Makaronai su lašiša ir grietinėlės padažu

AUTORIUS:
Arnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Makaronai su lašiša
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šiam patiekalui puikiai tiks ir sūdyta ar šaltai rūkyta lašiša, tik tuomet papildomai nedėkite druskos. Šiam patiekalui puikiai tiks ir sūdyta ar šaltai rūkyta lašiša, tik tuomet papildomai nedėkite druskos. Arnas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų lašišos filė
200 mililitrų grietinėlės
200 gramų makaronų
50 gramų kietojo sūrio (ar paprasto fermentinio)
30 gramų sviesto
1 žiupsnelis žalumynų (naudojau krapus)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Gilesnėje keptuvėje ištirpinkite sviestą, dėkite kubeliais pjaustytą lašišą, pakepinkite kelias minutes. Pilkite grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite išvirtus, nukoštos makaronus, išmaišykite ir dar minutėlę pakaitinkite.
3.
Patiekiant pabarstykite tarkuotu sūriu ir krapais. Skanaus!
AUTORIUS: Arnas
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital