Minkšti jogurtiniai keksiukai su persikais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keksiukai su persikais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti, labai kvapnūs ir skanūs keksiukai. Ruošti galima ir su šviežiais, ir su konservuotais persikais ar abrikosais. Minkšti, labai kvapnūs ir skanūs keksiukai. Ruošti galima ir su šviežiais, ir su konservuotais persikais ar abrikosais. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų kvietinių miltų
240 mililitrų jogurto, natūralaus
2 vienetai persikų (didesnių)
100 gramų cukraus
60 mililitrų aliejaus (arba tirpinto sviesto)
1 vienetas kiaušinių
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijoti su kepimo milteliais, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Persikus supjaustyti smulkiais kubeliais ir įmaišyti į sausą mišinį.
2.
Atskirai lengvai išplakti kiaušinius su jogurtu ir aliejumi. Po truputį, maišant, suberti sausą mišinį.
3.
Tešlą išdėlioti į silikonines ar popieriukais ištiestas paprastas keksiukų formeles. Užpildyti ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio. Man iškepa apie 12 keksiukų.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital