Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
10 vienetų | lazanijos lakštų | |
550 gramų | varškės | |
180 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojau perpus VILVI Memel Prussia ir VILVI Memel Blue) | |
250 gramų | špinatų (tinka ir šaldyti) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
1 vienetas | svogūnų | |
3 skiltelės | česnako (nebūtina) | |
2 šaukšteliai | provanso žolelių (arba džiovintų čiobrelių ar raudonėlio) | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
šiek tiek | aliejaus (arba sviesto) | |
Padažui: | ||
500 mililitrų | pieno | |
40 gramų | miltų | |
30 gramų | sviesto | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | malto muskato (nebūtina, bet labai tika) | |
pagal skonį | druskos |