, o jeigu naudosite saldintą, į tešlą dėkite mažiau cukraus. Pyragas labai skanus ir šiltas, ir atvėsęs!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Varškės tinginio variacijų yra begalės, bet ši yra viena mūsų pačių mėgstamiausių. Jogurtas ir vyšnios suteikia gaivos, migdolai ir vanilė - skonio intrigos, o saldumo kiekį recepte drąsiai galite koreguoti savo nuožiūra mažindami cukraus kiekį. Vyšnios tinka ir šaldytos bei, žinoma, tinka ir kitokios uogos, tiek šaldytos, tiek šviežios, taip pat švieži ar konservuoti vaisiai, pvz., persimonai, persikai, mandarinai, mangai. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Gaivus ir labai skanus jogurtinis tortas smaližiams! Ruošti galima ne tik su vyšniomis, bet ir kitokiomis uogomis. Puikiai tinka šaldytos uogos ar iš kompoto!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Natalija rekomenduoja: SKANIAUSI keksiukai, kuriuos yra kepusi ir valgiusi. Jie iš tiesų turi visko, ko norisi iš keksiuko: minkštas, purus, klampus, drėgnas. Keksiukams tinka ir šaldytos uogos, jų net nereikia atitirpinti. Taip pat galima naudoti šilauoges, avietes, braškes, šokolado gabaliukus, riešutus, serbentus, gervuoges, aguonas, ką tik sugalvosite.

Receptą rasite čia.

Skanutėlis tortas su želė gabaliukais. Kuo įvairesnių spalvų želė pasirinksite, tuo dailesnis ir puošnesnis Jūsų tortas bus. Paruošti nesudėtinga, nereikės net kaisti orkaitės puikiam tortui paruošti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Ruošiant ir ragaujant šį tortą, visi namai tikrai maloniai pakvips citrusais ir Kalėdomis! Tortas lengvas ir gaivus, o papildomo sotumo jam priduoda biskvito gabaliukai. Kiekvienas kąsnelis tiesiog tirpsta burnoje.

Receptą rasite čia.

Blynai puikūs, minkštučiai, purūs ir labai kvapnūs. Galima kepti ir su kvietiniais miltais, tuomet bus labiau klasikinio skonio.

Receptą rasite čia.

Šiuose stiklainėliuose visi skoniai dera tobulai gardžiai: cinamonu kvepiantys keptų obuolių kubeliai, traški granola ir purus grietinėlės bei graikiško jogurto kremas. Tai galėtų būti desertas ar saldūs vėlyvieji pusryčiai, ar pasilepinimas ilgo rudeniško žygio metu. Tiesiog sluoksniuokite desertus stiklainiuose, kuriuos galėsite sandariai užsukti dangteliais, ir saugiai įsidėkite į kuprinę. Jei sluoksniuotą desertą valgysite iš karto, granola bus traški, jei vėliau – minkštesnė.

Receptą rasite čia.

Puikus sūrio tortas be sūrio! Tikriausiai didžiausias jo privalumas, kad jis kur kas mažiau kaloringas, o skoniu tikram sūrio tortui visiškai nenusileidžia.  Gaivi žaliųjų citrinų skonio nata jame tinka tobulai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Greta, Wild Spoons

Labai paprastas ir labai skanus tortas su jogurtu,varške ir vaisiais. Tortas lengvos kreminės konsistencijos ir kiekvinas jo kąsnelis tiesiog ištirpsta burnoje!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Minkštutėlis biskvitinis pyragas su gaivia glazūra. Įsivaizduokite popiečio arbatą su riekele tokio citrininio gėrio… Pagal klasikinį receptą paruoštas keksas gana saldus, bet cukraus kiekį galima pakoreguoti pagal savo skonį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ kitchenJulie

Pasakiškai skanus špinatų tortas su puriu kremu, su braškėmis ir želė gabaliukais. Špinatų skonio biskvite visai nesijaučia. Tai neįprastas ir labai gražus tortas, kuris papuoš jūsų šventės stalą. 

Receptą rasite čia.

Minkšti, labai kvapnūs ir skanūs keksiukai. Ruošti galima ir su šviežiais, ir su konservuotais persikais ar abrikosais, obuoliais, mandarinais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Gaivus ir nuostabiai skanus, kremiškas jogurtinis tortas su konservuotais persikais. Galima ruošti ir su mandarinais ar kitokiais mėgstamais vaisiais! Jogurtą galite naudoti tirštesnį natūralų ar su skoniu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Greitai paruošiamas, gaivus ir puikiai tinkantis labai skaniems smaližių pusryčiams ar desertui. Reikės tik kelių ingredientų, jei neturite graikiško jogurto, jį galite pakeisti paprastu natūralaus skonio jogurtu, o vietoje sausainių galima naudoti granolą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Tortas pilkiems orams, kai norisi spalvų ir gaivos! Spalvingas, gaivus, labai skanus, o reikės vos penkių ingredientų. Ruošti tinka su mėgstamomis uogomis ar vaisių gabaliukais.

Receptą rasite čia.

Paprastas, lengvai ir nesudėtingai paruošiamas, bet nepaprastai skanus ir gaivus tortukas. Tortas ne tik labai skanus, bet ir ypatingai puošniai atrodo.

Receptą rasite čia.

Liucija pataria: kremo saldumą reguliuokite pagal savo skonį ir jogurto saldumą. Nepabijokite įdėti daugiau cukraus, jeigu atrodo, kad reikia. Sirupo saldumą/rūgštumą taip pat reguliuokite pagal save, priklausomai kokio saldumo/rūgštumo yra persikų sirupas likęs nuo konservuotų persikų. Taipogi, nepamirškite atsargiai elgtis su želatina, kad tirpinant mikrobangėje želatina neperkaistų ir maišant į kremą būtų pakankamai atvėsusi, bet dar skysta (kad galėtumėte plona srovele pilti į kremą). Skanaus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Putlūs ir skanučiai amerikietiški blyneliai nesudėtingai ir labai skaniai! Tokie blynai ypač tinka tiekti su medumi, klevų sirupu, plakta grietinėle.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Irina Bedulska

Receptas labai paprastas, o skonis - ypatingas, todėl norime juo pasidalinti ir su jumis! Gardiname vaisiais ar uogomis.

Receptą rasite čia.

Pyragas – purus, minkštas, drėgnas ir, žinoma, skanus. Pasakiškai pakvips visi namai ir gundys visus paragauti. Iškepusį papildomai tinka pabarstyti cukraus pudra.

Receptą rasite čia.

Labai tikėtina, kad šie keksiukai pranyks ir be kremo, tačiau jei norite prašmatnesnių keksiukų – nepamirškite įdaro ir grietinėlės kremo. Beje, kremą galite pagardinti, maisto trintuvėje sutrynę apie 10 vidutinio dydžio braškių ir sumaišę su grietinėle. Tuomet kremas įgaus ryškesnį skonį. Tiesa, keksiukai tampa ne tokie minkšti, kuomet laikomi šaldytuve. Jeigu nusprendėte nenaudoti grietinėlės kremo, tada keksiukus laikykite uždengtus kambario temperatūroje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Natalija sako, kad jai labai patiko paprastumas gaminant ir duonos drėgnumas. Tekstūriškai labai panaši į kalafiorų duoną, tik gamybos procesas paprastesnis.

Receptą rasite čia.

Šis tortas atrodo tikrai įspūdingai, o paruošti jį daug paprasčiau nei gali atrodyti. Tortas gaivus ir labai skanus, puikiai tiks žiemos šventėms.

Receptą rasite čia.

Obuoliai su cinamonu kepami svieste, apibarstomi traškiais kepintais lazdynų riešutais, medumi ir graikišku jogurtu. Štai ką vadiname greitu, bet seilę varvinančiu desertu!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Jie nėra labai saldūs, tai jei mėgstat labai saldžius desertus, dėkite papildomai cukraus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Mėgėja kepėja

Šiandien noriu su jumis pasidalinti meduolių torto su jogurtu receptu, kurį galite pasigaminti šventei kartu ir su savo vaikais. Tortas labai gardus, pagaminamas gana greitai, o svarbiausia, kad vos iš kelių ingredientų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Audronė

Tortas, kai tingisi ar nėra laiko kepti biskvitą, o norisi kažko saldaus ir gaivaus. Tortą galima ruošti su pirktiniais plikytais sausainiais arba jų išsikepti namuose.

Receptą rasite čia.

Skanus, purus ir labai lengvai pagaminamas pyragas - rekomenduojame išbandyti. Pyragas skanus ir šiltas, ir atvėsęs.

Receptą rasite čia.

Kremiškas, švelnus ir labai labai skanus nekeptas jogurtinis maskarponės tortas. Aušra tortą puošė braškėmis, bet labai skanus ir papuošimų!

Receptą rasite čia.

Nors pudingą esame pratę valgyti pusryčiams ar desertui, šis skanėstas puikiai tiks ir lengviems pietums ar vakarienei. Skanus, maistingas ir sveikuoliškas pudingas. Geriausia, kad beveik nereikia įdėti pastangų - sumaišyti ir pastatyti į šaldytuvą pernakt, o ryte jau galima ragauti! Gardinti tinka ne tik recepte siūlomais, bet ir kitais mėgstamais vaisiais, o saldumą koreguoti pagal savo skonį.

Receptą rasite čia.

Šis tortas tikrai labai ypatingas! Skonis sodrus, nėra pernelyg saldus, labai gerai dera karamelės ir juodųjų serbentų džemo duetas. Jogurtinis kremas suteikia gaivumo. Rekomenduojame išbandyti!

Receptą rasite čia.

Švelnaus skonio, gaivus desertas pagardintas kardamonu ir šafranu. Šiek tiek egzotikos ant Jūsų stalo.

Receptą rasite čia.

Purus ir drėgnas, neriebus keksas prie puodelio kvapnios arbatos ar kavos. Keksas labai skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Iškepusį tinka aplieti tirpintu šokoladu.

Receptą rasite čia.

Tai liesesnis sūrio pyragas su žaliąja arbata - šiek tiek gurmaniškas, šiek tiek neįprastas, bet labai skanus!  Pyrago tekstūra ypač lengva, o kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Greta, Wild Spoons

Tai pats paprasčiausias desertas, kurį įmanoma pagaminti. Vos keli ingredientai, darbo vos keliolika minučių, o rezultatas – skanus, gaivus desertas. Užtruksite gaminant apie 15 min + laikas, kol desertas stings šaldytuve.

Receptą rasite čia.

Gaivus tortas be kepimo. Šiam gražuoliui sluoksniuotam desertui galite naudoti mėgstamų skonių želė, kuo spalvingiau - tuo įspūdingiau! Puošiame spalvingais pabarstukais ar vaisių gabalėliais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Audronė

Minkštutėlis, labai purus ir labai skanus keksas. Į tešlą papildomai galima įmaišyti aguonų, mirkytų razinų ar mėgstamų vaisių gabaliukų. Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Daiva

Atrodo labai šventiškai, o paruošti šį gražuolį daug paprasčiau nei atrodo. Tortas gaivus, su puikiu mango vaisių prieskoniu. Tortas lengvas ir vilioja suvalgyti bent gabalėlį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Tikrai labai skanūs keksiukai, kuriuos ypač tinka ragauti su stikline pieno, puodeliu arbatos ar kavos. Minkštutėlė jogurtinė tešla ir švelniai traškus viršus - tobulas derinys. Keksiukams ypač tinka persikų ar miško uogų skonio jogurtas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Greta, Wild Spoons

Jogurtinis, labai skanus pyragas. Ir kaip žavingai jis atrodo! Puiki idėja savaitgalio pasilepinimui.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Daiva, Gudės hobis

Tortas dailus kaip iš pasakos! Bet neišsigąskite, jį pagaminti kur kas paprasčiau, nei gali atrodyti! Šokoladinis torto pagrindas ir šokoladinis glajus tobulai įrėmina vasaros uogų gaivą. Uogos šiam tortui tinka ir šaldytos, tik jas reikėtų atitirpinti ir nuvarvinti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Gaivesnė, kiek lengvesnė ir liesesnė itališko deserto Tiramisu versija. Desertas ne tik be maskarponės ir žalių kiaušinių, bet dar ir su gaiviais vaisių gabaliukais. Rekomenduojame išbandyti!

Receptą rasite čia.

Gaivus jogurtinis tortas be kepimo. Papuoštas konservuotais abrikosais, bet tiks ir persikai ar kiti vaisiai ar uogos, pvz., vynuogės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Gaivus desertas  pusryčiams sau ar savo mylimiesiems. Desertą paprasta paruošti sveikuoliškesnį - cukrų pakeisti medumi. Vietoje granatų sėklų galima naudoti ir saujelę šviežių ar šaldytų uogų, vaisių gabaliukų. Skanumėlis!

Receptą rasite čia.

Gaivus, spalvingas ir labai skanus tortas su puikiu jogurtiniu kremu. Kremui galite naudoti mėgstamiausio skonio želė.

Receptą rasite čia.

Puikūs, purūs ir minkšti jogurtiniai vafliai smaližių pusryčiams. Jeigu neturi mėtų, jų galima ir nedėti, vafliai ir be to bus labai skanūs.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Virtuvės fėjos

Lengvai pagaminamas, skanus desertas. Puikiai tiks jūsų pusryčiams. O jei vaikai nevalgo avokadų, šis desertas padės. Jų nesijaučia ir suteikia nuostabią kreminę tekstrūrą.

Receptą rasite čia.

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Jurgita
2018-11-16 21:18
tai tas suris lydytas ar varskes tepamas suris? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital