Greitas obuolių desertas su jogurtu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuolių desertas su jogurtu
Autorius apie receptą: Obuoliai su cinamonu kepami svieste, apibarstomi traškiais kepintais lazdynų riešutais, medumi ir graikišku jogurtu. Štai ką vadiname greitu, bet seilę varvinančiu desertu! Obuoliai su cinamonu kepami svieste, apibarstomi traškiais kepintais lazdynų riešutais, medumi ir graikišku jogurtu. Štai ką vadiname greitu, bet seilę varvinančiu desertu! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai obuolių
400 mililitrų graikiško jogurto
50 gramų lazdyno riešutų (arba migdolų ar graikinių, galima nedėti)
2 šaukštai medaus (arba pagal skonį)
40 gramų sviesto
1 šaukštas cukraus
2 šaukšteliai cinamono (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Riešutus pasmulkinkite ir maišydani pakepinkite sausoje keptuvėje ant vidutinės kaitros iki ims skleisti malonų aromatą. Suberkite į lėkštę ir palikite atvėsti.
2.
Obuolius supjaustykite skiltelėmis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite obuolius, cukrų ir cinamoną. Vis pamaišydami kaitinkite ant vidutinės kaitros iki cukrus ištirps, o obuoliai šiek tiek suminkštės.
3.
Graikišką jogurtą sumaišykite su medumi.
4.
Jogurtą paskirstykite į 4 stiklines (arba kitokius nedidelius indelius). Ant jo paskirstykite dar šiltus obuolius. Papuoškite skrudintais riešutais.
5.
Patiekite iškart.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital