Kremiški makaronai su pievagrybiais ir sūriu

AUTORIUS:
Karina, Prie puodų,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kremiški makaronai su pievagrybiais ir sūriu
Kremiški makaronai su pievagrybiais ir sūriu
Kremiški makaronai su pievagrybiais ir sūriu
Kremiški makaronai su pievagrybiais ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai sotūs, kupini švelnaus kreminio skonio ir tokie nuostabūs,kad norėsis dar ir dar! Labai sotūs, kupini švelnaus kreminio skonio ir tokie nuostabūs,kad norėsis dar ir dar! Karina, Prie puodų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų makaronų (naudojau ,,Rigatoni'')
400 gramų pievagrybių
350 mililitrų grietinėlės (naudojau 10% riebumo)
4 skiltelės česnako
1 šaukštas sviesto
pagal skonį kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, berti druską, užvirti, suberti makaronus ir virti apie 10 minučių iki kol išvirs. Tuomet nukošti.
2.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti. Pievagrybius susmulkinti, suberti į keptuvę ir įspausti česnako. Kepti apie 7 minutes iki kol pievagrybiai apkeps.
3.
Kai pievagrybiai iškeps, suberti į keptuvę išvirtus makaronus, berti pipirus, jei reikia, įberti druskos, supilti grietinėlę ir patroškinti dar kelias minutes.
4.
Patiekiant gausiai užbarstyti tarkuoto kietojo sūrio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital