Pyragai greitukai - 38 skanėstai, kuriuos pašausite į orkaitę per keliolika minučių

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2018-11-08
Greiti pyragai
@ Shutterstock

Tikriausiai daugelis mėgsta skanutėlius pyragus, tortus, sausainius ir pyragaičius, o dar geriau, kai jiems paruošti nereikia daug laiko!

Atrinkome net 38 nuostabius skanėstus, kurių paruošimui reikia vos keliolikos minučių, pašauti į orkaitę ir trupučio kantrybės, kol iškeps. Skanių eksperimentų!

 

Ypatingai drėgnas obuolių pyragas, kuris tikrai yra vienas skaniausių mūsų ragautų obuolių pyragų. Atvėsusį jį barstome cukraus pudra - taip jis bus dar skanesnis. Kepant pyragą visi namai prisipildys rudeniškų kvapų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Tikriausiai daugelis smaližių mėgsta šakotį, tačiau nedaugelis išdrįsta jį pasigaminti namuose. Siūlome paprastesnį variantą - išsikepti keksą, kuris skonis maloniai primena šakotį. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai greitas ir paprastas pyragas visiems, kas turi šaldytų ar šviežių uogų, jos čia taip pat labai tinka! Pyragas labai originalaus, neįprasto ir gardaus skonio - tešla primena ir paprastą biskvitą, ir drėgno kekso skonį. Siūlome išbandyti!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Jurgitos receptai

Ypatingas sviestinis obuolių pyragas! Drėgnas ir labai skanus! Skoniui paįvairinti galima įtarkuoti apelsino ar citrinos žievelės, įmaišyti riešutų ar razinų.

Receptą rasite čia.

Labai skanus, drėgnas ir kvapnus pyragas smaližiams. O geriausia, kad paruošti jį labai paprasta ir tikrai neužtruks!Gabalėlis po gabalėlio iš virtuvės jis išgaruoja labai greitai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai skanus, kvapnus ir sodraus skonio. Labai tinka su džiovintomis slyvomis, vynuogėmis (net rūgštesnėmis iš lietuviško sodo), avietėmis. Pyragas tiesiog akimirksniu po gabalėlį išgaruoja nuo stalo!

Receptą rasite čia.

Greitai paruošiamas, reikės tik išmaišyti kelis ingredientus ir pašauti į orkaitę. Labai skanu dar šiltas su ledais ar plakta grietinėle, pabarsčius cinamonu ar cukraus pudra.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šio pyrago pasiruošimas užtruks iki 10 minučių, reikės tik palaukti, kol iškeps! Jis labai skanus, o tešla ypatingai paprastai paruošiama. Jeigu norisi, ant varškės sluoksnio papildomai galima dėti tirštesnės uogienės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Nesudėtingai paruošiamas, bet išskirtinai dailus pyragas su obuoliais. Beje, taip ruošti jį galima ir su kriaušėmis ar net konservuotais persikais. Skanaus!

Receptą rasite čia.

Ar kada esate ragavę morkų pyrago? Jei dar ne, siūlome išbandyti šį nuostabų receptą! Pyragą pagaminsite labai greitai, o jo skonis maloniai nustebins. Pyragas minkštas ir drėgnas, kiekvienas gabalėlis tiesiog tirpsta burnoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Nesudėtingai paruošiamas, minkštas ir purus varškės keksas. Į tešlą galite įmaišyti mėgstamų uogų - tiks net šaldytos, tik jas reikėtų prieš tai atitirpinti ir nupilti skystį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Minkštas ir labai skanus keksas, kurį paruošite greitai, o nuo stalo išgaruos dar greičiau! Keksas drėgnas ir purus, gardinti galima razinomis, džiovintomis vyšniomis, spanguolėmis, slyvomis, persikais ar abrikosais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Rudenėjantys vakarai kvepia ne tik obuolių, bet ir kriaušių pyragais. Grietininės tešlos pyragas iškepa labai minkštas ir gardus. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, valgome su puodeliu kvapnios arbatos, o jei norime šventiškai - kartu tiekiame kaušelį ledų ar plaktos grietinėlės!

Receptą rasite čia.

Vienas greičiausių pyragų iš to, ką visada galima rasti šaldytuve. Į jį tinka įdėti razinų, riešutų ar pakeisti pora saujų šaldytų (arba šviežių) uogų. Vietoje vanilinio cukraus galima dėti cinamoną ar kitus mėgiamus prieskonius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šis pyragas patiks būtent tiems, kas nemėgsta sausų pyragų, bet dievina drėgnus ir sultingus kepinius. Vietoje natūralaus jogurto galite naudoti graikišką jogurtą, arba jei norite naudoti saldų jogurtą, tuomet dėkite mažiau cukraus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Pačių tikriausių smaližių pyragas - sodrus ir labai šokoladinis! Pyragas maloniai kvepia kava, o ragauti puikiai tinka su pienu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Minkštas ir labai skanus varškės keksas su obuoliais - tobulas rudens skanėstas. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, iškepusį tinka pabarstyti cukraus pudra ar cinamonu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai skanus ir paprastas pyragėlis, kuris tikrai nesudėtingas ir jį gali išsikepti kiekvienas. Ruošti galima ne tik su konservuotais persikais, bet ir kitais mėgstamais vaisiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Pyragas patiems tikriausiems šokolado mylėtojams. Pyragas drėgnas, sodrus ir labai labai skanus! Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje ir nereikia nė truputėlio miltų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Bake In Heels

Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka ruošti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Minkštas pyragas su traškiu trupininiu viršumi - visai kaip vaikystėje!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Vienas paprasčiausių tokių gardžių pyragų receptų! Jį pagaminti visai pigu, nesudėtinga ir gausybė erdvės improvizuoti - galite skanauti tiesiog su arbata, įmaišyti uogų ar, perpjovaus į kelis lakštus, perpjauti uogiene!

Receptą rasite čia.

Vienas skaniausių obuolių pyragų! Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, ir su pienu, ir su kava. Pyragas tikrai labai skanus, švelnios, minkštos konsistencijos ir labai patinka mažiems smaližiams.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Minkštutėlis keksas su kvapniu citrinų glaistu! Į tešlą galite berti razinų, smulkintų riešutų, uogų ar šokolado gabaliukų - jie čia puikiai dera. Jei naudosite džiovintas uogas ar vaisius, juos prieš tai galite pamirkyti saldžioje arbatoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Obuoliai ir karamelė gali pasirodyti neįprastu deriniu, bet rekomenduojame išbandyti - skonis tiesiog puikus. Pyragas drėgnas, minkštas, o ir paruošimas ir iškepimas labai greitas.

Receptą rasite čia.

Puikus sveikuoliškas pyrago receptas be glitimo, cukraus ir kiaušinių! Pyragas sodrus ir sunkus, tad pasmaližiauti pakaks visai nedidelio gabalėlio, bet jis toks skanus, kad tikriausiai norėsite ir antro!

Receptą rasite čia.

Drėgnas, maloniai citrusais kvepiantis keksas tiems, kas labai mėgsta aguonas! Gabalėlis šio skanėsto tobulai dera su puodeliu kvapnios nesaldintos arbatos.

Receptą rasite čia.

Nesudėtingas ir labai skanus pyragas - su natūraliai saldžiais bananais, todėl papildomai dedama mažiau cukraus, nei į kitokius panašius pyragus. Pyragas kvapnus ir tobulai dera su kava ar arbata.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Ar galite patikėti, kokį skanėstą galima iškepti vos iš dviejų produktų? Mes irgi abejojome, kol patys neišbandėme! Tiksliai sekite recepto nurodymus ir sėkmė garantuota. Puošti galite šokoladiniu kremu ar skanauti su kaušeliu ledų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Natalija, Tasha.lt

Drėgnas marmurinis keksas kitaip - su morkomis! Pyragą tikrai labai paprasta pagaminti, o visi ragaujantieji bus nustebinti jo dailumu ir puikiu skoniu. Išlieka drėgnas net atvėsęs!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Jei panorote iškepti obuolių pyragą, tačiau šaldytuve nėra kiaušinių - ne bėda! Šiam skanutėliui pyragui kiaušinių nereikia, jam net nereikia maišyti tešlos! Obuolius, jei tik norite, galite pakeisti ir uogomis. Pyragą galite kepti mėgstamo saldumo - rinkitės rūgštesnius ar saldesnius obuolius ar uogas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Alina, Apie viską

Švelnus sviestinis pyragas smaližiams su daug daug morkų. Būtent nuo jų pyragas tokios sodrios rudeniškos spalvos, drėgnas ir tiesiog puikaus skonio.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Paragavę šio pyrago, norėsite jį kepti dar ir dar! Pyragas labai minkštas ir purus, o dar ir labai dailus! Jį kepant, visi namai pakvimpa cinamonu, o dar karštas labai skanus su ledais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Jurgitos receptai

Vaikystės skonio obuolių pyragas, kuris pavyksta visada ir yra itin lengvai pagaminamas. Labai gardus karštas, ypač su rutuliuku vanilinių ledų šalia. Bet ne mažiau skanus ir atvėsęs. Jeigu norisi šventiškesnio pyrago, galima į vidų įpjaustyti šokolado gabaliukų, riešutų ir pasmulkintų karamelinių saldainių, o iškepus viršų papuošti tirpintu šokoladu ar karamelės padažu.

Receptą rasite čia.

Šis receptas lengvas ir tikrai puikus. Obuolius Jolanta rekomenduoja rinktis rūgštesnius, o jei naudosite saldžius - dėkite mažiau cukraus.

Receptą rasite čia.

Minkštas grietininis pyragas su morkomis - puikus skanėstas smaližiams. Papildomai į tešlą tinka įmaišyti smulkintų riešutų, džiovintų vaisių gabaliukų, razinų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ingrida

Pyragui tinka ir šviežios uogos, ir šaldytos (tuomet atitirpinkite ir nupilkite skystį), ir net tiesiai iš uogienės! Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra, ar likus keliolikai minučių iki kepimo pabaigos apiberti ruduoju cukrumi, kad paviršius karamelizuotųsi.

Receptą rasite čia.

Labai skanus, purus, drėgnas, tiesiog tirpstantis burnoje pyragas. Pyragą tikrai paprasta paruošti, o skonis maloniai nustebins. Gardus ir šiltas, ir atvėsęs.

Receptą rasite čia.

Minkštas, purus, su malonia rūgštele, kurią suteikia pertepimui naudojama uogienė, pilnas pikantiško aguoniškumo. Šis skanuolis mus sužavėjo iškart, vos tik pirmą kartą jo paragavome. Pertepimui galite naudoti ne tik uogienę, bet ir su trupučiu cukraus trintomis uogomis.

Receptą rasite čia.

Labai skanus pyragas su konservuotais persikais! Beje, pyragui puikiai tiks ir konservuoti abrikosai, obuoliai ar slyvos iš kompoto.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Rūta

Išmaišyti kelis ingredientus, sudėti mėgstamus vaisius ir pašauti į orkaitę! Štai ir viskas, ko reikia drėgnam, šiltam ir kvapniam pyragui. Šį skanuolį galite kepti su obuoliais, kriaušėmis, persikais, slyvomis ar abrikosais! 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Labai skanus pyragas, kuriam reikia visai nedaug pastangų ir tik kelių ingredientų! Tereikia šiek tiek palaukti, kol išbrinks manai, o tuomet į tešlą galite įmaišyti razinų, riešutų ar net šokolado gabaliukų. Skanumėlis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Nuostabaus skonio, su kiekvienu kąsneliu burnoje tirpstantis štrudelis su obuoliais. Jį pagaminti labai paprasta, o skonis maloniai nudžiugins! Dar šiltas štrudelis labai skanus su kaušeliu vanilinių ledų, o iš recepte nurodytų ingredientų jų išsikepsite net du! Vietoje obuolių galite kepti ir su uogomis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Minkštutėlis, labai purus ir labai skanus keksas. Į tešlą papildomai galima įmaišyti aguonų, mirkytų razinų ar mėgstamų vaisių gabaliukų. Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Daiva

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
Birute
2018-11-08 21:29
Nuoširdus ačiū ATSAKYTI
Aleksandra
2018-01-18 07:46
Aciu sirdingai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis