Gaivus jogurtinio kremo tortas su mangais - nesudėtingas ir tirpstantis burnoje!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Jogurtinis tortas su mangais
Jogurtinis tortas su mangais
Jogurtinis tortas su mangais
Autorius apie receptą: Visiškai nesudėtingas, bet labai skanus tortas! Visiškai nesudėtingas, bet labai skanus tortas! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
450 gramų graikiško jogurto
2 vienetai mango vaisiaus (nuluptų, be kaulo svoris 325 gr)
150 mililitrų sulčių (naudojau ananasų-mangų, tinka ir kitų egzotinių vaisių)
100 gramų balto šokolado
20 gramų želatinos
3 šaukštai citrinų sulčių
šiek tiek cukraus pudros
1 vienetas biskvito (naudojau šį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilkite 50 ml sulčių ir palikite išbrinkti.
2.
Mangus nulupti, išimti kaulukius ir supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis ir sutrinti elektriniu trintuvu.
3.
Likusias sultis sumaišyti su trintais mangais ir, vis maišant, kaitinti, kol pradės virti. Nuimti nuo kaitros ir įmaišyti smulkintą šokoladą, kad ištirptų. Tuomet dėti brinkintą želatiną ir maišyti, kol ištirps. Palikti pravėsti.
4.
Atvėsusią mangų tyrę išplakti su jogurtu. Paragaukite, jei trūksta saldumo, dėkite cukraus pudros.
5.
Biskvitą pjaukite į tris dalis. Vieną dalį tepkite kremu, dėkite antrą dalį, vėl tepkite kremu, dėkite trečią. Viršų ir šonus ištepkite likusių kremu ir palikite šaldytuve kelioms valandoms. Puoškite, kaip patinka.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Laima
2023-12-24 21:34
Tortas,išmesti produktai ir sugaižtas laikas,nes receptas neteisingas.cia minimas mango ir ananasų sultys nesiderina su želatina ir kremas visiškai nestingsta ATSAKYTI
Lora
2018-12-24 10:49
Sveiki, vakar kepiau biskvita pagal jusu recepta jis neiskilo, galvojau gal ka ne taip padariau, kepu is naujo, bet vel neiskilo, jus rasote, kad kepimo milltelius deti i medu,bet tada jis palieka baltas o ne gintarinis. ATSAKYTI
Dalia
2018-12-24 14:15
Aš esu kepusi biskvitą pagal šį Andželikos receptą, gavosi gerai ir iškilo, bet aš sukeičiau 1 ir 2 gaminimo žingsnius vietomis, t.y. pirmą pasiruošiau medų, o tada tik plakiau kiaušinius, nes jeigu išplaktus kiaušinius palieki stovėti, jie praranda purumą ir nekelia taip biskvito kaip reikia ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital