Gražuolis jogurtinis tortas su apelsinais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Jogurtinis tortas su apelsinais
Jogurtinis tortas su apelsinais
Jogurtinis tortas su apelsinais
Jogurtinis tortas su apelsinais
Autorius apie receptą: Gaivus ir labai skanus tortukas Kalėdoms! Gaivus ir labai skanus tortukas Kalėdoms! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių
180 gramų miltų
110 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
3 vienetai apelsinų
3 vienetai mandarinų
1 vienetas bananų
150 gramų konservuotų ananasų
Kremui:
900 gramų graikiško jogurto
200 gramų cukraus
180 mililitrų vandens
50 gramų želatinos
1 šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui skirtus kiaušinius ir cukrų išplakite, suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišykite. Paruoštą tešlą sudėkite į kepimo popieriumi išklotą maždaug 20-28 cm skersmens kepimo formą ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Baigiantis kepimo laikui, patikrinkite mediniu pagaliuku, jei jį ištrauksite sausą ir švarų tai biskvitas iškepė. Išimkite ir padėkite ant grotelių, kad atauštų. Biskvitą supjaustykite kvadratėliais 2x2 cm. (viso biskvito aš nesupjausčiau ir į tortą viso nesudėjau,nes per daug)
2.
Želatiną išmaišykite vandenyje ir palikite 30 min., kad išbrinktų. Po to, karšto vandens vonelėje, įstatę indą, ištirpinkite ir padėkite atvėsti iki kambario temperatūros.
3.
Apelsinus (reikia labai gerai nulupti apelsino žievelės baltajį sluoksnį minkštimą, kad nesijaustų kartumas) ir mandarinus nulupkite, mandarinus išskirstykite skiltelėmis, apelsinus supjaustykite griežinėliais Ananasus ir bananą supjaustykite kubeliais.
4.
Jogurtą išplakite su cukrumi ir vanilinu, įpilkite atvėsusią želatiną ir viska gerai išmaišykite.
5.
Apelsinus ir kelias mandarino skilteles gražiai sudėkite į torto nusegamais kraštais formos dugną (tortinę naudojau 23 cm skersmens), įdėkite dalį biskvito, ant biskvito išdėstykite dalį vaisių, užpilkite kremu. Po to vėl dėkite biskvito ir vaisiu, ir užpilkite likusiu kremu.
6.
Tortą uždengkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą visai nakčiai, kad sustingtų. Kitą dieną, išimkite tortą iš formos, atsargiai apverskite jį ant lėkštės. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
svetlana
2018-12-28 15:20
ačiū už receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital