Angliškas keksas-pyragas - aromatingas ir labai skanus!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Angliškas keksas pyragas
Keksas su džiovintom slyvom
Angliškas keksas pyragas
Angliškas keksas pyragas
Angliškas keksas pyragas
Angliškas keksas pyragas
Angliškas keksas pyragas
Angliškas keksas pyragas
Angliškas keksas pyragas
Autorius apie receptą: Rekomenduoju, mano numylėtas pyragas! Labai skanus, aromatingas, sodrus. Kepiau jį ir su džiovintomis slyvomis, nes jas dievinu. Sekantį kartą ant viršaus dėjau mėlynas ir Rekomenduoju, mano numylėtas pyragas! Labai skanus, aromatingas, sodrus. Kepiau jį ir su džiovintomis slyvomis, nes jas dievinu. Sekantį kartą ant viršaus dėjau mėlynas ir žalias vynuoges iš savo sodo, kitąsyk - namines sodo avietes. Ir kiek kepiau - visus kartus jis labai greitai nyko nuo stalo. (...daugiau) Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų miltų
250 gramų sviesto (minkšto)
4 vienetai kiaušinių
200 gramų razinų (arba džiovintų slyvų)
180 gramų cukraus
16 gramų vanilinio cukraus
2 šaukšteliai citrinos žievelės (nutarkuotos)
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius, įdėti citrinos žievelę.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
3.
Tešlą supilti į kepimo formą, išteptą sviestu arba išklotą kepimo popieriumi. Keksui kepti naudojau 26 centimetrų skersmens formą. Suberti razinas arba džiovintas slyvas ant viršaus.
4.
Kepti iki 180 - 190 C laipsnių orkaitėje 45 minutes. Iškepusį keksą pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Adriana.
2018-05-24 21:28
Pats skaniausias pyragas!!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital