Drėgnas obuolių pyragas su natūraliu jogurtu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Drėgnas obuolių pyragas su jogurtu
Drėgnas obuolių pyragas su jogurtu
Drėgnas obuolių pyragas su jogurtu
Autorius apie receptą: Šis pyragas patiks būtent tiems, kas nemėgsta sausų pyragų, bet dievina drėgnus ir sultingus kepinius. Vietoje natūralaus jogurto galite naudoti graikišką jogurtą, arba jei Šis pyragas patiks būtent tiems, kas nemėgsta sausų pyragų, bet dievina drėgnus ir sultingus kepinius. Vietoje natūralaus jogurto galite naudoti graikišką jogurtą, arba jei norite naudoti saldų jogurtą, tuomet dėkite mažiau cukraus. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai obuolių (didelių, saldžių)
250 gramų jogurto, natūralaus
200 mililitrų miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C laipsnių.
2.
Viename dubenyje išplakame jogurtą su kiaušiniais, cukrumi ir vanilės ekstraktu.
3.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir druską. Miltus suberiame į jogurto masę ir gerai išplakame.
4.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome dideliais kubeliais ir įmaišome į tešlą.
5.
Apvalią kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi arba gerai ištepame sviestu ir supilame tešlą. Pyragą kepame įkaitintoje orkaitėje 30 min. Pabaigoje kepimo patikriname ar pyragas iškepęs su mediniu dantų krapštuku (jei ištrauktas krapštukas švarus – pyragas iškepęs, jei aplipęs tešla, tuomet pakepkite kelias minutes ilgiau). Iškepusį pyragą galite apibarstyti cukraus pudra. Karštas pyragas labai skanus su ledais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
kepiau
2018-11-14 17:56
Kas labai džiugina, tai tai, kad šitas pyragas iš tikrųjų yra drėgnas, nes nuo sausų pyragų, kurie vieno ir to pačio skonio nesvarbu su kuo padaryti, jau net negera. Skanus.... Bet kodėl jie man arba neiškyla, arba iškyla ir susitraukia paskui... Dievaži, nesuprantu. Ženklas, kad kepėja nebūti... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis