Gaivus jogurtinis "Tiramisu" - be maskarponės ir žalių kiaušinių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Inos tiramisu be maskarponės kiaušinių
Inos tiramisu be maskarponės kiaušinių
Inos tiramisu be maskarponės kiaušinių
Inos tiramisu be maskarponės kiaušinių
Autorius apie receptą: Ranką prie širdies pridėjus galiu pasakyti, kad tikrasis, klasikinis "Tiramisu" man nepatinka. Gal būsiu visiškai nemadinga, bet jis man per riebus ir trūksta gaivumo. Tad siūlau Ranką prie širdies pridėjus galiu pasakyti, kad tikrasis, klasikinis "Tiramisu" man nepatinka. Gal būsiu visiškai nemadinga, bet jis man per riebus ir trūksta gaivumo. Tad siūlau jums savo "Tiramisu". Žiemą su konservuotais persikais, vasarą su šviežiomis braškėmis. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
400 gramų biskvitinių pirštelių (naudojau "Savoiardi")
400 mililitrų graikiško jogurto (9% riebumo)
400 gramų konservuotų persikų (arba šviežių braškių)
1 stiklinė kavos (apytikriai, stiprios, atvėsintos)
3 šaukštai cukraus
9 gramai grietinėlės standiklio (nebūtinai)
pagal skonį citrinos rūgšties (kad tik lengvai jaustųsi)
pagal skonį romo (kad jaustųsi skonis)
pagal skonį kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį supilti grietinėlę, cukrų, citrinos rūgštelę ir plakti elektriniu plakikliu iki standumo. Pabaigoje suberti 1 pakelį grietinėlės standiklio ir dar kartą perplakti. Dėti porą šaukštų jogurto, atsargiai įmaišyti šaukštu ar mentele.
2.
Į kitą gilų dubenį ar stiklinę įpilti kavos, romo, imti sausainį, laikant horizontaliai merkti iki pusės ir greit ištraukus dėti į formą. Taip kartoti, kol išklosite visą dugną. Jei sausainiai nesiekia formos kraštų, galima sausainius laukšti, kad būtų tinkamo dydžio.
3.
Ant sausainių tepti sluoksnį kremo, kad padengtų visus sausainius. Tada išdėlioti pjaustytus persikų gabalėlius ir vėl tepti kremu. Vėl dėti mirkytus sausainius, tepti kremą, dėti vaisius, ir vėl sausainius. Paskutinis sluoksnis turi būti sausainių ir kremo.
4.
Apdengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą. Nuėmus plėvelę apibarstyti kakava.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital