Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Sluoksniuotas desertas su obuoliais ir jogurtu
Autorius apie receptą: Šiuose stiklainėliuose visi skoniai dera tobulai gardžiai: cinamonu kvepiantys keptų obuolių kubeliai, traški granola ir purus grietinėlės bei graikiško jogurto kremas. Tai Šiuose stiklainėliuose visi skoniai dera tobulai gardžiai: cinamonu kvepiantys keptų obuolių kubeliai, traški granola ir purus grietinėlės bei graikiško jogurto kremas. Tai galėtų būti desertas ar saldūs vėlyvieji pusryčiai, ar pasilepinimas ilgo rudeniško žygio metu. Tiesiog sluoksniuokite desertus stiklainiuose, kuriuos galėsite sandariai užsukti dangteliais, ir saugiai įsidėkite į kuprinę. Jei sluoksniuotą desertą valgysite iš karto, granola bus traški, jei vėliau – minkštesnė. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai obuolių (didelių)
110 gramų granolos (naminės arba pirktinės, galima keisti smulkintais sausainiais)
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio malto muskato
2 šaukštai sviesto
Kremui:
250 gramų grietinėlė, 36% riebumo
3 šaukštai cukraus pudros
250 gramų graikiško jogurto
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite obuolius. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sumaišykite su citrinos sultimis, maltu cinamonu ir muskatu.
2.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Suberkite obuolių kubelius ir kepkite, nuolat pamaišydami, kol obuoliai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir atidėkite į šalį.
3.
Paruoškite graikiško jogurto kremą. Į plakimo dubenį supilkite grietinėlę, suberkite miltelinį cukrų. Plakite elektriniu plaktuvu, kol susiformuos tvirtos putos.
4.
Lengvais judesiais įmaišykite graikišką jogurtą ir vanilės ekstraktą.
5.
Susluoksniuokite desertą. Stiklinėse susluoksniuokite graikiško jogurto kremą, atvėsintus keptus obuolius ir granolą.
6.
Ragaukite iš karto arba iki patiekiant laikykite šaldytuve.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Austeja
2023-03-29 18:18
O ka dar vietoj grietinėlės galima naudoti kondensuotas pieną galima? ATSAKYTI
Justė
2023-03-30 17:06
Turi išsiplakti, tai nebent maskarponė tiktų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital