Greitas trupininis varškės pyragas

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 160)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 160)
Trupininis varškės pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šis pyragas greitas tuos, kad pasiruošimas užtruks iki 10 minučių, reikės tik palaukti, kol iškeps! Matavimui naudoju 250 ml stiklinę, forma 22 cm skersmens. Šis pyragas greitas tuos, kad pasiruošimas užtruks iki 10 minučių, reikės tik palaukti, kol iškeps! Matavimui naudoju 250 ml stiklinę, forma 22 cm skersmens. Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
2 stiklinės miltų
200 gramų sviesto (šalto)
0.5 stiklinės cukraus
Įdarui:
500 gramų kreminės varškės
4 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus išmaišyti su cukrumi. Įtarkuoti sviestą. Viską sutrinti rankomis iki trupinių. Masė bus gana sausa.
2.
Į dubenį dėti vaškę, berti cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmušti kiaušinius. Perplakti elektriniu plakikliu, kad visi ingredientai susijungtų iki vientisumo.
3.
Formos nusegamais kraštais dugną iškloti kepimo popieriumi. Suberti maždaug 2/3 tešlos trupinių, tolygiai paskirstyti ir paspausti šaukštu, suformuoti neaukštus kraštelius. Užpilti varškės masę (ji bus gana skysta), po truputį, atsargiai berti likusius trupinius, kad nenuskęstų varškėje.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Palikti šiek tiek atvėsti, kad būtų tvirtesnis, bet pjaustyti galima dar šiltą.
Patarimai:
Matavimui naudojau 240 ml stiklinę
AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Arūnė
2024-02-07 13:14
Aš dar ant varškės viršaus prieš barstant trupinius, įdedu kokį puse slonikelio aviečių uogienės (bandžiau su braškių irgi, bet nedavė tokio gero skonio) tai wow kaip tobulai gaunas!!! Tokios biski saldžios ir gaivios rugštelės priduoda :) ATSAKYTI
Joana
2023-11-07 14:13
Ar nereikia kepimo miltelių, ar aš nepastebėjau, kad parašyta. Ačiū ATSAKYTI
Lina
2023-06-29 16:04
Patarimas, toks kaip stiklinės litražas, kitą kart galėtų būt rašomas recepto pradžioje, nes pabaigoje parašyt litražą nėra logikos ATSAKYTI
Lina
2023-06-29 16:05
Dėkoju už pastebėjimą ATSAKYTI
Silvija
2022-01-07 14:45
Kokio dydžio formoje kepate? ATSAKYTI
Diana
2023-01-01 17:53
Aš kepiau 22 cm, bet turbūt tiktų ir 24 cm ATSAKYTI
Aušra
2021-10-16 18:30
Tobulas. Mano šeimos mėgstamiausias. ATSAKYTI
Klaidas
2021-08-03 21:51
Kiek kartu kepu vis skaniai iseina labai lengva paruosti ir iskepti megstamiausias receptas ATSAKYTI
Justina
2021-05-07 01:56
Labai skanus !! Dėjau paprasta varške 9% rieb. Ir dejau jos 700-800g nes patinka daugiau varškės tai buvo idealu! ATSAKYTI
Sigitas
2020-12-07 21:43
Jau koki 10ta karta kepu, visada skanus ATSAKYTI
Regina
2020-09-27 10:51
Super labai aciu uz recepta ATSAKYTI
Rugilė
2020-05-26 21:40
Kepu jau antrą kartą, gaunasi idealus! Dedu mažiau cukraus, bet skonis pasakiškas! ATSAKYTI
Dovile
2020-03-11 19:33
Kepu ne oitma karta . Tikrai skanu. Kas saldziai nemegsta,patariu i kremine varske cukraus nedeti,arba maziau. ATSAKYTI
Vika
2020-03-10 13:38
Katik issikepiau. Laaaabai skanus ir greitas! ATSAKYTI
Vaida
2019-11-22 20:09
Labai skanu, tik maziau cukraus dedu. Aciu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital