Snikerinis pyragas

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 337)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 337)
Snikerinis pyragas
Autorius apie receptą: Tikrai labai gardus pyragas ir svarbiausia - galima išbandyti įvairiausias jo variacijas. Esu kepusi su Gaidelio sausainiais vietoje Selgos, barsčiusi viršų kokoso drožlėmis, Tikrai labai gardus pyragas ir svarbiausia - galima išbandyti įvairiausias jo variacijas. Esu kepusi su Gaidelio sausainiais vietoje Selgos, barsčiusi viršų kokoso drožlėmis, barsčiusi migdolų drožlėmis, kepusi su žemės riešutais ir be jų, vietoje paprasto sviesto dėjusi žemės riešutų sviestą. Ir visada visada gaunasi be proto skanu, vienintelis įmanomas būdas sugadinti šitą pyragą - jį perkepti (tampa kaip griliažas), tad geriau nepasiduokite pagundai dar paskrudinti. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
300 gramų sausainių (Selgos ar kiti mėgami)
100 gramų sviesto
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
100 gramų žemės riešutų
100 gramų pieniško šokolado
100 gramų balto šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2.
Sausainius sutrupinkite (truputį smulkiau negu kad tinginiui, aš trupinu paprastai – sudedu sausainius į maišelį, kelis kartus per jį pervarau su kočėlu ir sausainiai gražiai sutrupa) ir sumaišykite su ištirpintu sviestu bei keptuvėje arba orkaitėje šiek tiek paskrudintais žemės riešutais.
3.
Daugmaž 20 x 30 cm dydžio skardą išklokite kepimo popieriumi (būtinai išklokite ir kraštus, nes kitaip bus daug darbo valant). Suberkite sausainių masę į skardą, išlyginkite ir šiek tiek šaukštu paspauskite. Ant sausainių užpilkite kondensuotą pieną ir jį paskirstykite daugmaž lygiai. Ant viršaus užberkite mažais gabaliukais supjaustytą baltą ir pienišką šokoladą.
4.
Kepkite apie 25 - 30 minučių - kol lengvai paruduos (tik labai lengvai). Išėmę iš orkaitės leiskite visiškai visiškai atvėsti, kad pyragas sustingtų (šis žingsnis būtinas, nes kitaip pjaustomas pyragas iširs). O tada pjaustykite į kvadratėlius ir stenkitės nepraryti liežuvio :-)
5.
Beje, skanus man šis pyragas ir iškart iškeptas bei atvėsęs, bet pats pats skaniausias - jeigu pavyksta kepti iš vakaro ir per naktį palaikyti šaldytuve. Tada galima pirštus nusikąsti :)
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (19)
Rasa
2018-06-02 19:51
Tikrai skanus pyragas. Tik aš dedu pavirtą kondensuotą pieną. Paverdu neilgai, tik 1 valandą, kad vos sutištėtų ir pagelstų, tada tas sluoksnis karamelinis gaunasi. ATSAKYTI
Lina
2017-12-03 23:53
maži pastebėjimai :žemės riešutus dėkit sūdytus ir prieš dedant pakepinkit keptuvėj, šokoladą naudoti juodą,o sausainius kuo mažiau saldžius (selga per saldūs) ir gaunasi kažkas panašaus į snicerį. ATSAKYTI
bubbu
2018-05-08 07:59
Tai čia ir snicker pyragas ☺ ATSAKYTI
Toma
2017-02-07 13:18
Renata, kaip recepte kad parašyta - 180 laipsnių :-) Labai labai skanus ir neįtikėtinai greitai pagaminamas šitas pyrgas. Mano šeimos ir draugų pats pačiausias. ATSAKYTI
Renata
2017-02-07 08:42
o kokioje temperaturoje kepti? ATSAKYTI
bubbu
2018-05-08 07:59
Rase
180* ATSAKYTI
Rasa
2017-01-19 07:57
Skanus tikrai, tik šokolado ant viršaus nedėjau, nes ir taip labai saldu. ATSAKYTI
Dovilė
2014-03-05 17:52
Išbandytas, be proto skanu!! Rekomenduoju kam norisi saldžiai :) ATSAKYTI
Brigita
2012-04-02 20:52
Mums viskas pavyko ir tikrai skaniai :) greitas, paprastas ir ne itin brangus saldesis :) ATSAKYTI
Jurgita
2011-05-13 17:26
Valgiusi jau ne viena karta.Tiesiog superinis pyragas:) ATSAKYTI
Anastasija
2011-04-17 22:29
Gaminau tik vieną kartą, tačiau super, pats skaniausias pyragas, kurį esu valgiusi. :} ATSAKYTI
Jurgita
2011-04-10 17:22
Nuodėmingas toks :))) neįmanoma atsispirti :D ATSAKYTI
Gabrielė
2011-03-15 16:37
Super pyragas! Kepu visom progom, per visas šventes, negaliu atsivalgyt ;) tik aš balto šokolado nededu, nes ir be jo puikiai gaunasi. ATSAKYTI
vitalija
2010-11-20 14:55
Nuostabus pyragas .Jis tiesiog gyvena mūsų namuose. Ačiu labai ATSAKYTI
Aurimas
2010-11-18 19:58
Labai skanu!!!! ATSAKYTI
vaida
2010-11-09 11:16
daaaaug kartu bandziau, niekada nenusivyliau :) ATSAKYTI
Laura
2010-11-08 18:44
vienas skaniausiu ragautu pyragu :) ATSAKYTI
Roberta
2010-10-31 15:49
Tikrai labai skanus pyragas, pats mėgstamiausias, tik aš nededu balto šokolado, kadangi ir taip saldu :) ATSAKYTI
Lina
2010-10-24 22:48
Superinis pyragas, kepiau jau bent 5 kartus ir visada dingsta nuo stalo pats pirmas. Dekui, Dovile, uz toki nesudetinga ir skanu recepta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis