Grietininis morkų pyragas pagal Ingridą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grietininis morkų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės miltų
2 stiklinės morkų (smulkiai tarkuotų)
1.5 stiklinės cukraus
200 gramų grietinės, 30% riebumo
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių (nubrauktų)
šiek tiek muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morkas smulkiai sutarkuoti (per smulkesnę negu kad burokinė tarka) ir palikti 20 minučių pastovėti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti grietinę, aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir tarkuotu muskatu, ir išmaišyti. Sudėti morkas ir dar kartą permaišyti.
3.
Sudėti tešlą į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 55 minutes (arba iki kol į pyrago vidurį įsmeigus medinį pagaliuką, jį ištrauksite sausą, neapsivėlusį tešla).
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (4)
Egle
2018-10-15 05:55
miltu smulkiai tarkuotu....pataisykite recepta ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2018-10-15 11:10
Labai dėkui Jums už pastabą, klaidelę skubiai pataisėme :-) ATSAKYTI
Milda
2018-10-15 14:03
Na, kad nepataisete. Miltai tebera tarkuoti... ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2018-10-15 17:45
Šiek tiek užtrunka, kol mums atnaujinus, pakeitimai atsinaujina puslapyje, tad ne iškart pasimato korekcijos. Dabar jau tikrai viskas atsinauję :-) Dėkui, kad mums padeda palaikyti svetainę gražią ir tvarkingą! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital