Drėgnas šokoladinis morkų keksas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Šokoladinis morkų keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
260 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
120 gramų morkų (tarkuotų smulkia burokine tarka)
100 mililitrų pieno
100 mililitrų aliejaus
95 gramai juodojo šokolado
5 šaukštai cukraus
10 gramų kepimo miltelių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti pieną, aliejų, sudėti smulkia burokine tarka tarkuotas morkas, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišyti.
2.
Masę padalinti į 2 dalis, į vieną iš jų supilti garų vonelėje ištirpintą šokoladą.
3.
Formą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir pilti tešlą sluoksniais, tada atsargiai pamaišyti. Kepti 170 C laipsnių orkaitėje apie 45 - 55 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rūta
2021-10-21 13:55
Puikus keksas! Labai skanus,drėgnas. Puikiai pavyko. ATSAKYTI
Vaida
2021-04-04 00:08
Gavosi labai sausas. Kitą kartą įdėčiau sviesto ar grietinėlės vietoj pieno. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital