Greitas kokosų pyragas - drėgnas ir labai skanus!

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Drėgnas kokosų pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, drėgnas ir kvapnus pyragas smaližiams. O geriausia, kad paruošti jį labai paprasta ir tikrai neužtruks! Receptą radau rusiškame tinklaraštyje, šiek tiek Labai skanus, drėgnas ir kvapnus pyragas smaližiams. O geriausia, kad paruošti jį labai paprasta ir tikrai neužtruks! Receptą radau rusiškame tinklaraštyje, šiek tiek pakoregavau pagal savo skonį ir spintelių turinį ir, nors pyragas visai paprastas, gabalėlis po gabalėlio iš virtuvės jis išgaravo per dieną! (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
400 mililitrų kefyro
400 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Viršui:
150 gramų kokoso drožlių
100 gramų cukraus
Sulaistymui:
200 mililitrų kokosų pieno (arba riebios grietinėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su cukrumi, supilti kefyrą, berti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Tešlą kruopščiai išmaišyti. Tešlą pilti į kepimo popieriumi išklotą (ar silikoninę) formą - naudojau apie 30*20 cm dydžio, bet galima kepti ir apvalioje.
2.
Viršui skirtą cukrų išmaišyti su kokosų drožlėmis ir atsargiai, vientisu sluoksniu užbarstyti ant tešlos viršaus.
3.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku. Jei įsmeigus ir ištraukus jis sausas, tuomet pyragas jau iškepęs.
4.
Dar karštą pyragą pabadyti tuo pačiu mediniu smeigtuku (kad geriau persigertų sulaistymas), atsargiai sulaistyti kokosų pienu. Laistyti atsargiai, nedidele srovele, geriausia šaukštu, kad vienu metu nesubėgtų per daug pieno į vieną tašką, nes toje vietoje negražiai nusės kokosų sluoksnis. Palikti 15 - 20 minučių pastovėti. Skanaus!
AUTORIUS: Simona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (19)
Aneta
2020-05-01 18:04
Nesamone gavos ATSAKYTI
Kristina
2020-04-11 19:38
Jis atrodo paprastas... Bet... Čia panašiai kaip vokiškas pyragas su kokosu. Ir... Nežinau, kas su juo yra... Pirmus tris kartus kepiau - puikiai pavyko. Tikrai labai labai skanus. O paskui... Tris kartus nepavyko. Kažkoks kaip susmegęs. Iš pradžių kaltinau kepimo miltelius. Paskui orkaitę. Dabar dar kartą kepu. Jei nepavyks, tai dėsiu kryžių ant to pyrago. :) ATSAKYTI
Kristina
2020-04-11 20:18
Nesigavo ir vėl :( :( :( ATSAKYTI
Simona
2020-04-12 11:27
Reikia tikriausiai žiūrėti, ką pirmus tris kartus darėt vienaip, o kitus tris - kitaip. Gaila, kad nepasisekė su juo taip, nes mūsų šeimai jis labai skanus, turbūt ir pati įsitikinote, koks jis skanus, kai pirmus kartus puikiai pavyko :) ATSAKYTI
Kristina
2020-04-13 00:50
Pirmus kartus kepiau senoje orkaiteje. Dujinėje. Dabar galvoju, gal karščio reikėtų daugiau... Nes per tiek minučių nė iš tolo neiškepė. vis dėl to dar kartą pabandysiu :) ATSAKYTI
Simona
2020-04-14 09:37
Tikriausiai dėl orkaitės :) Man irgi pakeitus orkaitę, reikėjo ją pažinti :) ATSAKYTI
Simona
2020-02-25 20:06
Atrodo viska gerai daviau dregnokas neina paimt jo nežinau kaip paiškin ne purus ATSAKYTI
Greta
2020-02-28 10:53
Jis purus būna iškepęs, po sulaistymo labiau drėgnas nei purus :) ATSAKYTI
Karolina
2019-07-24 21:51
Gal žinote kodėl pyragas neiškilo ir netapo purus? Kepimo miltelių dėjau tiek, kiek nurodyta recepte ATSAKYTI
RŪta
2019-07-25 09:19
Labai daug nuo ko gali priklausyti - ar dėjote į jau karštą orkaitę, ar nedarinėjote durelių kepant, o ir pačios orkaitės skirtingos būna, ar gal kepimo milteliai nekokybiški pasitaikė. ATSAKYTI
Lina
2019-07-24 21:50
Kokoso ir cukraus ant viršaus pagal receptą tikrai per daug, maždaug pusę tiek kiek parašyta sudėjau ir tai vos ne per daug buvo ATSAKYTI
Rūta
2019-07-25 09:16
Kepiau šį pyragą ne kartą nurodyto dydžio formoje, ir tikrai nei kokosų nei cukraus nebuvo per daug :) Žinoma, jei kepate mažesnėje formoje ar norisi mažiau kokosų, galima dėti ir mažiau, bet ir su nurodytu kiekiu tikrai puikiai pavyksta :) ATSAKYTI
Aivaras
2019-04-01 18:44
O ar ta foto virsuj tai kai jus kepet cia toks turi gautis purus? Nes pas mane gavo toks slapias sunkokas atrodo lyg butu nedakeptaa bet istikruju jis iskepas, nelabai paaiskinti moku :) ATSAKYTI
Greta
2019-04-01 21:19
Kepiau pyragą, labai patiko :) Iki sulaistymo jis gana purus, po sulaistymo bus drėgnokas, taip ir turi būti :) ATSAKYTI
Simona
2019-06-26 18:16
Kokosų pienas tas gaminimui ar kaip pieno gėrimas? ATSAKYTI
Renata
2019-06-26 20:16
Naudokite kokosų pieną iš skardinių, su visais tirščiais, ne kavai ar atsigerti skirtą, nes toks per skystas bus ir neturės tokio stipraus skonio ir aromato :) Ir geriausia rinkitės pilno riebumo kokosų piena (riebalų kiekis šimtame gramų turėtų būti apie 16-18g), su tokiu bus skaniausia, kremiškiausia. ATSAKYTI
Laura
2019-03-17 15:47
Nežinau ką padariau ne taip, bet man nesigavo :( ATSAKYTI
Simona
2019-03-18 10:04
O kas būtent nepavyko, kuriame žingsyje? Gaila, kad nepavyko, bet gal galėčiau kažką patarti :) ATSAKYTI
Jurgita
2018-11-11 19:33
Skanus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital