Makaronai įdomiau - 43 puikūs receptai!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2024-02-27
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Makaronų receptai
@Shutterstock

Makaronai, neabejotinai, puikus ingredientas, kai nėra laiko ilgai suktis virtuvėje, o taip norisi kažko jaukaus ir skanaus! Makaronai dažnai išgelbėja ir tuomet, kai nespėjame užsukti į parduotuvę, juk jie slepiasi dažno spintelėje. Ypač šiuo mums visiems jautriu laikotarpiu, kai labai svarbu, kuo rečiau lankytis parduotuvėse, turgeliuose ir kitose viešose vietose, esant galimybei, apsipirkti nuotoliniu būdu. Prie visų patiekalų stenigiamės pateikti ir kuo daugiau alternatyvų, kuo galima pakeisti ingredientus, kurių neturite namuose.

 

Jei mėgstate makaronus taip pat labai, kaip ir mes, siūlome pasinerti į atradimų ir improvizacijų sūkurį ir rinktis net iš 43 puikių LaMaistas.lt ir projekto SkoniuBlogas.LaMaistas.lt dalyvių makaronų receptų!

 

Taip paruošti makaronai man yra patys skaniausi - visiška tobulai tarpusavyje derančių skonių fiesta. Pagaminti užtruksite tik keliois minutėmis ilgiau negu įprastus makaronus, bet to rezultatas - restorano vertas patiekalas garuos ant pietų ar vakarienės stalo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Puiki idėja pietums ar vakarienei - skanutėliai makaronai kreminiame grietinėlės padaže! Pagardinti spalvingais žirneliais! Beje, žirneliai puikiai tinka ir šaldyti, o jei neturite, galima keisti ir šaldytomis šparaginėmis pupelėmis ar brokoliais, jie čia puikiai derės.

Receptą rasite čia.

Tai labai skanus ir vienas greičiausių įdarytų makaronų ala Cannelloni receptų, kurį priskirtume receptų gelbėtojų kategorijai. Jam naudojamamas pirktinis pomidorų padažas, tad tereikia pakepinti mėsą ir prikimšti makaronus. Jei labai skubate, galite makaronus kimšti ir neapkepinta malta mėsa - jis tikrai iškeps per laiką orkaitėje, visgi su apkepinta mums daug skaniau.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Jei citrinos ir makaronų derinys jums skamba neįprastai, pažadame, taip bus tik iki pirmo šių itin kremiškų makaronų kąsnio. Jų skonio ypatingumas - būtent švelni citrinos nata, kurią Bešamelio tipo padažui suteikia žievelė ir truputis sulčių. Valgantys tikriausiai net nesupras, kas duoda padažui to gurmaniškumo, bet mėgausis kiekvienu kąsneliu. Beje, jei grietinėlės po ranka neturite, ją galite keisti pienu. Tokiu atveju padažui sviesto naudokite šiek tiek daugiau (idealu, dvigubai daugiau). Jei norite spalvingiau, papildomai į makaronus tinka įmaišyti žaliųjų žirnelių, špinatų, brokolių ar kitų švelnaus skonio daržovių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Ruošiant patiekalus šie makaronai kiek primena apvaliagrūdžius ryžius, skirtus paruošti risotto, tik išverda dar greičiau. Receptų su šiais makaroniukais yra be galo daug, tačiau šis be konkurencijos tapo vienu iš mūsų mėgiamiausių. Patiekalas pavyksta tobulai kreminis, sodraus ir puikiai subalansuoto skonio, tiesiog viskuo puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Šiuo puikaus skonio apkepu gardžiuotis galite ne tik karštu, bet ir atvėsusiu. Apkepui nereikia jokių įmantrių ingredientų, bet jis pavyksta be galo skanus. Papildomai galite gardinti pievagrybiais, morkomis, paprikomis ar kitomis daržovėmis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Greitos ir ypatingai skanios salotos, kurias papildomai padaryti dar gardesnėmis galima įdėjus smulkintos paprikos - ji čia irgi labai tinka, bet jei nemėgstate, ji tikrai nebūtina. Skanu ne tik su tunu, bet ir... šprotais!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Fettuccine Alfredo yra itališka legenda ir jiems paruošti pakanka vos trijų ingredientų - makaronų (originaliai fettuccine, bet tinka ir spagečiai ar kiti mėgiami), daug sviesto ir daug kietojo sūrio. Ir jokios grietinėlės, kaip tikriausiai rasite daugelyje amerikietiškų receptų. Tikrai. Būtent toks genialiai paprastas ir genialiai skanus Fettuccine Alfredo receptas gimė Romoje 1914 m. Alfredui Di Lelio (dar vadintam fettuccine karaliumi) priklausančiame restorane Via della Scrofa.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Be galo gardi, aromatinga ir soti sriuba. Beje, jei norite vegetariško varianto, vištieną keiskite papildomomis daržovėmis, pavyzdžiui įdėkite brokolį ar pievagrybių.

Receptą rasite čia.

Makaronų rageliai skęstantys super kremiškame sūrio padaže - taip, tai garsusis sotusis Mac n Cheese, JAV tapęs kone nacionaliniu patiekalu ir beveik kiekvieno amerikiečio vaikystės nostalgija panašia kaip mums kugelis. Esame išbandę daug įvairių šio patiekalo variacijų ir šįkart su jumis dalinamės savo mėgstamiausiu receptu. Šis Mac n Cheese be galo kremiškas, sūriškas, tobulai skanus karštas, bet gardus ir pašildytas. Daug žodžių čia nereikia - paragavę įsitikinsite patys, koks šis makaronų ir sūrio apkepas yra puikus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tai vienas iš tų patiekalų, kuriuos galima valgyti bet kuriuo metų laiku ir mėgautis kiekvienu kąsneliu. Ši sriuba ne tik skani, bet ir lengvai, greitai paruošiama, tad puikiai tinka skubanti, tačiau vis tiek norint pasigardžiuoti naminiu maistu. Prieš patiekiant labai skanu pabarstyti šviežiais bazilikais ar kitais mėgiamais žalumynais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Makaronai su kreminiu, švelniu ir labai skaniu lašišos padažu. Šiam patiekalui puikiai tiks ir sūdyta ar šaltai rūkyta lašiša, kitokia mėgstama rūkyta žuvis, pvz., skumbrė, tik tuomet papildomai nedėkite druskos. Gardiname turimais žalumynais, bet labai skaniu ir be jų. Gardu ruošti su įvairiausių formų makaronais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šis apkepas labai skanus, sušildantis ir greitai paruošiamas. Mėsos kukuliukai apkepami orkaitėje, tad nereikia kaisti keptuvės ir visas gaminimo procesas be galo paprastas. Prieskoniais ir pagardinimais drąsiai improvizuokite savo nuožiūra, pvz. į apkepą galima įmaišyti pakepintų saldžiųjų paprikų, morkų, brokolių ar kitų mėgiamų daržovių. Sūris irgi tiks bet koks jūsų mėgiamas/turimas, svarbu jog būtų gerai besilydantis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Šie kremiški makaronai - tiesiog svajonių išsipildymas visiems makaronų mėgėjams. Keptų vyšninių pomidoriukų ir lengvai salstelėjusio rikotos sūrio derinys yra klasika, bet jei rikotos neturite po ranka, galite ją keisti kreminiu sūriu ar tiesiog tepamu varškės sūreliu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Taip paruošti makaronai yra modernesnė itališka klasika, dar žinomi Pasta alla puttanesca con tonno vardu. Šiame recepte jie gaminami su tunu, bet tuną galite keisti mažomis krevetėmis ar keletu ančiuvių ar tiesiog gaminti vegetarišką versiją be jo. Jei norite švelnesnio pomidorų skonio, galite pomidorų kiekį mažinti perpus ir/ar papildomai padažui drauge su svogūnu apkepinti smulkintą saldžiąją papriką, saliero lapkotį ar kitų daržovių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šie socialiniame tinkle “TIK TOK” išgarsėję makaronai tapo pastarųjų mėnesių interneto legenda. Ir ne be reikalo - paruošti labai paprasta, skoniai puikiai dera, o ingredientai visiškai nesudėtingi. Originaliame recepte makaronai gardinami šviežiais bazilikais, tačiau žiemos sezonu jų kokybiškų rasti tikrai sudėtinga, tad mes gardinome mėtomis ir jos čia be galo tiko. Tikrai taip, šie makaronai ir mums buvo skonio bei paruošimo lengvumo atradimas, tad su entuziazmu prisidedame prie jų populiarumo viruso!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Tradicinis itališkos lazanijos receptas, kuris nudžiugins net tuos, kurie retai sukasi virtuvėje, nes nes receptas labai detalus. Lazanijos paruošimas užtruks, tačiau rezultatas išties puikus! Klasikinė lazanija ruošiama su jautiena, bet tinka ir kitokia malta mėsa.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šis „Cannelloni“ receptas yra labai atviras įvairioms interpretacijoms - tiek įdarą, tiek ir padažą galite papildyti įvairiomis daržovėmis. Makaronus su mėsa taip pat galite užkepti Bešamelio ar kituose padažuose, kurių aprašymus rasite prie kitų „Cannelloni“ receptų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Drunken Noodles - tai vienas populiariausių tailandietiškų patiekalų. Patiekalo pagrindą sudaro ryžių makaronai, baltymai (dažniausiai vištiena), daržovės bei aštriai sūrus padažas. Nesuklyskite manydami, kad šio tailandietiško patiekalo pavadinimas reiškia, kad jis gaminamas su alkoholiu. Sklando legendos, kad šis pavadinimas kilo dėl to, kad Tailande populiaru šiuos aštrius makaronus užsigerti šaltu alumi. Neišsigąskite aštrumo - jei jo nemėgstate, galite tiesiog nedėti aitriųjų paprikų, ir be jų makaronai alsuoja autentiškais Tailando skoniais. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Šis makaronų ir tuno apkepas yra pats skaniausias ir kremiškiausias iš visų mūsų ragautų, o ingredientai visiškai paprastučiai. Apkepui pagardinti mes dažniausiai renkamės konservuotus kukūrūzus ir saldžiąją papriką, bet drasiai galite naudoti ir kitas savo mėgiamas daržoves.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Ar kada esate ruošę įdarytus makaronus? Šį kartą siūlome įdaryti makaronų kriaukles - procesas greitas ir nesudėtingas, o rezultaltas - labai gardus! Įdarui galima rinktis mėgstamą maltą mėsą ar paukštieną.

Receptą rasite čia.

Kai norisi prie valgomojo stalo sukviesti tiek didelius, tiek mažus, ir kad visų akys vienodai žibėtų, - makaronai visada yra gera mintis. Galima juos ruošti šimtais skirtingų būdų, vienas iš jų – įmaišyti į apkepą su pomidorais, špinatais ir daug sūrio. Pastarojo čia yra net trijų rūšių: rikotos, mocarelos ir kietojo. Rikotą, jei norite, galite pakeisti varške, tačiau mocarela ir kietasis sūriai lai būna nepakeičiami. Mocarela apkepui suteikia malonaus tąsumo, o kietasis sūris (rinkitės mėgstamiausią!) – malonaus pikantiškumo. Tai sotus apkepas, puikiai tiksiantis šeimos pietums ar vakarienei. Nors skaniausia jį valgyti, žinoma, šviežią, net ir pašildytas (orkaitėje, uždengtame inde) dėl gausaus padažo kiekio išlieka skanus.

Receptą rasite čia.

Klasikinis itališkas makaronų patiekalas su alyvuogėmis, ančiuviais ir kitais italų virtuvės atributais. Pagaminti užtruksite visai nedaug, o vakarieniaudami jausitės kaip jaukiame itališkame restorane. Išbandę  šį receptą, jau įtraukėme jį prie savo mėgstamiausių!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Alina, Apie viską

Labai lengvai pagaminamas ir be galo skanus. Galima kepti jį vienoje didelėje apkepo formoje arba išskirstyti į atskiras užkepėlių formeles, tada dar šventiškiau! Makaronus galima rinktis tokius, kokius turite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Patiekalas, kurį ne tik paruošite labai greitai, bet ir labai skaniai suvalgysite, nes skonis puikus, o sūris suteiks nuostabią kreminę natą. Labai skanus, sotus ir žavus patiekalas, kuriam sunku atsispirti, o jei norite, vietoje mėsos galite įdėti daugiau mėgstamų daržovių!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shuttestock

Gardžią lazaniją namuose paruošti visai nesudėtinga, ypač pagal puikų receptą! Šiame recepte ingredientų kiekiai skirti 2 - 3 porcijoms, todėl, jei norite paruošti daugiau lazanijos, atitinkamai didinkite ingredientų keikį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Greitai paruošiami pietūs ar vakarienė - makaronai su puikiu daržovių padažu. Ruošiama be mėsos, todėl tiks vegetarams ar tiesiog norintiems paįvairinti savo mitybą! Rinkitės ne tik recepte siūlomas, bet ir kitokias mėgstamas ir turimas daržoves.

Receptą rasite čia.

Makaronai su steiko juostelėmis ir pomidorais - sotus ir gardus būdas, kaip paruošti puikią vaakrienę ar sočius pietums šeimynai. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Feel the beef

Makaronus tikriausiai mėgsta daugelis, be to, jie neabejotinai puikus pagrindas greitai vakarienei! Makaronai su krevetėmis - klasikinis derinys, o kur dar traškūs žalieji žirneliai ir kreminis grietinėlės padažas, beje, jei turite, vietoje grietinėlės tiks ir kreminis sūrelis. Skanumėlis!

Receptą rasite čia.

Spagečius Carbonara sutiksite kiekviename itališko maisto restorane. Tačiau ne tik restoranuose, bet ir namuose pagaminti jie fantastiški. Ir tikrai taip, autentiškiems itališkiems Carbonara grietinėlė nėra naudojama, tad nenustebkite jos neradę recepte. Padažo kiekis ir tirštumas reguliuojamas spagečių virimo skysčio kiekiu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Jei mėgstate makaronus, tačiau norite jų gaivesnių, bet tokių pat skanių ir sočių, šie havajietiški makaronai tikrai patiks. Su ananasais, kurie suteikia gaivumo ir puikiai dera su likusiais ingredientais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shuttertsock

Galite naudoti mėgstamiausias pupeles, dėti net ir daugiau moliūgo bei mėgstamos dešros ar dešrelių. Čilietišką troškinį taip pat galima gaminti vegetariškai – tiesiog nedėkite dešrelių. Gaminant vegetarišką troškinio versiją papildomai tinka pakepinti susmulkintą pomidorą kartu su svogūnu ir česnaku, kad pridėtų papildomo skonio.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Tai taip pat klasikinis itališkų cannelloni receptas. Taip paruošti makaronai bus kremiški, sultingi, tiesiog sutirpstantys burnoje. Beje, rikotos (arba varškės) įdaras puikiai draugauja ne tik su Bešamelio, bet ir su pomidoru padažu, tad drąsiai improvizuokite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Mano patys mėgstamiausi makaronai. Pavyksta labai skanūs, kremiški. Puikus patiekalas sotiems pietums ar vakarienei. Jei norite, prieš patiekiant galite paberti mėgstamus žalumynus, bus ne tik skanu, bet ir puošnu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Norintiems išbandyti naujus patiekalus savo namų virtuvėje, šis - puiki idėja. Skanūs, kreminiai, sodraus švelnaus skonio makaronai, o nežinant net nebūtų įmanoma pasakyti, kad jie veganiški. Recepte naudojamos maistinės mielės, bet galima užtriktinti, kad net ir be jų skonis bus puikus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Užkepti spagečiai (tinka ir kitokie makaronai) su cukinija, tai ypatingas skonių derinys, kuris tikrai sužavės. Paruošiami ypatingai greitai ir paprastai, tad puikus pasirinkimas greitiems pietums. Beje, šiuo receptu galite naudotis ir tiesiog kaip idėja - gardūs užkepti makaronai su daržovėmis, o jas rinkitės pagal savo šaldytuvo turinį. Beje, grietinėlę recepte galite drąsiai keisti grietine.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Nuostabi lazanija be mėsos, bet su varške! Receptas kvieste kviečia improvizuoti - galite kepti su špinatais ar vietoje jų naudoti kelias saujas tarkuotų ir nusunktų cukinijų - jos čia taip pat labai dera, lazanija būna minkštutėlė ir sultinga. Skanaus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Labai skanus ir taupus makaronų apkepas su varške. Tiekti labai tinka su jogurtu, uogiene ar šaldytomis trintomis uogomis. Apkepas skanus ir šiltas, ir atvėsęs.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Paprastai, greitai ir lengvai vakarienei. Patiekalui tinka naudoti ne tik vištiena, bet ir kalakutiena, rūkyto kumpio gabaliukai, o vietoje brokolių galite naudoti šaldytus žirnelius ar kitas mėgiamas daržoves.

Receptą rasite čia.

Lengvai pagaminamas azijietiškų natų wok patiekalas, kuriam nebūtina net wok keptuvė. Tiek daržoves, tiek mėsą jam galite rinktis pačią įvairiausią, pagal tai, ką mėgstate ar turite po ranka.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Be galo kremiška ir minkštutė - ši lazanija mums yra viena skaniausių ragautų ir turbūt pati gardžiausia kada nors ragauta lazanija su paukštiena. Valgant atrodo neįtikėtina, jog tokie nesudėtingi ingredientai gali susijungti į šį tobulą skonį. Taip, šiaip lazanijai (kaip ir daugumai jos lazaniškų pusserių) pagaminti laiko skirti reikės, ji tikrai nebus “pusvalandžio vakarienė”. Bet galime pažadėti, kad tai bus viena tų puikiųjų vakarienių, kurios minimos dar gerokai po to, kai dingsta paskutinis gabalėlis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ramen sriuba patiekiama dideliame dubenyje su makaronais, tradiciškai - labai plonais kvietiniais, nors šiais laikais galima rasti ir beglitimių ramen skirtų makaronų. Ramen išskirtiniai bruožai yra ryškaus skonio sultinys (dažniausiai gaminamas iš mėsos arba paukštienos, kartais žuvies ar jūros gėrybių, yra ir augalinės kilmės variacijų)  ir gausybės ingredientų, tarp kurių dažniausiai būna soti mėsa (kiauliena, jautiena) arba paukštiena.

Receptą rasite čia.

Tai labai greitos salotos, kurias galima paruošti iš to, ką rasite šaldytuve. Puikiai tiks net vakarykščiai makaronai. Jei neturite kumpelio, galbūt turite rūkytos dešros? Fermentinį sūrį galima pakeisti mocarelos ar kitokiu. Jei neturite svogūnų laiškų, juos galima pakeisti paprastu (švelnesniam skoniui - rausvuoju) svogūnu, žalumynais. Jei norite, galite dėti šviežio agurko ar pomidoro. Jei tokiuose patiekaluose nemėgstate anansų, juos galite pakeisti konservuotais kukurūzais ar visai nedėti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai sotūs, kupini švelnaus kreminio skonio ir tokie nuostabūs,kad norėsis dar ir dar! Paprasta paruošti, virtuvėje ilgai sukiotis neprireiks, o namiškiai liks patenkinti puikia vakariene.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Karina, Prie puodų

Puikus, skanus patiekalas pietums ar vakarienei be mėsos - makaronų kriauklės su varškė, špinatais ir sūriu yra gana sotus patiekalas, todėl turėtų patikti visai šeimai. Kartu tinka patiekti šviežių daržovių salotų.

Receptą rasite čia.

Greita ir pikantiška makaronų mišrainė. Ypač skani ji su rūkyta vištiena, bet labai skani bus ir su virta ar kepta, o galima pakeisti ir rūkytu liežuviu ar kiaulienos kumpeliu. Skanaus!

Receptą rasite čia.

Puiki makaronų užkepėlė patiks tiems, kas mėgsta tuną, makaronus ir užkepėles. Papildomai galima dėti kitų mėgstamų smulkintų daržovių, pvz., cukinijų, paprikos, morkų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Visas patiekalo gaminimas vyksta viename puode. Argi ne šaunu? Ir ingredientų šiems makaronams pagaminti prireiks pačių paprasčiausių. Vištiena, konservuoti pomidorai, sūris ir makaronai, tiesiog negali būti neskanu!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Labai paprasta ir skani sriuba. Paruošiama nesudėtingai, jokių įmantrybių, o gardus kiekvienas šaukštas sriubos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Gardi ir net šiek tiek gurmaniška užkepėlė ypatingai vakarienei. Receptas visai nesudėtingas ir ypač patiks greitų ir paprastų patiekalų mėgėjams. Beje, skanu ne tik su krevetėmis, bet ir rūkyta žuvimi.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Sriubas ruošti vienas malonumas, o ir improvizuoti visada galite pagal tai, ką labiausiai mėgstate.

Receptą rasite čia.

Salotos su tunu - įprastas patiekalas. Bet pagaminti šiltą patiekalą yra kur kas įdomiau. Šis receptas neabejotinai patiks tiems, kurie mėgsta tuną - paprasta, greita ir skanu! Jei norite dar pikantiškiau, vietoje tuno galite naudoti šprotus.

Receptą rasite čia.

Jei liko virtų makaronų, šaldytuve slepiasi truputis faršo, kampelis sūrio ir keli pievagrybiai - dėl pietų meniu galite nebesirūpinti. Šiam apkepui tiks ir sraigteliai, ir vamzdeliai, ir kitokiu formų makaronai, net spagečiai!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Neringa

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
Alvyda
2020-03-25 12:25
O man skanus is vaikystes laiku toks patiekalas: isvirti makaronai, atskirai isvirta ir sumalta mesa, pakepinti svogunu ir viska sumaisyti. ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2020-03-25 13:01
Dėkojame už puikią idėja! Greitai paruošiama ir skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital