Jogurtiniai keksiukai be glitimo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jogurtiniai keksiukai be glitimo
Jogurtiniai keksiukai be glitimo
Jogurtiniai keksiukai be glitimo
Jogurtiniai keksiukai be glitimo
Jogurtiniai keksiukai be glitimo
Jogurtiniai keksiukai be glitimo
Autorius apie receptą: Jie nėra labai saldūs, tai jei mėgstat labai saldžius desertus, dėkite papildomai cukraus. Jie nėra labai saldūs, tai jei mėgstat labai saldžius desertus, dėkite papildomai cukraus. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
270 gramų miltų be glitimo
260 gramų graikiško jogurto (arba grietinės)
160 gramų kondensuoto pieno, saldinto
2 vienetai kiaušinių (vidutinio dydžio)
1 vienetas citrinų
30 gramų aliejaus
30 gramų kokosų miltų
7 gramai sausų mielių
2 gramai druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
40 gramų agavos sirupo (arba 60 - 70 g cukraus)
1 šlakelis pieno
15 gramų kokosų miltų
Aptepimui:
100 gramų vandens (verdančio)
1 vienetas citrinų
20 gramų agavos sirupo (arba cukraus ar kondensuoto pieno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį dėti graikišką jogurtą, kondensuotą pieną, įmušti kiaušinius, pilti aliejų, berti miltus, kokoso miltus, sausas mieles, druską ir įtarkuoti citrinos žievelę. Viską suminkyti ir palikti 1 valandai šiltoje vietoje kilti.
2.
Kai tešla pakils, permaišyti mentele. Tešla turi būti labai lipni.
3.
Į keksiukų kepimo formą ar kitą mėgstamą dėti po šaukštą paruoštos tešlos, paskirstyti per visą plotį. Šaukštelį pamirkyti piene ir palyginti paviršių.
4.
Įdarui į dubenį sudėti varškę, supilti agavų sirupą, berti kokosų miltus, įmušti kiaušinį ir išmaišyti.
5.
Į formeles sudėti varškės masę, o ant jos padalinti likusią tešlą.
6.
Palikti kilti šiltoje vietoje 30 minučių.
7.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių iki kol paruduos viršus. Mažesnėse formelėse kepa 20 minučių, didesnėse - 25 minutes.
8.
Aptepimui į dubenį pilti vandenį, išspausti citrinos sultis, įdėti agavų sirupo ir išmaišyti. Aptepti iškeptus keksiukus.
Patarimai:
Jei miltuose be glitimo nėra tapijokos, pravartu papildomai įberti jos 3 gramus.
Keksiukai nėra labai saldūs, tad jei norisi, galima įberti papildomai cukraus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital