Greitas obuolių štrudelis su sluoksniuota tešla

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitas obuolių štrudelis su sluoksniuota tešla
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Nuostabaus sknio greitas štrudelis su obuoliais. Jį pagaminsite sparčiai ir tikrai skonis džiugins. Iš šio kiekio gausis du štrudeliai. Ypatingai gardus karštas su gabalėliu Nuostabaus sknio greitas štrudelis su obuoliais. Jį pagaminsite sparčiai ir tikrai skonis džiugins. Iš šio kiekio gausis du štrudeliai. Ypatingai gardus karštas su gabalėliu ledų! Beje, jeigu norite, į obuolių masę dar labai tinka įdėti pora saujų razinų (jeigu kietesnės, prieš tai pamirkykite karštame vandenyje). (...daugiau) Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 lapai sluoksniuotos tešlos (tokie didesni)
3 vienetai obuolių (geriau rūgštesnių)
2 saujos riešutų
4 šaukštai cukraus
3 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai miltų
2 šaukštai džiūvėsėlių
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti kubeliais ir dubenėlyje sumaišyti su cinamonu, ruduoju cukrumi, dviem šaukštais paprasto cukraus, citrinų sultimis ir miltais. Palikti 15-20 minučių pastovėti.
2.
Atskiram dubenėlyje sumaišyti pasmulkintus riešutus, 2 šaukštus paprasto cukraus ir džiūvesėlius.
3.
Abu tešlos lakštus atskirai iškočioti. Ant jų išilgai paskirstyti riešutų masę, tada obuolių masę ir kiekvieną atskirai atsargiai susukti į vyniotinį (siūlę paliekant apačioje). Tešlos galus užlenkti į vidų.
4.
Abu štrudelius dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, viršų aptepti kiaušinio plakiniu ir skersai įpjauti linijas, kad garai galėtų išeiti.
5.
Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 40 - 45 minutes.
AUTORIUS: Aušra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
As
2019-12-05 17:16
Sveiki,o kokius dejote riesutus? ATSAKYTI
Loreta
2017-05-03 09:46
Gaminau be riesutu, bet vis tiek labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital