Pyragai greitukai - 38 skanėstai, kuriuos pašausite į orkaitę per keliolika minučių
AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2023-05-18
ĮVERTINKITE:
Šį straipsnį jau įvertinote
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
Šį straipsnį jau įvertinote
(BALSAVO: 30)
@ Shutterstock
Tikriausiai daugelis mėgsta skanutėlius pyragus, tortus, sausainius ir pyragaičius, o dar geriau, kai jiems paruošti nereikia daug laiko!
Atrinkome net 38 nuostabius skanėstus, kurių paruošimui reikia vos keliolikos minučių, pašauti į orkaitę ir trupučio kantrybės, kol iškeps. Skanių eksperimentų!
Be galo aromatingas, tobulai saldžiarūgščio skonio rabarbarų pyragas, be kurio sunkiai įsivaizduojamas pavasaris. Jeigu mėgstate rabarbarus, būtinai išbandykite šį gardėsį. Mums jis pats skaniausias atvėsęs ir pastovėjęs per naktį, bet karštas su kaušeliu ledų šalia jis irgi puikus!
Šio pyrago pasiruošimas užtruks iki 10 minučių, reikės tik palaukti, kol iškeps! Jis labai skanus, o tešla ypatingai paprastai paruošiama. Jeigu norisi, ant varškės sluoksnio papildomai galima dėti tirštesnės uogienės.
Greitas ir labai skanus kondensuoto pieno tešlos pyragas, kuriam tobulai tenka braškės. Iškepusį, dar šiltą, labai tinka tiekti su ledų kaušeliu, o atvėsusį - su plakta grietinėle.
Saldus, minkštas, su šiek tiek traškia, plona plutele - kiekvienas šio šokoladinio skanėsto kąsnelis su malonumu sutirpsta burnoje. Skanus tiek vienas, tiek su kaušeliu ledų.
Labai greitas ir paprastas pyragas visiems, kas turi šaldytų ar šviežių uogų, jos čia taip pat labai tinka! Pyragas labai originalaus, neįprasto ir gardaus skonio - tešla primena ir paprastą biskvitą, ir drėgno kekso skonį. Siūlome išbandyti!
Tikriausiai daugelis smaližių mėgsta šakotį, tačiau nedaugelis išdrįsta jį pasigaminti namuose. Siūlome paprastesnį variantą - išsikepti keksą, kuris skonis maloniai primena šakotį. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs!
Labai paprastas, greitai paruošiamas, jokių įmantrių ingredientų nereikalaujantis pyragas. Jam net nereikia sluoksniuoti uogienės, ji tiesiog įmaišoma į tešlą!
Nesudėtingai paruošiamas, minkštas ir purus varškės keksas. Į tešlą galite įmaišyti mėgstamų uogų - tiks net šaldytos, tik jas reikėtų prieš tai atitirpinti ir nupilti skystį.
Tikrai labai gardus pyragas ir svarbiausia - galima išbandyti įvairiausias jo variacijas - rinktis mėgstamus sausainius, viršų pabarstyti kokoso ar migdolų drožlėmis, nedėti žemės riešutų, vietoje paprasto sviesto naudoti žemės riešutų sviestą. Bet kokiu atveju pyragas pavyksta be proto skanus. Svarbiausia - neperkepti!
Šis pyragas yra tiesiog tobulas. Visiškai sutirpstantis burnoje, o paruošiamas be galo lengvai. Lengva vyšnių rūgštelė maloniai kontrastuoja su pyrago saldumu, o jeigu dar į tešlą įmaišytumėte smulkiai pjaustyto juodo šokolado, būtų tiesiog neįmanoma atsispirti. Beje, kepti jį galite ir su šaldytomis uogomis, tik, jeigu rinksitės saldžias, šiek tiek mažinkite cukraus kiekį tešloje, taip pat puikiai tinka konservuoti vaisiais, pvz., persikai, švieži obuoliai ar kriaušės!
Ypatingai drėgnas obuolių pyragas, kuris tikrai yra vienas skaniausių mūsų ragautų obuolių pyragų. Atvėsusį jį barstome cukraus pudra - taip jis bus dar skanesnis. Kepant pyragą visi namai prisipildys rudeniškų kvapų!
Greitas, paprastas ir labai skanus pyragas su rabarbarais. Jie traškūs ir pyragui priduoda gaivos, o skonis maloniai saldžiarūgštis. Pyragas ypatingai gardus tiek šiltas, tiek atvėsęs.
Labai skanus, kvapnus ir sodraus skonio. Labai tinka su džiovintomis slyvomis, vynuogėmis (net rūgštesnėmis iš lietuviško sodo), avietėmis. Pyragas tiesiog akimirksniu po gabalėlį išgaruoja nuo stalo!
Labai skanus ir paprastas pyragėlis, kuris tikrai nesudėtingas ir jį gali išsikepti kiekvienas. Ruošti galima ne tik su konservuotais persikais, bet ir kitais mėgstamais vaisiais.
Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka ruošti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Minkštas pyragas su traškiu trupininiu viršumi - visai kaip vaikystėje!
Vienas paprasčiausių tokių gardžių pyragų receptų! Jį pagaminti visai pigu, nesudėtinga ir gausybė erdvės improvizuoti - galite skanauti tiesiog su arbata, įmaišyti uogų ar, perpjovaus į kelis lakštus, perpjauti uogiene!
Ypatingas sviestinis obuolių pyragas! Drėgnas ir labai skanus! Skoniui paįvairinti galima įtarkuoti apelsino ar citrinos žievelės, įmaišyti riešutų ar razinų.
Kremiškas ir sutirpstantis burnoje su kiekvienu kąsneliu. Šis varškės pyragas mums yra vienas pačių skaniausių. Jis yra tradicinis Lenkijoje ir ten žinomas "Sernik" vardu.
Labai skanus, gaivus ir pavasariškas! Jei valgysite šiltą, tiekite su ledais, jei šaltą - gausiai apiberkite cukraus pudra. Kiekvienas šio sodraus pyrago gabalėliais ištirps burnoje.
Skanus, purus ir drėgnas keksas. Puikus būdas sunaudoti užsilikusią obuolienę ar kitą tirštesnę uogienę. Iš išvaizdos keksas gana paprastas, todėl iškepusį labai tinka pabarstyti cukraus pudra - bus puošnesnis.
Labai skanus, drėgnas ir kvapnus pyragas smaližiams. O geriausia, kad paruošti jį labai paprasta ir tikrai neužtruks!Gabalėlis po gabalėlio iš virtuvės jis išgaruoja labai greitai.
Labai lengvai pagaminamas minkštutis, purus pyragas. Vietoje džiovintų abrikosų galima dėti bet kokių kitų džiovintų vaisių arba uogų. Arba galima įpjaustyti šviežių vaisių, pavyzdžiui, obuolių ar kriaušių.
Greitas, paprastas, bet ypatingo skonio obuolių pyragas! Nereikia jokių įmantrių ingredientų, o visi namai pakvips jaukiu saldumu. Labai skanu su ledais ar plakta grietinėle, bet galite drąsiai mėgautis ir su puodeliu šiltos arbatos!
Šis braunis yra vienas mūsų mėgstamiausias sveikesnių skanumynų. Žinoma, kadangi šis braunis yra saldus tik natūraliai bei labai bananiškas, jo skonis tikrai skiriasi nuo klasikinio šokoladinio braunio. Visgi sveikesnių skanėstų kategorijoje jis yra mūsų favoritas, nes pavyksta drėgnas, skalsus, ne tik pradžiuginantis, bet ir pasotinantis.
Ar kada esate ragavę morkų pyrago? Jei dar ne, siūlome išbandyti šį nuostabų receptą! Pyragą pagaminsite labai greitai, o jo skonis maloniai nustebins. Pyragas minkštas ir drėgnas, kiekvienas gabalėlis tiesiog tirpsta burnoje.
Super greitai pagaminamas ir tikrai skanus bananų pyragas. Į jį dar labai tinka įmaišyti porą saują riešutų arba razinų. Cukraus kiekį drąsiai koreguokite pagal save ir tai, kaip saldžiai mėgstate.
Šis keksas yra purus, drėgnas, puikaus karamelinio skonio, kuriam paįvairinti labai tinka skrudinti žemės riešutai. Žinoma, juos galite keisti ir kitais mėgiamais, bet su žemės riešutais man skiausia. O jeigu norite truputį nuodėmingiau, apliekite šokoladiniu glajumi.
Minkštas ir labai skanus keksas, kurį paruošite greitai, o nuo stalo išgaruos dar greičiau! Keksas drėgnas ir purus, gardinti galima razinomis, džiovintomis vyšniomis, spanguolėmis, slyvomis, persikais ar abrikosais.
Šis pyragas patiks būtent tiems, kas nemėgsta sausų pyragų, bet dievina drėgnus ir sultingus kepinius. Vietoje natūralaus jogurto galite naudoti graikišką jogurtą, arba jei norite naudoti saldų jogurtą, tuomet dėkite mažiau cukraus.
Vienas skaniausių obuolių pyragų! Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, ir su pienu, ir su kava. Pyragas tikrai labai skanus, švelnios, minkštos konsistencijos ir labai patinka mažiems smaližiams.
Pyragas patiems tikriausiems šokolado mylėtojams. Pyragas drėgnas, sodrus ir labai labai skanus! Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje ir nereikia nė truputėlio miltų!
Minkštutėlis keksas su kvapniu citrinų glaistu! Į tešlą galite berti razinų, smulkintų riešutų, uogų ar šokolado gabaliukų - jie čia puikiai dera. Jei naudosite džiovintas uogas ar vaisius, juos prieš tai galite pamirkyti saldžioje arbatoje.
Puikus sveikuoliškas pyrago receptas be glitimo, cukraus ir kiaušinių! Pyragas sodrus ir sunkus, tad pasmaližiauti pakaks visai nedidelio gabalėlio, bet jis toks skanus, kad tikriausiai norėsite ir antro!
Drėgnas marmurinis keksas kitaip - su morkomis! Pyragą tikrai labai paprasta pagaminti, o visi ragaujantieji bus nustebinti jo dailumu ir puikiu skoniu. Išlieka drėgnas net atvėsęs!
Ar galite patikėti, kokį skanėstą galima iškepti vos iš dviejų produktų? Mes irgi abejojome, kol patys neišbandėme! Tiksliai sekite recepto nurodymus ir sėkmė garantuota. Puošti galite šokoladiniu kremu ar skanauti su kaušeliu ledų.
Minkštas grietininis pyragas su morkomis - puikus skanėstas smaližiams. Papildomai į tešlą tinka įmaišyti smulkintų riešutų, džiovintų vaisių gabaliukų, razinų.
Pyragui tinka ir šviežios uogos, ir šaldytos (tuomet atitirpinkite ir nupilkite skystį), ir net tiesiai iš uogienės! Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra, ar likus keliolikai minučių iki kepimo pabaigos apiberti ruduoju cukrumi, kad paviršius karamelizuotųsi.
Labai skanus, purus, drėgnas, tiesiog tirpstantis burnoje pyragas. Pyragą tikrai paprasta paruošti, o skonis maloniai nustebins. Gardus ir šiltas, ir atvėsęs.
Išmaišyti kelis ingredientus, sudėti mėgstamus vaisius ir pašauti į orkaitę! Štai ir viskas, ko reikia drėgnam, šiltam ir kvapniam pyragui. Šį skanuolį galite kepti su obuoliais, kriaušėmis, persikais, slyvomis ar abrikosais!
Nuostabaus skonio, su kiekvienu kąsneliu burnoje tirpstantis štrudelis su obuoliais. Jį pagaminti labai paprasta, o skonis maloniai nudžiugins! Dar šiltas štrudelis labai skanus su kaušeliu vanilinių ledų, o iš recepte nurodytų ingredientų jų išsikepsite net du! Vietoje obuolių galite kepti ir su uogomis!
Labai skanus pyragas, kuriam reikia visai nedaug pastangų ir tik kelių ingredientų! Tereikia šiek tiek palaukti, kol išbrinks manai, o tuomet į tešlą galite įmaišyti razinų, riešutų ar net šokolado gabaliukų. Skanumėlis!
Minkštutėlis, labai purus ir labai skanus keksas. Į tešlą papildomai galima įmaišyti aguonų, mirkytų razinų ar mėgstamų vaisių gabaliukų. Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje!