Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
350 gramų | makaronų (naudojau Fettuccine, bet tinka ir spagečiai ar kiti mėgiami) |
2 skardinės | tuno savo sultyse (nusunkto, mano skardinė buvo 180 g) |
800 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (trintų ar smulkintų šviežių) |
100 mililitrų | sauso balto vyno (arba daržovių sultinio) |
2 saujos | alyvuogių (naudojau Kalamata, bet tinka ir juodosios) |
2 šaukštai | kaparėlių (nebūtina, bet labai tinka) |
1 vienetas | svogūnų |
3 skiltelės | česnako |
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 sauja | petražolių (arba 1 šaukštelio džiovinto raudonėlio) |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirų |
šiek tiek | kietojo sūrio (arba puskiečio, naudojau VILVI Memel Prussia) |