Veganiškas Mac n Cheese

AUTORIUS:
Gintautė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Veganiškas Mac n Cheese
Veganiškas Mac n Cheese
Veganiškas Mac n Cheese
Veganiškas Mac n Cheese
Veganiškas Mac n Cheese
Autorius apie receptą: Norintiems išbandyti naujus patiekalus savo namų virtuvėje, šis - puiki idėja. Skanūs, kreminiai, sodraus švelnaus skonio makaronai, o nežinant net nebūtų įmanoma Norintiems išbandyti naujus patiekalus savo namų virtuvėje, šis - puiki idėja. Skanūs, kreminiai, sodraus švelnaus skonio makaronai, o nežinant net nebūtų įmanoma pasakyti, kad jie veganiški. (...daugiau) Gintautė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis makaronų (apie 500 g)
200 mililitrų avižų pieno (ar kito augalinio pieno)
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 vienetas bulvių (nedidelės)
50 gramų anakardžių riešutų
2 šaukštai veganiškas sviestas (nebūtina)
2 šaukštai maistinių mielių
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas sojos padažo (arba tamari)
1 šaukštelis obuolių acto
2 šaukšteliai česnako miltelių
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/3 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
1/3 šaukštelio maltos ciberžolės
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
pagal skonį parmezano sūrio (augalinio, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Anakardžius užpilti verdančiu vandeniu ir palikti pastovėti 15-20 min, kad suminkštėtų. Nusunkti.
2.
Bulvę su morka nulupti ir išvirti. Išvirus dėti į trintuvą su visais kitais ingredientais (išskyrus makaronus ir augalinį sviestą). Sutrinti iki vientisos masės.
3.
Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakelio.
4.
Puode ištirpinti veganišką sviestą. Dėti makaronus, ant jų pilti padažą, įmaišyti veganiško parmezano (nebūtina) ir viską pakaitinti iki sušils.
5.
Patiekiant galima užberti svogūnų laiškų ir dar šiek tiek augalinio parmezano.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Gintautė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital