Trupiniuotis su uogiene - greitas ir labai skanus

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Trupininis pyragas su uogiene
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka ruošti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka ruošti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Ona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
450 gramų miltų
200 gramų sviesto
150 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių (didelio)
2 šaukštai grietinės (ar graikiško jogurto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
Įdarui:
600 gramų uogienės (mėgstamos, tirštos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus persijoti su kepimo milteliais, berti cukrų ir vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinį ir sudėti gabalėliais pjaustytą sviestą, grietinę. Visą mišinį trinti pirštais, kol susiformuos stambūs trupiniai.
2.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, suberti du trečdalius tešlos, paspaudžiant delnais suformuoti pagrindą ir bortelius. Ant viršaus paskirstyti uogienę. Viršų pabarstyti likusiais tešlos trupiniais.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Iškepusį bent 30 - 40 minučių atvėsinti kambario temperatūroje. Pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Ona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Ausra
2020-05-23 12:55
O as dedu obuoliu koses ir varskes sluoksni. Nieko atskirai neapkepu viska dedu kartu. Gaunasi super pyragas ATSAKYTI
Onute
2020-01-18 12:41
pyragas labai skanus, tirpsta burnoje ATSAKYTI
Eglekucinskiene
2018-02-25 12:06
Aš kai padarau pagrindą, dedu į orkaitę ir apkepu, o tada ištraukiu ir dedu uogienę (geriausia - juodi serbentai) ir viršų užtrupinus kepu kol pagelsta ATSAKYTI
Emilija
2018-02-25 19:04
Geras patarimas, aš taip irgi darau, kai uogienė skystesnė. Bet kai uogienė tiršta (pvz. obuolių ar spanguolių džemas), tada dedu viską iškart :) ATSAKYTI
Judita
2018-03-18 14:23
Kaip fainai pataret - apkepti viena sluoksni, taip snd ir padarysiu, o uogiene desiu sermuksniu su antaniniais obuoliais. Tikiuosi, pavyks ATSAKYTI
Muse
2018-04-11 11:20
As ir taip darau ATSAKYTI
Zofija
2018-02-24 21:54
Aš darau per puse su juodųjų serbentų uogiene ir antaninių obuolių tiršta koše . Pabandykit, tikrai patiks. ATSAKYTI
Loreta
2018-02-22 21:06
Mano mėgstamiausias pyragas, daru su vyšnių uogiene ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital