Kremiški makaronai su sūriu ir dešrelėmis

AUTORIUS:
Kamila
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kremiški makaronai su sūriu ir dešrelėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Mano patys mėgstamiausi makaronai. Pavyksta labai skanūs, kremiški. Puikus patiekalas sotiems pietums ar vakarienei. Jei norite, prieš patiekiant galite paberti mėgstamus Mano patys mėgstamiausi makaronai. Pavyksta labai skanūs, kremiški. Puikus patiekalas sotiems pietums ar vakarienei. Jei norite, prieš patiekiant galite paberti mėgstamus žalumynus, bus ne tik skanu, bet ir puošnu. (...daugiau) Kamila
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų dešrelių (galima naudoti rūkytas ar kitas mėgstamas, žr. patarimus)
200 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo (arba kitos mėgstamos, apytikriai)
200 gramų makaronų (apytikriai)
70 gramų parmezano sūrio (arba fermentinio ar kito mėgstamo)
1 pundelis petražolių (arba krapų, svogūno laiškų ar kitų žalumynų)
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis raudonėlio
0.5 šaukštelio česnako miltelių
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos (+ žiupsnelio virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandens, berti druskos ir užvirti. Suberti makaronus ir virti apie 10 minučių iki kol išvirs.
2.
Dešreles supjaustyti apie 1 cm storio griežinėliais.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti dešreles ir kepti ant vidutinės kaitros 5 minutes, retkarčiais pamaišant iki kol dešrelės sušils ir vos apskrus.
4.
Į nedidelį indelį berti paprikos, česnako miltelius, druską, pipirus, raudonėlį, gerai išmaišyti.
5.
Į keptuvę su dešrelėmis pilti grietinėlę, berti paruoštą prieskonių mišinį, gerai išmaišyti ir šiek tiek pakaitinti iki kol sūris išsilydys, o padažas kiek sutirštės. Tuomet sudėti išvirusius makaronus, suberti smulkintas petražoles ir permaišyti.
Patarimai:
Dešreles galima keisti kitomis mėgstamomis, tiks ir rūkytos. Jei norite, galite gaminti visai be mėsos ar naudoti rūkytą, keptą, virtą vištieną ar kitą mėgstamą mėsą.
AUTORIUS: Kamila
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital