Makaronai su malta mėsa ir sūriu

AUTORIUS:
Gustė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Makaronai su malta mėsa ir sūriu
@Shuttestock
Autorius apie receptą: Patiekalas, kurį ne tik paruošite labai greitai, bet ir labai skaniai suvalgysite, nes skonis puikus, o sūris suteiks nuostabią kreminę natą. Labai skanus, sotus ir žavus Patiekalas, kurį ne tik paruošite labai greitai, bet ir labai skaniai suvalgysite, nes skonis puikus, o sūris suteiks nuostabią kreminę natą. Labai skanus, sotus ir žavus patiekalas, kuriam sunku atsispirti, o jei norite, vietoje mėsos galite įdėti daugiau mėgstamų daržovių! (...daugiau) Gustė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 mililitrų vandens (karšto, galima naudoti sultinį)
300 gramų maltos mėsos (naudojau kiaulienos, tinka vištiena ir kita mėgstama)
250 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų)
200 gramų makaronų
100 gramų mocarela sūrio (arba fermentinio ar kito mėgstamo)
40 gramų pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų (didesnio)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas paprikos miltelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną ir česnaką nulupti, susmulkinti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūnus ir pakepti 3-5 minutes, kol suminkštės.
3.
Į keptuvę dėti maltą mėsą, berti druską, pipirus, paprikos miltelius ir išmaišyti. Kepti apie 7 minutes iki kol parus nuolat pamaišant ir taip pasmulkinant mėsą į mažus gabalėlius. Tuomet dėti pomidorų pastą, troškinti 1 minutę kelias kartus nuolat permaišant.
4.
Į keptuvę suberti česnaką, išmaišyti ir pakepti 30 sekundžių iki kol pasklis malonus kvapas. Supilti konservuotus pomidorus ir gerai išmaišyti. Galiausiai supilti vandenį, suberti makaronus, permaišyti, uždengti dangčiu ir virti apie 10 minučių iki kol makaronai išvirs ir skystis susigers.
5.
Sūrį pasmulkinti, sudėti į keptuvę, permaišyti ir pašildyti iki kol sūris gražiai išsilydys.
AUTORIUS: Gustė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Monika
2024-02-28 19:15
Labai paprasta ir skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital