Greitas obuolių pyragas - vienas skaniausių ragautų!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 366)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 366)
Greitas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Išbandžiau naują obuolių pyrago receptą ir galiu pasakyti, kad jis yra SUPERINIS! Vienas iš skaniausių obuolių pyragų, kuriuos esu kepusi ir ragavusi. Kvapnus, drėgnas, Išbandžiau naują obuolių pyrago receptą ir galiu pasakyti, kad jis yra SUPERINIS! Vienas iš skaniausių obuolių pyragų, kuriuos esu kepusi ir ragavusi. Kvapnus, drėgnas, skonis primena pudingą su obuolių gabaliukais - tikras gardumėlis! Kepiau 23 cm skersmens formoje (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
700 gramų obuolių (jau nuluptų, be sėklų)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
120 gramų cukraus
100 mililitrų pieno
3 šaukštai aliejaus (bekvapio)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilės aromato
Viršui:
75 gramai cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai cukrų, vanilę ir kiaušinius išplakti iki putų. Suberti miltus, kepimo miltelius, druską ir išmaišyti. Supilti pieną ir aliejų, išmaišyti.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
4.
Kol pyragas kepa, pasiruošiame užpilą viršui: sviestą ištirpinti ir truputį atvėsinti, išmašyti su cukrumi ir kiaušiniu. Užpilti ant pyrago. Kepti dar 10 - 12 minučių.
5.
Iškepusį palikti 10 minučių pravėsti formoje, tik tuomet pjaustyti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (68)
Audra
2022-02-19 11:53
Ilgiau reikia kepti, 30 min per mažai, cukraus per daug. ATSAKYTI
Neringa
2022-01-31 18:01
Pritariu, kad tai tobulas obuolių pyragas. Cukraus visuomet dedu mažiau, nei nurodyta. Į užpilą įmaišiau kokoso drožlių. Super. ATSAKYTI
Audronė
2021-12-08 22:49
Labai skanus pyragas. Dedu 1 kg obuolių (supjaustau plonom skiltelėm). ATSAKYTI
Ala
2021-12-22 19:40
500gr.obuoliu sočiai.. ATSAKYTI
Akvile
2021-11-05 17:16
Retai kada rašau atsiliepimus, bet šitas receptas to vertas! Labai skanu ir lengva pagaminti! Nuo šiol kepsiu tik pagal šį receptą ATSAKYTI
Rasa
2021-10-28 22:19
Nenoriu izeisti, bet man nepatiko,daugiau nekepsiu. ATSAKYTI
Vaidė
2021-12-23 11:17
Taip..Nepatiko ir man..valymas gaunasi ir labai saldus.. nors cukraus dejau 5 šaukštus.. ir obuoliai buvo rugštūs ATSAKYTI
Julija
2021-10-10 20:17
Vietoj 120 g cukraus į pačią tešlą dėkite 70 g. Tada pati pyrago tešla gaunasi ne per saldi. Apliejimui cukraus nemažinkite, nes nesigaus užpilas. ATSAKYTI
2021-10-29 19:41
Aš manau viskas priklauso nuo obuolių, jei rūkštūs, tai recepte viskas gerai;) ATSAKYTI
Vaide
2021-12-22 20:04
Obuoliu 0.5kg pakanka ATSAKYTI
Noja
2021-12-23 11:20
Labai saldu.. konkretus valymas..nors obuoliais ruģšti buvo.. ATSAKYTI
Justina
2021-09-14 14:13
Labai skanus,tiem kas nemėgsta sausų biskvitinių pyragų tikrai verta pabandyti.! Ypač patiko traškus viršus, kepsiu dar ne kartą :) ATSAKYTI
Asta
2021-09-07 16:38
Mano mėgstamiausias. Topų topas! ATSAKYTI
Silvestra
2021-08-16 10:48
Jau kepu ziuresiu kas gausis ATSAKYTI
Zoja
2021-08-11 18:31
O jei vietoj obuolių kriaušes dėti? ATSAKYTI
Zoja
2021-08-11 18:30
Kažin jei vietoj obuolių kriaušes dėti? ATSAKYTI
Sonata
2021-03-31 23:51
Aš šiek tiek improvizavau su tuo viršum, pakepinau sausoj keptuvėj migdolų smulkintų ir dėjau juos į sviesto, cukraus, kiaušinio masę, tai tas viršus ir buvo topas, serviravau su ledais, apibarstytais šokolado drožlėm. Dariau Kalėdom, kartosiu Velykom :) P.S. cukraus tešlai labai mažinau. ATSAKYTI
Justina
2021-02-08 21:31
Pats pats pats skaniausias obuoliu pyragas ATSAKYTI
Agne
2021-01-03 19:39
Labai geras! Kepu antrą ir ne paskutinį kartą. Ačiū už receptą ATSAKYTI
Lina
2020-12-19 17:45
Dar nebandžiau,bet kita savaite žadu kepti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital