Drėgnas jogurtinis keksas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Jogurtinis keksas pyragas su obuoliais
Jogurtinis keksas pyragas su obuoliais
Jogurtinis keksas pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Purus ir drėgnas, toks nekeksiškas keksas, neriebus. Mums labai patiko. Vietoje jogurto su skoniu galite naudoti ir natūralų jogurtą arba kefyrą, tik tada dėkite daugiau cukraus. Purus ir drėgnas, toks nekeksiškas keksas, neriebus. Mums labai patiko. Vietoje jogurto su skoniu galite naudoti ir natūralų jogurtą arba kefyrą, tik tada dėkite daugiau cukraus. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės miltų
200 mililitrų jogurto (naudojau mangų - ananasų skonio)
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai obuolių
5 šaukštai aliejaus
2 šaukštai cukraus (jeigu mėgstate saldžiai, dėkite daugiau)
2 šaukštai manų kruopų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
pagal poreikį vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilkite jogurtą, aliejų, manus ir viską išplakite.
2.
Suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išmaišykite. Obuolius sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
3.
Tešlą supilkite į sviestu ar aliejumi išteptą ir miltais pabarstytą, arba kepimo popieriumi išklotą, stačiakampę kekso formą.
4.
Kepkite iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 minučių. Ar ar iškepė, galite patikrinti mediniu pagaliuku.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Nijole
2020-02-12 23:17
Labas,as noreciau paklausti kokio dydzio stikline naudojat miltams ar gramais gal galit parasyti nes tos stiklines yra skirtingu dydziu .As bandziau kepti tai man gavosi labai tirsta tesla tada as dadejau jogurto daugiau ir nesigavo gerai ne kaip jusu atrodo,aciu jai atrasysit ATSAKYTI
Greta
2020-02-13 08:57
Aš šiam keksui naudoju standartinę 200 ml stiklinę :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital