Tobulas kokosinis obuolių pyragas

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Grietas kokosinis obuolių pyragas
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Grietas kokosinis obuolių pyragas
Grietas kokosinis obuolių pyragas
Grietas kokosinis obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Jei peržvelgsite ingredientus, tikriausiai nustebsite, nes jie visai paprasti! Bet galiu patikinti, kad į pyragą jie susijungia tobulai. Pyrage visai nedaug miltų, daaaug Jei peržvelgsite ingredientus, tikriausiai nustebsite, nes jie visai paprasti! Bet galiu patikinti, kad į pyragą jie susijungia tobulai. Pyrage visai nedaug miltų, daaaug obuolių, o kokoso skonis visai neįkyrus. Pyragas drėgnas, ypatingos tekstūros, greitai paruošiamas, skanus ir šiltas, ir atvėsęs. Receptą radau forume, išbandžiau ir dalinuosi su Jumis! (...daugiau) Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių (didesnių, apie 700 g jau išvalytų)
100 gramų cukraus
100 gramų miltų
100 gramų kokoso drožlių
100 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius perpjauti perpus, išpjauti sėklalizdžius. Obuolius supjaustyti nedideliais (maždaug 1,5*1,5 cm kubeliais).
2.
Sviestą ištirpinti ir palikti šiek tiek pravėsti.
3.
Kiaušinius lengvai išplakti su cukrumi. Toliau plakant supilti atvėsintą tirpintą sviestą. Įsijoti miltus ir kepimo miltelius, išmaišyti. Įmaišyti kokoso drožles.
4.
Į tešlą sudėti obuolius ir labai kruopščiai išmaišyti. Tešlos gali atrodyti mažoka, bet kepant tešla pasiskirstys ir dailiai iškils.
5.
Kepimo formos (naudojau apvalią 24 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi. Jei forma iš "traukiančių", vidinius kraštus patepti sviestu ar aliejumi ir pabarstyti džiūvėsėliais. Tešlą supilti į formą ir tolygiai paskirstyti.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku - jei įsmeigus (smeikite į tešlą, ne į obuolį) ir ištraukus, jis sausas - pyragas iškepė. Jei aplipęs tešla - kepkite dar 5 - 10 minučių ir vėl tikrinkite.
7.
Iškepusį pyragą galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Valerija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Vilija
2020-10-18 10:09
Išbandytas. Labai patiko! ATSAKYTI
Irina
2020-10-07 15:29
Labai skanus. Tikrai vertas dėmesio. ATSAKYTI
Patiko
2020-10-03 18:45
Tikrai geras receptukas. Niam niam skaniai pavakarieniavom :) ATSAKYTI
Vaida
2019-06-24 23:03
Gavosi minkštutis ir skanus. Rekomenduoju tiems, kas mėgsta kokosą ATSAKYTI
Sniegė
2019-05-12 13:56
Labai skanus išėjo. Cukraus dėjau 50g. ATSAKYTI
rita
2016-02-06 13:54
Šitas labai geras - skanus, kvapnus. Visiems patiko. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital