Greitas obuolių pyragas - vienas skaniausių ragautų!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 595)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 595)
Greitas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Išbandžiau naują obuolių pyrago receptą ir galiu pasakyti, kad jis yra SUPERINIS! Vienas iš skaniausių obuolių pyragų, kuriuos esu kepusi ir ragavusi. Kvapnus, drėgnas, Išbandžiau naują obuolių pyrago receptą ir galiu pasakyti, kad jis yra SUPERINIS! Vienas iš skaniausių obuolių pyragų, kuriuos esu kepusi ir ragavusi. Kvapnus, drėgnas, skonis primena pudingą su obuolių gabaliukais - tikras gardumėlis! Kepiau 23 cm skersmens formoje (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
700 gramų obuolių (jau nuluptų, be sėklų)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
120 gramų cukraus
100 mililitrų pieno
3 šaukštai aliejaus (bekvapio)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilės aromato
Viršui:
75 gramai cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai cukrų, vanilę ir kiaušinius išplakti iki putų. Suberti miltus, kepimo miltelius, druską ir išmaišyti. Supilti pieną ir aliejų, išmaišyti.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
4.
Kol pyragas kepa, pasiruošiame užpilą viršui: sviestą ištirpinti ir truputį atvėsinti, išmašyti su cukrumi ir kiaušiniu. Užpilti ant pyrago. Kepti dar 10 - 12 minučių.
5.
Iškepusį palikti 10 minučių pravėsti formoje, tik tuomet pjaustyti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (106)
Agnė
2023-11-01 17:57
Puikus receptas. Labai skanus, drėgnas pyragas. Dar papildomai dedu prieskonių meduoliams ir razinų arba džiovintų spanguolių. ATSAKYTI
Haris
2023-10-29 08:25
Tobulas obuolių pyragas.
Viskas gavosi kaip recepte.
Rekomenduoju. ATSAKYTI
Renata
2023-10-18 20:40
Labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Viktorija
2023-09-28 20:12
Nepatiko. Obuolių per daug, tešlos per mažai. Po tokio kepimo laiko vis dar buvo žalias. Gaila, kad nepaskaičiau prieš tai komentarų. ATSAKYTI
Jūratė
2023-09-23 20:36
Laaaabai skanus pyragas.Ačiū už receptą.Rekomenduosiu draugams:-) ATSAKYTI
Inga
2023-09-17 09:43
Kepti reikia ilgiau nei parašyta, miltų tikrai per mažai, apačioj gavosi skysta. :(
Nesuprantu kaip kitoms gaunasi geras .. viską dariau pagal receptą. ATSAKYTI
Judita
2023-09-18 14:14
Daug kas priklauso nuo orkaitės, vienos kaitina stipriau, kitos silpniau, net jei ir temperatūra tokia pati naudojama. Tad rekomenduoju patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepęs, o jei reikia, pailginti kepimo laiką. ATSAKYTI
Ugnė
2023-08-28 23:11
Superinis!
Visada kepu tik sita.
ATSAKYTI
Zita
2023-08-22 22:03
Mano favoritas, beje kepimo laikas toks kaip nurodyta recepta, viskas puiku. Nemėgstu daug tešlos, šitas superinis. Ačiū už receptą ATSAKYTI
Grėtė
2023-08-21 20:15
Ne obuolių pyragas, o kepti obuoliai su trupučiu tešlos... 700g grynų obuolių yra žiauriai per daug. Kepti teko dvigubai ilgiau, nes tešla vis skysta buvo viduryje. Labai jau klaidinantis receptas. Nerekomenduoju ATSAKYTI
Irena
2023-08-23 21:49
Visiškai sutinku su jūsų komentaru. Man gavosi ne pyragas o obuolių banda ATSAKYTI
Egle
2023-08-14 09:22
Vietoj pieno dėčiau natūralu jogurtą arba graikiška. ATSAKYTI
Ema
2023-08-13 16:14
Aš niekada nebuvau obuolių pyrago gerbėja, bet draugas labai norėjo, kad iškepčiau. Tai skaniausias pyragas kokį esu valgiusi! Ačiū labai už receptą! ATSAKYTI
Milda
2023-08-08 13:33
Puikus pyragas, šiek tiek patobulinau užpilą dėdama mažiau cukraus ir įdėjau cinamono, suteikė puikų skonį! ATSAKYTI
Džolana
2023-07-25 17:30
Kepunjau 45 min dar skystas viduj išvis nekepaisore tuoi bus juoda o bidus skystas kažkokia nesąmonė miltu daugiau tikrai reikejo....o vaikas taip laukia pyrago... ATSAKYTI
Valerija
2023-08-14 20:43
Jei kepi vaikui tai išplak tris kiaušinius su stikli e mtų miksteriu. Plakti apie6-7 min. Tada išjungi dedi miltus, nuluptus obuolius apibarstyti ci amo u ir į orkaitę. 180 laipsniu apie 35-40 min. PjUstyti praėjusį,nes vaikax gali nusidegi ti labai skanu ir jokioscheminos
ATSAKYTI
Arūnė
2023-05-30 10:01
Labai skanus ATSAKYTI
Loreta
2023-03-29 18:32
Labai skanus ATSAKYTI
Santa
2023-03-24 17:38
Labai skanis labai patiko pirma kart kepiau ir visada kepsiu tik sita tik kadangi neturejau vaniles dejau cinamono ATSAKYTI
Karolina
2023-02-25 16:24
Ilgiau reikia kepti, gavosi skystas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital