Trupininis pyragas su uogiene - greitas ir labai skanus

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Trupininis pyragas su uogiene
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka gaminti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Labai skanus ir nesudėtingai paruošiamas trupininis pyragas su uogiene. Tinka gaminti su pačia įvairiausia - vyšnių, aviečių, serbentų ar kitokia. Ona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
450 gramų miltų
200 gramų sviesto (šalto)
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
1 vienetas kiaušinių (didelio)
2 šaukštai grietinės (ar graikiško jogurto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
Įdarui:
600 gramų uogienės (mėgstamos, tirštos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus persijoti su kepimo milteliais, berti cukrų ir vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinį ir sudėti gabalėliais pjaustytą šaltą (būtinai!) sviestą ir grietinę. Visą mišinį trinti pirštais, kol susiformuos stambūs trupiniai.
2.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, suberti du trečdalius tešlos, paspaudžiant delnais suformuoti pagrindą ir bortelius. Ant viršaus paskirstyti uogienę. Viršų pabarstyti likusiais tešlos trupiniais.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Iškepusį bent 30 - 40 minučių atvėsinti kambario temperatūroje. Pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Ona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (29)
Ilona
2022-12-03 16:33
Pritariu moterims, labai skanus pyragas. Kepiau ne kartą .
Labiausiai man patiko su obuolienę ATSAKYTI
Edita
2022-11-26 17:35
Puikus receptas, ačiū! Tikrai nesudėtingas procesas, viskas pavyko puikiai. Dariau su mėlynių uogiene, tik dėjau mažiau nei nurodyta recepte. Kadangi mėgstu trupininius pyragus, bet nemėgstu tarkuoti tešlos, šis receptas idealus, trupiniai gavosi tobuli. ATSAKYTI
Loreta
2022-07-30 09:52
Išsikepiau vakar. Trupiniai gavosi neįtin vykę, bet, galvoju, kažkaip suvalgtsim....O rezultate - nuostabus pyragas. Ir greitas, ir skanus - retas derinys. Bandysiu su spelta miltais ir mažiau cukraus. Dėkinga! ATSAKYTI
Jurga
2022-07-15 16:38
Greita,lengva,skanu. Kepu pagal šį receptą nuolat. ATSAKYTI
Ingrida
2022-07-07 11:35
Labai geras receptas ,man viskas gerai gavosi ,seimai labai patiko ! Butinai kartosiu ATSAKYTI
Jurga
2022-05-30 20:07
Sveiki, kokio dydžio skardai šis receptas? Tai, kuri per visą orkaitės plotį būna? ATSAKYTI
Ieva
2022-05-31 10:16
Taip, standartinei orkaitės skardai. ATSAKYTI
Ina
2022-04-11 22:35
Aš tai viena dali idedu i sakdytuva o kita i kamera ir palaikau tada ta is saldytuvo padarau paploti su borteliais o kita is kameros tarkuoju per burokine tarka su trupuciu papildomu mitu ATSAKYTI
Kristina
2022-01-28 15:05
Labai skanus, tik gavosi ne trupiniai, o tešla. Dadejau dar bent 3 kartus miltų ir dariau trupinius. Gaminau su vyšnių uogiene, į ją dejau krakmolo, gavosi tirštas įdaras ATSAKYTI
Diana
2022-01-30 18:18
Panašu, kad sviestas buvo per šiltas, tad ištirpo trinant tarp pirštų, todėl ir reikėjo daugiau miltų. Trupininiams pyragams visada naudokite šaltą, ką tik iš šaldytuvo išimtą sviestą :-) ATSAKYTI
Dalia
2021-10-07 15:25
1/3 tešlos įdėkite į šaldiklį kad sustingtu ir tada uztarkuokit ant viršaus bus kaip trupinukai ATSAKYTI
Regina
2021-04-20 10:45
Labai skanus ir puikiai viskas pasigamina, kepiau jau ne kartą su juodųjų serbentų uogiene. ATSAKYTI
ausra
2021-03-19 11:44
Jei uogiene skystoka reikia i uogiene iberti trupiniu,kokius naudojam paniravimui,ar siaip pasimalam su blenderiu sudziuvusio batono.Galima ideti a.sauksteli krakmolo. ATSAKYTI
Egita
2021-02-17 12:20
Aš padariau neteisingai. Matyt kažko per daug ar per mažai įdėjau... Tai manau reikėtų įdėti ir pataisymo receptą ;) Man gavosi ne trupiniai, o tešla. ATSAKYTI
Gintas
2021-02-27 21:27
Man taip pat gavos tesla.... ATSAKYTI
Daiva
2021-03-20 08:45
Man ir tešla gavos ATSAKYTI
Miglė
2021-01-30 15:31
Per saldi tešla. Kitą kartą tikrai tiek cukraus nedėsiu. Kaip sviestinei tešlai labai druskos poskonio trūksta. Biški įbėriau, bet, matyt, šitoks cukraus kiekis viršijo viską :D
O šiaip visos kitos proporcijos yra geros :) ATSAKYTI
Ema
2021-01-07 21:40
Man labai patinka šis tešlos receptas. Tešla tirpsta burnoje ir jos kiekis pakankamas gan dideliam pyragui.
Tešlos receptą naudoju kepdama trupininį pyragą su obuoliais. ATSAKYTI
Justina
2022-05-11 01:09
Kaip dedate obuolius,natūralius tarkuotus ar uogienė? ATSAKYTI
Ema
2022-12-06 22:55
Naturalius. Aš naudoju 5-6 vnt. Supjaustykite norimo dydžio kubeliais (man iškepa ir gana didoki), idedu cukraus, cinamono, viską išmaišau ir palieku pastovėti kol gaminu tešlą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital