Labai šokoladinis pyragas su kavos prieskoniu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Šokoladinis pyragas su kava
Autorius apie receptą: Drėgnas, kvapnus, sodraus šokoladinio skonio ir na tiesiog labai skanus pyragas. Mano dukra jį apibūdino vienu žodžiu - "bombastisch"! Drėgnas, kvapnus, sodraus šokoladinio skonio ir na tiesiog labai skanus pyragas. Mano dukra jį apibūdino vienu žodžiu - "bombastisch"! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
180 gramų cukraus
170 gramų miltų
150 mililitrų aliejaus (bekvapio)
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų pieniško šokolado
70 mililitrų kavos (be cukraus, atvėsusios)
1.5 šaukšto kakavos (nesaldžios)
šiek tiek druskos
Glajui:
50 gramų pieniško šokolado
30 mililitrų grietinėlės (12% riebumo)
0.5 šaukštelio kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai šokoladus išlydyti garų vonelėje. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės, supilti aliejų, išlydytą šokoladą, kavą ir trumpai paplakti. Tada suberti druską, persijotus miltus su kakava ir išmaišyti.
2.
Kepimo formą (naudojau 20*30 cm) iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir kepti 170 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes. Svarbiausia pyrago neperkepti, nes tada gali būti ne toks drėgnas. Išėmus iš orkaitės palikti formoje atvėsti.
3.
Glajui šokoladą sutrupinti, įpilti grietinėlės, įberti kakavos ir ant mažos ugnies nuolat maišant pašildyti iki vientisos masės. Trumpam palikti, kad atvėstų, o po to glajumi aptepti pyragą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Daiva
2021-05-19 15:18
Labai skanu.Tik skaniausias kitą dieną. ATSAKYTI
Olga
2017-11-12 13:04
Be kepimo miltelių ? ATSAKYTI
Diana
2019-11-26 11:00
Šis pyragas yra brownie tipo, t.y. drėgnas ir minkštutis, jis neturi kepdamas labai pakilti, todėl kepimo milteliai nereikalingi ATSAKYTI
Airina
2017-10-20 10:24
Pirmąkart šiek tiek perkepiau, antrą - gavosi tobulai. Tas kavos skonis taip tinka šitam pyragui. ATSAKYTI
Rima
2017-10-19 11:23
Nesudėtingas, bet labai skanus. Ir labai šokoladinis! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital