Pyragai greitukai - 38 skanėstai, kuriuos pašausite į orkaitę per keliolika minučių
AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-03-17
@ Shutterstock
Tikriausiai daugelis mėgsta skanutėlius pyragus, tortus, sausainius ir pyragaičius, o dar geriau, kai jiems paruošti nereikia daug laiko!
Atrinkome net 38 nuostabius skanėstus, kurių paruošimui reikia vos keliolikos minučių, pašauti į orkaitę ir trupučio kantrybės, kol iškeps. Skanių eksperimentų!
Tikriausiai daugelis smaližių mėgsta šakotį, tačiau nedaugelis išdrįsta jį pasigaminti namuose. Siūlome paprastesnį variantą - išsikepti keksą, kuris skonis maloniai primena šakotį. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs!
Ypatingai drėgnas obuolių pyragas, kuris tikrai yra vienas skaniausių mūsų ragautų obuolių pyragų. Atvėsusį jį barstome cukraus pudra - taip jis bus dar skanesnis. Kepant pyragą visi namai prisipildys rudeniškų kvapų!
Labai greitas ir paprastas pyragas visiems, kas turi šaldytų ar šviežių uogų, jos čia taip pat labai tinka! Pyragas labai originalaus, neįprasto ir gardaus skonio - tešla primena ir paprastą biskvitą, ir drėgno kekso skonį. Siūlome išbandyti!
Ypatingas sviestinis obuolių pyragas! Drėgnas ir labai skanus! Skoniui paįvairinti galima įtarkuoti apelsino ar citrinos žievelės, įmaišyti riešutų ar razinų.
Labai paprastas, greitai paruošiamas, jokių įmantrių ingredientų nereikalaujantis pyragas. Jam net nereikia sluoksniuoti uogienės, ji tiesiog įmaišoma į tešlą!
Labai skanus, purus ir drėgnas pyragas. Drėgnas išlieka porą dienų po kepimo. Cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra ar net nedėti visai, jeigu pakanka saldumo nuo bananų. Dar tinka įdėti riešutų, ypač graikinių, kokoso drožlių ar aguonų. Improvizuokite drąsiai!
Labai skanus, kvapnus ir sodraus skonio. Labai tinka su džiovintomis slyvomis, vynuogėmis (net rūgštesnėmis iš lietuviško sodo), avietėmis. Pyragas tiesiog akimirksniu po gabalėlį išgaruoja nuo stalo!
Labai skanus, drėgnas ir kvapnus pyragas smaližiams. O geriausia, kad paruošti jį labai paprasta ir tikrai neužtruks!Gabalėlis po gabalėlio iš virtuvės jis išgaruoja labai greitai.
Greitai paruošiamas, reikės tik išmaišyti kelis ingredientus ir pašauti į orkaitę. Labai skanu dar šiltas su ledais ar plakta grietinėle, pabarsčius cinamonu ar cukraus pudra.
Šio pyrago pasiruošimas užtruks iki 10 minučių, reikės tik palaukti, kol iškeps! Jis labai skanus, o tešla ypatingai paprastai paruošiama. Jeigu norisi, ant varškės sluoksnio papildomai galima dėti tirštesnės uogienės.
Ar kada esate ragavę morkų pyrago? Jei dar ne, siūlome išbandyti šį nuostabų receptą! Pyragą pagaminsite labai greitai, o jo skonis maloniai nustebins. Pyragas minkštas ir drėgnas, kiekvienas gabalėlis tiesiog tirpsta burnoje.
Nesudėtingai paruošiamas, bet išskirtinai dailus pyragas su obuoliais. Beje, taip ruošti jį galima ir su kriaušėmis ar net konservuotais persikais. Skanaus!
Nesudėtingai paruošiamas, minkštas ir purus varškės keksas. Į tešlą galite įmaišyti mėgstamų uogų - tiks net šaldytos, tik jas reikėtų prieš tai atitirpinti ir nupilti skystį.
Rudenėjantys vakarai kvepia ne tik obuolių, bet ir kriaušių pyragais. Grietininės tešlos pyragas iškepa labai minkštas ir gardus. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, valgome su puodeliu kvapnios arbatos, o jei norime šventiškai - kartu tiekiame kaušelį ledų ar plaktos grietinėlės!
Minkštas ir labai skanus keksas, kurį paruošite greitai, o nuo stalo išgaruos dar greičiau! Keksas drėgnas ir purus, gardinti galima razinomis, džiovintomis vyšniomis, spanguolėmis, slyvomis, persikais ar abrikosais.
Šis pyragas patiks būtent tiems, kas nemėgsta sausų pyragų, bet dievina drėgnus ir sultingus kepinius. Vietoje natūralaus jogurto galite naudoti graikišką jogurtą, arba jei norite naudoti saldų jogurtą, tuomet dėkite mažiau cukraus.
Minkštas ir labai skanus varškės keksas su obuoliais - tobulas rudens skanėstas. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, iškepusį tinka pabarstyti cukraus pudra ar cinamonu.
Pyragas patiems tikriausiems šokolado mylėtojams. Pyragas drėgnas, sodrus ir labai labai skanus! Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje ir nereikia nė truputėlio miltų!
Šis pyragas yra tiesiog tobulas. Visiškai sutirpstantis burnoje, o paruošiamas be galo lengvai. Lengva vyšnių rūgštelė maloniai kontrastuoja su pyrago saldumu, o jeigu dar į tešlą įmaišytumėte smulkiai pjaustyto juodo šokolado, būtų tiesiog neįmanoma atsispirti. Beje, kepti jį galite ir su šaldytomis uogomis, tik, jeigu rinksitės saldžias, šiek tiek mažinkite cukraus kiekį tešloje, taip pat puikiai tinka konservuoti vaisiais, pvz., persikai, švieži obuoliai ar kriaušės!
Labai skanus ir paprastas pyragėlis, kuris tikrai nesudėtingas ir jį gali išsikepti kiekvienas. Ruošti galima ne tik su konservuotais persikais, bet ir kitais mėgstamais vaisiais.
Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka ruošti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Minkštas pyragas su traškiu trupininiu viršumi - visai kaip vaikystėje!
Vienas paprasčiausių tokių gardžių pyragų receptų! Jį pagaminti visai pigu, nesudėtinga ir gausybė erdvės improvizuoti - galite skanauti tiesiog su arbata, įmaišyti uogų ar, perpjovaus į kelis lakštus, perpjauti uogiene!
Vienas skaniausių obuolių pyragų! Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, ir su pienu, ir su kava. Pyragas tikrai labai skanus, švelnios, minkštos konsistencijos ir labai patinka mažiems smaližiams.
Minkštutėlis keksas su kvapniu citrinų glaistu! Į tešlą galite berti razinų, smulkintų riešutų, uogų ar šokolado gabaliukų - jie čia puikiai dera. Jei naudosite džiovintas uogas ar vaisius, juos prieš tai galite pamirkyti saldžioje arbatoje.
Obuoliai ir karamelė gali pasirodyti neįprastu deriniu, bet rekomenduojame išbandyti - skonis tiesiog puikus. Pyragas drėgnas, minkštas, o ir paruošimas ir iškepimas labai greitas.
Drėgnas, maloniai citrusais kvepiantis keksas tiems, kas labai mėgsta aguonas! Gabalėlis šio skanėsto tobulai dera su puodeliu kvapnios nesaldintos arbatos.
Puikus sveikuoliškas pyrago receptas be glitimo, cukraus ir kiaušinių! Pyragas sodrus ir sunkus, tad pasmaližiauti pakaks visai nedidelio gabalėlio, bet jis toks skanus, kad tikriausiai norėsite ir antro!
Nesudėtingas ir labai skanus pyragas - su natūraliai saldžiais bananais, todėl papildomai dedama mažiau cukraus, nei į kitokius panašius pyragus. Pyragas kvapnus ir tobulai dera su kava ar arbata.
Ar galite patikėti, kokį skanėstą galima iškepti vos iš dviejų produktų? Mes irgi abejojome, kol patys neišbandėme! Tiksliai sekite recepto nurodymus ir sėkmė garantuota. Puošti galite šokoladiniu kremu ar skanauti su kaušeliu ledų.
Jei panorote iškepti obuolių pyragą, tačiau šaldytuve nėra kiaušinių - ne bėda! Šiam skanutėliui pyragui kiaušinių nereikia, jam net nereikia maišyti tešlos! Obuolius, jei tik norite, galite pakeisti ir uogomis. Pyragą galite kepti mėgstamo saldumo - rinkitės rūgštesnius ar saldesnius obuolius ar uogas.
Kremiškas ir sutirpstantis burnoje su kiekvienu kąsneliu. Šis varškės pyragas mums yra vienas pačių skaniausių. Jis yra tradicinis Lenkijoje ir ten žinomas "Sernik" vardu.
Drėgnas marmurinis keksas kitaip - su morkomis! Pyragą tikrai labai paprasta pagaminti, o visi ragaujantieji bus nustebinti jo dailumu ir puikiu skoniu. Išlieka drėgnas net atvėsęs!
Vaikystės skonio obuolių pyragas, kuris pavyksta visada ir yra itin lengvai pagaminamas. Labai gardus karštas, ypač su rutuliuku vanilinių ledų šalia. Bet ne mažiau skanus ir atvėsęs. Jeigu norisi šventiškesnio pyrago, galima į vidų įpjaustyti šokolado gabaliukų, riešutų ir pasmulkintų karamelinių saldainių, o iškepus viršų papuošti tirpintu šokoladu ar karamelės padažu.
Minkštas grietininis pyragas su morkomis - puikus skanėstas smaližiams. Papildomai į tešlą tinka įmaišyti smulkintų riešutų, džiovintų vaisių gabaliukų, razinų.
Pyragui tinka ir šviežios uogos, ir šaldytos (tuomet atitirpinkite ir nupilkite skystį), ir net tiesiai iš uogienės! Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra, ar likus keliolikai minučių iki kepimo pabaigos apiberti ruduoju cukrumi, kad paviršius karamelizuotųsi.
Labai skanus, purus, drėgnas, tiesiog tirpstantis burnoje pyragas. Pyragą tikrai paprasta paruošti, o skonis maloniai nustebins. Gardus ir šiltas, ir atvėsęs.
Išmaišyti kelis ingredientus, sudėti mėgstamus vaisius ir pašauti į orkaitę! Štai ir viskas, ko reikia drėgnam, šiltam ir kvapniam pyragui. Šį skanuolį galite kepti su obuoliais, kriaušėmis, persikais, slyvomis ar abrikosais!
Labai skanus pyragas, kuriam reikia visai nedaug pastangų ir tik kelių ingredientų! Tereikia šiek tiek palaukti, kol išbrinks manai, o tuomet į tešlą galite įmaišyti razinų, riešutų ar net šokolado gabaliukų. Skanumėlis!
Nuostabaus skonio, su kiekvienu kąsneliu burnoje tirpstantis štrudelis su obuoliais. Jį pagaminti labai paprasta, o skonis maloniai nudžiugins! Dar šiltas štrudelis labai skanus su kaušeliu vanilinių ledų, o iš recepte nurodytų ingredientų jų išsikepsite net du! Vietoje obuolių galite kepti ir su uogomis!
Minkštutėlis, labai purus ir labai skanus keksas. Į tešlą papildomai galima įmaišyti aguonų, mirkytų razinų ar mėgstamų vaisių gabaliukų. Kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje!