Pyragai greitukai - 38 skanėstai, kuriuos pašausite į orkaitę per keliolika minučių

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-05-13
Greiti pyragai
@ Shutterstock

Tikriausiai daugelis mėgsta skanutėlius pyragus, tortus, sausainius ir pyragaičius, o dar geriau, kai jiems paruošti nereikia daug laiko!

Atrinkome net 38 nuostabius skanėstus, kurių paruošimui reikia vos keliolikos minučių, pašauti į orkaitę ir trupučio kantrybės, kol iškeps. Skanių eksperimentų!

 

Labai greitas ir paprastas pyragas visiems, kas turi šaldytų ar šviežių uogų, jos čia taip pat labai tinka! Pyragas labai originalaus, neįprasto ir gardaus skonio - tešla primena ir paprastą biskvitą, ir drėgno kekso skonį. Siūlome išbandyti!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Jurgitos receptai

Tikriausiai daugelis smaližių mėgsta šakotį, tačiau nedaugelis išdrįsta jį pasigaminti namuose. Siūlome paprastesnį variantą - išsikepti keksą, kuris skonis maloniai primena šakotį. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Greitas, paprastas ir labai skanus pyragas su rabarbarais. Jie traškūs ir pyragui priduoda gaivos, o skonis maloniai saldžiarūgštis. Pyragas ypatingai gardus tiek šiltas, tiek atvėsęs.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Labai paprastas, greitai paruošiamas, jokių įmantrių ingredientų nereikalaujantis pyragas. Jam net nereikia sluoksniuoti uogienės, ji tiesiog įmaišoma į tešlą!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Saldus, minkštas, su šiek tiek traškia, plona plutele - kiekvienas šio šokoladinio skanėsto kąsnelis su malonumu sutirpsta burnoje. Skanus tiek vienas, tiek su kaušeliu ledų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Šio pyrago pasiruošimas užtruks iki 10 minučių, reikės tik palaukti, kol iškeps! Jis labai skanus, o tešla ypatingai paprastai paruošiama. Jeigu norisi, ant varškės sluoksnio papildomai galima dėti tirštesnės uogienės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Be galo aromatingas, tobulai saldžiarūgščio skonio rabarbarų pyragas, be kurio sunkiai įsivaizduojamas pavasaris. Jeigu mėgstate rabarbarus, būtinai išbandykite šį gardėsį. Mums jis pats skaniausias atvėsęs ir pastovėjęs per naktį, bet karštas su kaušeliu ledų šalia jis irgi puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Tikrai labai gardus pyragas ir svarbiausia - galima išbandyti įvairiausias jo variacijas - rinktis mėgstamus sausainius, viršų pabarstyti kokoso ar migdolų drožlėmis, nedėti žemės riešutų, vietoje paprasto sviesto naudoti žemės riešutų sviestą. Bet kokiu atveju pyragas pavyksta be proto skanus. Svarbiausia - neperkepti!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Ypatingai drėgnas obuolių pyragas, kuris tikrai yra vienas skaniausių mūsų ragautų obuolių pyragų. Atvėsusį jį barstome cukraus pudra - taip jis bus dar skanesnis. Kepant pyragą visi namai prisipildys rudeniškų kvapų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Labai skanus, kvapnus ir sodraus skonio. Labai tinka su džiovintomis slyvomis, vynuogėmis (net rūgštesnėmis iš lietuviško sodo), avietėmis. Pyragas tiesiog akimirksniu po gabalėlį išgaruoja nuo stalo!

Receptą rasite čia.

Greitas ir labai skanus kondensuoto pieno tešlos pyragas, kuriam tobulai tenka braškės. Iškepusį, dar šiltą, labai tinka tiekti su ledų kaušeliu, o atvėsusį - su plakta grietinėle.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šis pyragas yra tiesiog tobulas. Visiškai sutirpstantis burnoje, o paruošiamas be galo lengvai. Lengva vyšnių rūgštelė maloniai kontrastuoja su pyrago saldumu, o jeigu dar į tešlą įmaišytumėte smulkiai pjaustyto juodo šokolado, būtų tiesiog neįmanoma atsispirti. Beje, kepti jį galite ir su šaldytomis uogomis, tik, jeigu rinksitės saldžias, šiek tiek mažinkite cukraus kiekį tešloje, taip pat puikiai tinka konservuoti vaisiais, pvz., persikai, švieži obuoliai ar kriaušės!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Labai skanus ir paprastas pyragėlis, kuris tikrai nesudėtingas ir jį gali išsikepti kiekvienas. Ruošti galima ne tik su konservuotais persikais, bet ir kitais mėgstamais vaisiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka ruošti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Minkštas pyragas su traškiu trupininiu viršumi - visai kaip vaikystėje!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Vienas paprasčiausių tokių gardžių pyragų receptų! Jį pagaminti visai pigu, nesudėtinga ir gausybė erdvės improvizuoti - galite skanauti tiesiog su arbata, įmaišyti uogų ar, perpjovaus į kelis lakštus, perpjauti uogiene!

Receptą rasite čia.

Ypatingas sviestinis obuolių pyragas! Drėgnas ir labai skanus! Skoniui paįvairinti galima įtarkuoti apelsino ar citrinos žievelės, įmaišyti riešutų ar razinų.

Receptą rasite čia.

Kremiškas ir sutirpstantis burnoje su kiekvienu kąsneliu. Šis varškės pyragas mums yra vienas pačių skaniausių. Jis yra tradicinis Lenkijoje ir ten žinomas "Sernik" vardu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Skanus, purus ir drėgnas keksas. Puikus būdas sunaudoti užsilikusią obuolienę ar kitą tirštesnę uogienę. Iš išvaizdos keksas gana paprastas, todėl iškepusį labai tinka pabarstyti cukraus pudra - bus puošnesnis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai skanus, drėgnas ir kvapnus pyragas smaližiams. O geriausia, kad paruošti jį labai paprasta ir tikrai neužtruks!Gabalėlis po gabalėlio iš virtuvės jis išgaruoja labai greitai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai lengvai pagaminamas minkštutis, purus pyragas. Vietoje džiovintų abrikosų galima dėti bet kokių kitų džiovintų vaisių arba uogų. Arba galima įpjaustyti šviežių vaisių, pavyzdžiui, obuolių ar kriaušių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai skanus, gaivus ir pavasariškas! Jei valgysite šiltą, tiekite su ledais, jei šaltą - gausiai apiberkite cukraus pudra. Kiekvienas šio sodraus pyrago gabalėliais ištirps burnoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Nesudėtingai paruošiamas, minkštas ir purus varškės keksas. Į tešlą galite įmaišyti mėgstamų uogų - tiks net šaldytos, tik jas reikėtų prieš tai atitirpinti ir nupilti skystį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šis braunis yra vienas mūsų mėgstamiausias sveikesnių skanumynų. Žinoma, kadangi šis braunis yra saldus tik natūraliai bei labai bananiškas, jo skonis tikrai skiriasi nuo klasikinio šokoladinio braunio. Visgi sveikesnių skanėstų kategorijoje jis yra mūsų favoritas, nes pavyksta drėgnas, skalsus, ne tik pradžiuginantis, bet ir pasotinantis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Ar kada esate ragavę morkų pyrago? Jei dar ne, siūlome išbandyti šį nuostabų receptą! Pyragą pagaminsite labai greitai, o jo skonis maloniai nustebins. Pyragas minkštas ir drėgnas, kiekvienas gabalėlis tiesiog tirpsta burnoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Super greitai pagaminamas ir tikrai skanus bananų pyragas. Į jį dar labai tinka įmaišyti porą saują riešutų arba razinų. Cukraus kiekį drąsiai koreguokite pagal save ir tai, kaip saldžiai mėgstate.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Greitas, paprastas, bet ypatingo skonio obuolių pyragas! Nereikia jokių įmantrių ingredientų, o visi namai pakvips jaukiu saldumu. Labai skanu su ledais ar plakta grietinėle, bet galite drąsiai mėgautis ir su puodeliu šiltos arbatos!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Taupus, gardus ir nesudėtingai pagaminamas keksas. Gardiname razinomis, džiovintomis spanguolėmis ar abrikosais, o iškepusį pabarstome cukraus pudra.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Šis keksas yra purus, drėgnas, puikaus karamelinio skonio, kuriam paįvairinti labai tinka skrudinti žemės riešutai. Žinoma, juos galite keisti ir kitais mėgiamais, bet su žemės riešutais man skiausia. O jeigu norite truputį nuodėmingiau, apliekite šokoladiniu glajumi.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Minkštas ir labai skanus keksas, kurį paruošite greitai, o nuo stalo išgaruos dar greičiau! Keksas drėgnas ir purus, gardinti galima razinomis, džiovintomis vyšniomis, spanguolėmis, slyvomis, persikais ar abrikosais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šis pyragas patiks būtent tiems, kas nemėgsta sausų pyragų, bet dievina drėgnus ir sultingus kepinius. Vietoje natūralaus jogurto galite naudoti graikišką jogurtą, arba jei norite naudoti saldų jogurtą, tuomet dėkite mažiau cukraus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Pačių tikriausių smaližių pyragas - sodrus ir labai šokoladinis! Pyragas maloniai kvepia kava, o ragauti puikiai tinka su pienu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Vienas skaniausių obuolių pyragų! Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, ir su pienu, ir su kava. Pyragas tikrai labai skanus, švelnios, minkštos konsistencijos ir labai patinka mažiems smaližiams.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Pyragas patiems tikriausiems šokolado mylėtojams. Pyragas drėgnas, sodrus ir labai labai skanus! Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje ir nereikia nė truputėlio miltų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Bake In Heels

Minkštutėlis keksas su kvapniu citrinų glaistu! Į tešlą galite berti razinų, smulkintų riešutų, uogų ar šokolado gabaliukų - jie čia puikiai dera. Jei naudosite džiovintas uogas ar vaisius, juos prieš tai galite pamirkyti saldžioje arbatoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Drėgnas, maloniai citrusais kvepiantis keksas tiems, kas labai mėgsta aguonas! Gabalėlis šio skanėsto tobulai dera su puodeliu kvapnios nesaldintos arbatos.

Receptą rasite čia.

Puikus sveikuoliškas pyrago receptas be glitimo, cukraus ir kiaušinių! Pyragas sodrus ir sunkus, tad pasmaližiauti pakaks visai nedidelio gabalėlio, bet jis toks skanus, kad tikriausiai norėsite ir antro!

Receptą rasite čia.

Ar galite patikėti, kokį skanėstą galima iškepti vos iš dviejų produktų? Mes irgi abejojome, kol patys neišbandėme! Tiksliai sekite recepto nurodymus ir sėkmė garantuota. Puošti galite šokoladiniu kremu ar skanauti su kaušeliu ledų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Natalija, Tasha.lt

Drėgnas marmurinis keksas kitaip - su morkomis! Pyragą tikrai labai paprasta pagaminti, o visi ragaujantieji bus nustebinti jo dailumu ir puikiu skoniu. Išlieka drėgnas net atvėsęs!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Minkštas grietininis pyragas su morkomis - puikus skanėstas smaližiams. Papildomai į tešlą tinka įmaišyti smulkintų riešutų, džiovintų vaisių gabaliukų, razinų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ingrida

Pyragui tinka ir šviežios uogos, ir šaldytos (tuomet atitirpinkite ir nupilkite skystį), ir net tiesiai iš uogienės! Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra, ar likus keliolikai minučių iki kepimo pabaigos apiberti ruduoju cukrumi, kad paviršius karamelizuotųsi.

Receptą rasite čia.

Labai skanus, purus, drėgnas, tiesiog tirpstantis burnoje pyragas. Pyragą tikrai paprasta paruošti, o skonis maloniai nustebins. Gardus ir šiltas, ir atvėsęs.

Receptą rasite čia.

Labai skanus pyragas su konservuotais persikais! Beje, pyragui puikiai tiks ir konservuoti abrikosai, obuoliai ar slyvos iš kompoto.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Rūta

Išmaišyti kelis ingredientus, sudėti mėgstamus vaisius ir pašauti į orkaitę! Štai ir viskas, ko reikia drėgnam, šiltam ir kvapniam pyragui. Šį skanuolį galite kepti su obuoliais, kriaušėmis, persikais, slyvomis ar abrikosais! 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Nuostabaus skonio, su kiekvienu kąsneliu burnoje tirpstantis štrudelis su obuoliais. Jį pagaminti labai paprasta, o skonis maloniai nudžiugins! Dar šiltas štrudelis labai skanus su kaušeliu vanilinių ledų, o iš recepte nurodytų ingredientų jų išsikepsite net du! Vietoje obuolių galite kepti ir su uogomis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Labai skanus pyragas, kuriam reikia visai nedaug pastangų ir tik kelių ingredientų! Tereikia šiek tiek palaukti, kol išbrinks manai, o tuomet į tešlą galite įmaišyti razinų, riešutų ar net šokolado gabaliukų. Skanumėlis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Minkštutėlis, labai purus ir labai skanus keksas. Į tešlą papildomai galima įmaišyti aguonų, mirkytų razinų ar mėgstamų vaisių gabaliukų. Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Daiva
Straipsnio draugas: Kauno Grūdai
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
Birute
2018-11-08 21:29
Nuoširdus ačiū ATSAKYTI
Aleksandra
2018-01-18 07:46
Aciu sirdingai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital