Gaivus nekeptas žele ir jogurto tortas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gaivus nekeptas žele ir jogurto tortas
Autorius apie receptą: Tai tikra atgaiva, kurią mūsų šeima valgo su malonumu. Desertui naudojau metalinę kekso formą. Kad desertas gražiai išsiimtų, panardinkite formą į karštą vandenį ir Tai tikra atgaiva, kurią mūsų šeima valgo su malonumu. Desertui naudojau metalinę kekso formą. Kad desertas gražiai išsiimtų, panardinkite formą į karštą vandenį ir palaikykite kelias sekundes. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 mililitrų persikų jogurto
250 mililitrų vandens (šalto virinto, želatinai)
3 pakeliai želės (skirtingų skonių)
20 gramų želatinos
2 šaukšteliai cukraus (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilti 250 alto vandens, palikti 10 minučių išbrinkti. Išbrinkintą želatiną pakaitinti ant silpnos ugnies, maišant, kad visiškai ištirptų. Ją atvėsinti ir supilti į jogurtą. Masę laikykite kur šilčiau, vis pamaišykite, kad nesustingtų.
2.
Skirtingų skonių želę pasiruošiau kaip nurodytą ant pakelio, tik vandens reikėtų pilti 250 ml.
3.
Belieka sluoksniuoti jogurto ir želė desertą! į formą supitlti 200 ml jogurto ir palikti stingti apie 20 - 25 minutes, po to ant jogurto supilti vyšnių skonio želę ir vėl palikti stingti ir t.t. Išpilsčius visus ingredientus, desertąpalikti ilgiau stingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital