Greitas pyragas su rabarbarais

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Rabarbarų pyragas
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitas, paprastas ir labai skanus pyragas! Greitas, paprastas ir labai skanus pyragas! Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus (jei mėgstate saldžiai, galite dėti daugiau)
80 gramų sviesto
40 gramų grietinės
4 vienetai rabarbarų
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą kambario temperatūros sviestą mikseriu išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kiaušiniais ir grietine. Po truputį, maišydami (jau šaukštu, ne mikseriu) suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Rabarbarus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą. Tešlą supilkite į apvalią kepimo formą (naudojau 24 cm).
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių. Ar iškepęs, Patikrinkite mediniu pagaliuku, jei ištrauksite sausą - pyragas iškepęs, jei ištrauksite aplipusį tešla, kepkite dar 5 minutes ir tikrinkite pakartotinai.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis