Gaivus nekeptas jogurtinis tortas su konservuotais abrikosais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas jogurtinis tortas su konservuotais abrikosais
Nekeptas jogurtinis tortas su konservuotais abrikosais
Nekeptas jogurtinis tortas su konservuotais abrikosais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
360 gramų sausainių
175 gramai sviesto (tirpinto)
Kremui:
600 mililitrų jogurto, geriamo (abrikosų skonio)
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus pudros
150 mililitrų vandens
1 pakelis abrikosų želė
2 šaukštai želatinos
Viršui:
1 litras konservuotų abrikosų
50 mililitrų vandens
1 pakelis abrikosų želė
1 šaukštas želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su sviestu. Dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, išlyginti ir rankomis paspausti. Dėti į šaldytuvą 30 minučių, kad sustingtų.
2.
Kremui skirtą želatiną ir žele užpilti vandeniu ir palikti 20 minučių, kad išbrinktų. Vėliau pakaitinti, kad visiškai ištirptų ir palikti atvėsti. Neužvirinti!
3.
Į jogurtą supilti grietinėlę, cukraus pudrą ir gerai išplakti elektriniu plakikliu. Plona srovele, nuolat maišant, supilti želatinos ir želė masę. Paruoštą masę supilti ant sausainių ir palikti 3 valandoms sustingti.
4.
Iš abrikosų skardinės nupilti sirupą, į jį suberti torto viršui skirtos žėlė ir želatinos mišinį. Vėliau pakaitinti, kad visiškai ištriptų. Abrikosus supjaustyti ir papuošti tortą, ant viršaus užpilti paruoštą žėlė ir palikti stingti mažiausiai 4 valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital