Drėgnas šokoladinis pyragas be miltų

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Šokoladinis pyragas be miltų
Šokoladinis pyragas be miltų
Šokoladinis pyragas be miltų
Autorius apie receptą: Šis pyragas be miltų, kažkuo primena sūrio pyragą, tik šokoladinį. Juodojo šokolado mėgėjams jis tikrai labai patiks. Ingredientai tik keli, tad juos naudokite geriausios Šis pyragas be miltų, kažkuo primena sūrio pyragą, tik šokoladinį. Juodojo šokolado mėgėjams jis tikrai labai patiks. Ingredientai tik keli, tad juos naudokite geriausios kokybės. Kepiau 18 cm skermens atsegamoje apvalioje formoje. (...daugiau) Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai kiaušinių
140 gramų juodojo šokolado
55 gramai sviesto
40 gramų cukraus
0.5 šaukšto kavos (stiprios)
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkatinkite orkaitę iki 170 C. Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi.
2.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite garų vonelėje, nuolat maišykite, kol turėsite vientisą masę.
3.
Kitame dubenyje išplakite baltymus iki minkštų putų, berkite vieną šaukštą cukraus ir plakite toliau, iki putos išlaikys savo formą.
4.
Atskirai išplakite kiaušinių trynius su likusiu cukrumi, kol tryniai taps šviesūs, tai užtruks kelias minutes. Į tirpinto šokolado masę atsargiai supilkite trynių masę, kavą ir gerai išmaišykite. Dėkite pusę išplaktų baltymų ir atsargiai išmaišykite. Sudėkite likusius baltymus ir maišykite, kol šie pasiskirstys tešloje.
5.
Tešlą supilkite į kepimo formą (naudojau 18 cm skersmens apvalią) ir kepkite apie 20 minučių, kol pyrago viršus sukeps, bet bus dar pakankamai minkštas. Traukite pyragą iš orkaitės ir pilnai atvėsinkite skardoje, o tada ragaukite!
AUTORIUS: Bake In Heels
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Margarita
2018-07-12 17:27
Dangiškas skonis :) ATSAKYTI
GITANA
2018-06-24 20:17
Labai skanus pyragas ATSAKYTI
Evelina
2018-06-22 11:03
Neiškilo :/ ATSAKYTI
Sandra
2018-06-22 13:35
Šio pyrago iškilimas labai priklauso nuo to, ar gerai išplakti baltymai. Bet pyragas ar taip, ar taip nėra iš labai kylančių, jis toks drėgnesnis, sunkus, ypač vėsdamas. ATSAKYTI
Dovilė
2018-06-30 18:28
Evelina, šis pyragas ir neturi labai iškilti. Tiksliau - kepdamas jis iškyla, o po to pamažu sukrenta,bet taip ir turi būti, toks šio pyrago tipas. Jį tiesiog iškepusį atvėsinkite (idealu - atšaldyti šalytuve), o tada atsipjaukite ir suprasite, kad jis kuo puikiausiai pavyko :) ATSAKYTI
To zivile
2018-04-14 21:34
O kiek dejote stevios? ATSAKYTI
Valerija
2017-12-01 13:26
Nuostabaus skonio pyragas ATSAKYTI
nija
2017-11-27 12:50
Nuostabiai skanu :) AČIŪ
ATSAKYTI
Nijolė
2017-11-13 14:46
Kavą reikėtų naudoti tirpią? O gal tiktų kakava? ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2017-11-15 14:42
Šiame recepte naudojama jau paruošta kava (tiesiog iš puodelio:), bet galite naudoti ir šaukštelį tirpios kavos vietoje skystos. O kakava jau kitokį prieskonį duotų, ji labiau susilietų su šokolado skoniu. Beje, šis pyragas bus labai skanus, net jeigu kavos nedėsite ir visai, išbandyta ;) ATSAKYTI
Zivile
2017-11-12 18:52
Nerealus. Isbandziau ir pirstus galima apsilaizyt. Tik vietoj cukraus dejau stevia ATSAKYTI
Audrone
2018-11-06 22:04
Mano mama dar pertepdavo kremu citrininiu! Fantastiskas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis