Trupininis pyragas su uogiene - greitas ir labai skanus

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 149)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 149)
Trupininis pyragas su uogiene
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka gaminti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka gaminti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Ona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
450 gramų miltų
200 gramų sviesto (šalto)
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
1 vienetas kiaušinių (didelio)
2 šaukštai grietinės (ar graikiško jogurto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
Įdarui:
600 gramų uogienės (mėgstamos, tirštos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus persijoti su kepimo milteliais, berti cukrų ir vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinį ir sudėti gabalėliais pjaustytą šaltą (būtinai!) sviestą ir grietinę. Visą mišinį trinti pirštais, kol susiformuos stambūs trupiniai.
2.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, suberti du trečdalius tešlos, paspaudžiant delnais suformuoti pagrindą ir bortelius. Ant viršaus paskirstyti uogienę. Viršų pabarstyti likusiais tešlos trupiniais.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Iškepusį bent 30 - 40 minučių atvėsinti kambario temperatūroje. Pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Ona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (46)
Noriu trupinių
2024-04-09 11:03
Man neišeina trupiniai pagal šį receptą nors darau viską kaip parašyta, ir ne pirmą kartą darau. Rezultatas visada tas pats, kočiojama tešla. Iškloju skardą vienu tešlos iškočiotu lapu, dedu uogienės, iš likusios tešlos iškočioju ir išpjaustau juosteles, atrodo net puošniau nei trupiniai.
Bet vis gi klausimas, kodėl neišeina tie trupiniai? ATSAKYTI
Kristina
2024-04-10 23:35
Debit paskutine teslos dali "pailseti" saldytuve kokiai valandai, paskui su burokine tarka puikiai tarkuojasi ATSAKYTI
Klausimėlis
2024-03-20 17:56
Turiu uogienės bet ne tirštos, kaip ją sutirštinti gal kas žinot? ATSAKYTI
Agnė
2024-03-21 16:43
Galite pavirti su šaukštu kukurūzų ar bulvių krakmolo ir turėtų sutirštėti. ATSAKYTI
Jolanta K.
2024-03-03 20:15
Puikus ir paprastas receptas. Kepiau su abrikosų ir persikų uogiene. Tešlą truputį atšaldžiau, nes lengviau tarkuot. Trapus ir skanus pyragas, kai norisi kažko naminio ir greit. O jau tas kvapas iš orkaitės, mmmm. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
DJ
2024-01-18 20:54
Pasianudojau patarimu ir 1/3 tešlos pašaldžiau kameroje ir užtarkavau... pabarsčiau kokoso drožlėm ir kepiau .....mmmmmm....
Dabar tik eksperementuoju kaitaliodamas uogienes, skanu kiekviena karta , Suuuperrr, Ačiū ATSAKYTI
Inga
2024-01-15 13:09
Darau antra karta ,gavosi labai skanus,patiko ir vaikams dariau su aviečių uogienę ATSAKYTI
Titas
2023-12-10 17:39
Labai ilgas maistas dar.

Neskanus ir negražus.

Jūs meluojate tas kas per nuotrauka.

Nesiulau. ATSAKYTI
Tatjana
2023-11-04 09:58
Tobulas pyragas! Pavyko iš pirmo karto, pagaliau turiu savo skaniausio trupininio pyrago receptą. Ačiū Jums, Ona. ATSAKYTI
Violeta
2024-05-04 17:34
Tikrai puikus,, einu vel gaminti ATSAKYTI
Karina
2023-08-30 20:25
Pyragas nuostabiai skanus, kepu po du kartus iš eilės, nes skarda ištuštėja akimirksniu! Naudojau juodųjų serbentų uogienę. Pirmą sluoksnį pakepu atskirai kol vos vos švelniai pagelsta. Tiesa, trupiniai ne visada pavyksta gerai, būna labiau kaip tešla, bet tada ją tiesiog sugnaibau gabaliukais. Rezultate skonis išlieka nuostabus. Ačiū už puikų receptą! ATSAKYTI
Rolandas Cukrinis Kareivėlis
2023-08-18 17:20
Aišku, kad liuks. Tik aš šaldau tešlą, o paskui tarkuoju. Super puper. ATSAKYTI
Inga
2023-05-20 09:05
Labai skanus. Kepiau ir dar kepsiu ne karta. Taciau siai dienai netueiu pakankamai uogienes tad.. . O jeigu bananu deti ar kas gausis? ATSAKYTI
Laima
2023-05-24 14:30
Žinoma, galima pabandyti. :) ATSAKYTI
Pyragelis
2023-11-11 17:44
Visada darau su šviežiomis uogomis ar tarkuotais obuoliais (dar ir sveikiau) jeigu neturiu naminės uogienės. Sutrinu mėlynes ir į pyragą- labai gardu ! ATSAKYTI
Asra
2023-03-26 16:25
Šiandien kepiau ATSAKYTI
Ilona
2022-12-03 16:33
Pritariu moterims, labai skanus pyragas. Kepiau ne kartą .
Labiausiai man patiko su obuolienę ATSAKYTI
Edita
2022-11-26 17:35
Puikus receptas, ačiū! Tikrai nesudėtingas procesas, viskas pavyko puikiai. Dariau su mėlynių uogiene, tik dėjau mažiau nei nurodyta recepte. Kadangi mėgstu trupininius pyragus, bet nemėgstu tarkuoti tešlos, šis receptas idealus, trupiniai gavosi tobuli. ATSAKYTI
Loreta
2022-07-30 09:52
Išsikepiau vakar. Trupiniai gavosi neįtin vykę, bet, galvoju, kažkaip suvalgtsim....O rezultate - nuostabus pyragas. Ir greitas, ir skanus - retas derinys. Bandysiu su spelta miltais ir mažiau cukraus. Dėkinga! ATSAKYTI
Jurga
2022-07-15 16:38
Greita,lengva,skanu. Kepu pagal šį receptą nuolat. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital