Greitas obuolių pyragas - vienas skaniausių ragautų!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 209)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 209)
Greitas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Išbandžiau naują obuolių pyrago receptą ir galiu pasakyti, kad jis yra SUPERINIS! Vienas iš skaniausių obuolių pyragų, kuriuos esu kepusi ir ragavusi. Kvapnus, drėgnas, Išbandžiau naują obuolių pyrago receptą ir galiu pasakyti, kad jis yra SUPERINIS! Vienas iš skaniausių obuolių pyragų, kuriuos esu kepusi ir ragavusi. Kvapnus, drėgnas, skonis primena pudingą su obuolių gabaliukais - tikras gardumėlis! Kepiau 23 cm skersmens formoje (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
700 gramų obuolių (jau nuluptų, be sėklų)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
120 gramų cukraus
100 mililitrų pieno
3 šaukštai aliejaus (bekvapio)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilės aromato
Viršui:
75 gramai cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai cukrų, vanilę ir kiaušinius išplakti iki putų. Suberti miltus, kepimo miltelius, druską ir išmaišyti. Supilti pieną ir aliejų, išmaišyti.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
4.
Kol pyragas kepa, pasiruošiame užpilą viršui: sviestą ištirpinti ir truputį atvėsinti, išmašyti su cukrumi ir kiaušiniu. Užpilti ant pyrago. Kepti dar 10 - 12 minučių.
5.
Iškepusį palikti 10 minučių pravėsti formoje, tik tuomet pjaustyti.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (36)
Evelina
2019-10-13 14:42
Nuostabus!!! ATSAKYTI
Marija
2019-10-08 15:44
Labaj skanus ir lengviau gaminti ATSAKYTI
Irmantas
2019-09-22 15:10
Tikrai - ir man bene skaniausias ragautas! ATSAKYTI
Giedrė
2019-08-15 21:45
Neabejotinai pats skaniausias mano keptas obuolių pyragas! ATSAKYTI
Rasma
2019-08-10 10:55
Jis tikrai "SUPERINIS! Vienas iš skaniausių obuolių pyragų, kuriuos esu kepusi ir ragavusi". Cituoju autorės žodžius, nes visai šeimai laaaaabai patiko, kepsiu dar ne kartą. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Marija
2019-08-07 14:06
Aciu uz recepta! Dar tokio gero pyrago nebuvau valgiusi, nors anksciau nemegdavau obuoliniu :) Man kuo saldesnis, tuo skanesnis :) ATSAKYTI
Niu va
2019-07-30 15:21
Kažkas nesigauna... Dariau viską pagal receptą žingsnis po žingsnelio, bet tešla neiškilo ATSAKYTI
Dana
2019-07-31 00:08
Šis pyragas ir neturi labai iškilti, jis toks "pudinginio" tipo, t.y. drėgnas, ne purus. Tame visas jos gardumas :) ATSAKYTI
Agnė
2019-07-11 23:29
Tikrai superinis! O dar ta karamelė ant viršaus...! Nemėgstame saldžiai tai į tešlą dėjau tik apie 50g cukraus ir jo tikrai netrūko! Naujas mėgstamiausias obolių pyragas! Tiems, kam patinka daugiau obuolių, nei biskvito, šis kepinukas tikrai turėtų būti prie širdies. ATSAKYTI
Agnė
2019-07-11 23:31
Oi, *obuolių ATSAKYTI
Ruta
2019-05-20 00:10
labai skanus! aciu uz recepta!!! ATSAKYTI
I
2019-04-01 12:00
Labai skanus. Valgėme patiekta dar karstoka su ledais- tai pirštus laizem. Tikrai kepsiu dar karta. ATSAKYTI
E
2019-03-31 16:45
Pyragas turi būti toks sukritęs? Jis drėgnas ir liek per saldus. Ar gali man kas pavykusio pyrago nuotrauką įdėti? Kaip jis iš vidaus atrodo? ATSAKYTI
S
2019-02-15 16:19
Keista kad cinamono nereikia ATSAKYTI
Erika
2019-02-09 23:10
Kepiau du kartus. Na ir abu kartus nepaliko įspūdžio visai :) kažką matyt ne taip darau.. ATSAKYTI
Milda
2018-11-12 19:30
Tikrai labai skanus pyragas. Kepiau su speltos miltais, galvojau gal bus ne toks skanus, bet gavosi puikiai. ATSAKYTI
Jolanta
2018-11-10 14:25
Ar tikrai miltų tik 150g? Kažkaip skystokai atrodo:) ATSAKYTI
Edita
2019-03-31 15:23
Man irgi pasirodė per mažai miltų, įdėjau daugiau. O obuolių turi tiek daug būti? Na žiūrėsim kas gausis. ATSAKYTI
Dalia.Vinkė
2018-09-13 09:07
Labai skanus, pigus ir greitas, ačiū! ATSAKYTI
Zina A.
2018-09-02 15:14
Išbandžiau...labai skanus gavosi. Ačiū už receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital